Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stomatoloszka z powołania

ATAK NA STRONĘ PREMIERA PRZEZ

Polecane posty

porownujesz kradziesz samochodu do obejrzenia filmu za darmo w necie? No wybacz ale wartosc samochodu znacznie przewyzsza wartosc glupiego biletu do kina:D Tak odnosnie kradziezy jeszcze ja niczego nie kradne w sklepach:D Z neta sciagam malo filmow, bo nie mam na to czasu, na megavideo nie ogladalam juz nic od chyba 2 lat. Jedyne co sciagam i przyznaje sie bez bicia to kazdy odcinek DH, a robie to dlatego, iz zanim czekalabym na DVD w PL badz na tansmisje w TV to minelyby wieki. Producent i pomyslodawca serialu z pewnoscia nie mialby mi tego za zla, wszak to i tak zostaje potem wykupione przez nasza telewizje:D

Szum głównie jest o to, że ogranicza się "wolność do piratowania". Bo jakże można zakazać oglądania on-line filmów, czy ich ściągania? A to jest tak, że osoba, która chce coś obejrzeć niekoniecznie chodzi na wszystkie premiery filmowe do kin, - ściąga je na komputer pozbawiając tym samym potencjalnego zysku producentów.

nie kupuje w empiku czegos co srednio lubie:D ale jesli na necie poslucham jakiegos fajnego zespolu i piosenki mi sie spodobaja to wtedy kupie ich plyte chociazby po to by jadac samochodem sobie posluchac:P Kota w worku bym nie kupila:P

kradzież to kradzież , taka sama kara za kradzież samochodu za 20tys i za 100tys i za 1mln... każdy piraci, ja tez, przyzwyczailismy sie do tego:D z e w necie jest wszystko za darmo to co w księgarni, empiku trzeba zaplacic...to po chuju placic jak w necie jest za darmo?:D:D::D:D i tego bronią internauci...ja rowniez bo mam nadzieje że acta nie wejdą bo to utrudni oglądanie fimow online w necie za darmoche:D mam zmienne ip wiec nie potrzebuje prmeium

A to jest tak, że osoba, która chce coś obejrzeć niekoniecznie chodzi na wszystkie premiery filmowe do kin, - ściąga je na komputer pozbawiając tym samym potencjalnego zysku producentów. dokladnie tak jest. Ale wez pod uwage przyklad jaki ci podam teraz. Moja kolezanka ostatnio mi powiedziala, ze ogladala w necie dobry film i szczerze mi go poleca. Nie stac ja by pojsc do kina, mnie stac, a wiec po tym co mi powiedziala (mamy podobny gust co do filmow) wybralam sie na ten film. Bez jej informacji i polecenia tego filmu z pewnoscia bym nie poszlo by wydawal mi sie slaby.

ale ta hipokryzja ze to obrona praw wolnosci ludziej to smiac mi sie chce :D:D:D:D to tylko chodzi o wojne producenci (wlasciciele praw patentowych praw autorskich ----- piraci/zlodzieje------ - konsumenci któzy wola za free lub prwie free od piratów i złodzieji niż od producenta zgodnie z prawem i zwyczajem nie kradnij:D:D::D:D ja wole od piratów jak 99% społeczeńśtwa przyzwyczajone do brania w necie latwo miło i przyjemnie za darmo tego co normalnie w sklepie kosztuje doc sporo;)

EwelinaEwa Czyli koszty się zbilansowały heh :D Dzięki temu co prawda producent nie poniósł straty, ale i utracił potencjalne przyszłe zyski, gdybyś zobaczyła np trailer i sama się pokusiła. Ale mniejsza z tym, bo to już podchodzi pod filozoficzne dywagacje, heh. A tak z ciekawości, co to za film ;> ??

Agent- film to "Musimy porozmawiac o Kevinie". Niestety tym razem nasze gusta sie rozminely i szczerze mowiac wolalabym ten film obejrzec w domu i zatrzymac w momencie gdzie chce mi sie siku badz wyjsc po chipsy i butle wina:D Ogolnie nie okazal sie w moim typie. Aczkolwiek zyski sie zbilansowaly jak juz stwierdziles:D

Gość SIEDZIMYzEKIPĄizastanawiamySIE
Ale bynajmiej nie nad autentycznościa stomatoloszki z powołania ;) Marna prowokatorka z niej.

chciałbym dodać odnośnie ACTA iż sejmowa i senacka w poprzedniej kadencji parlamentarnej, jednogłośnie pozytywnie zaopiniowały rekomendowanie umowy na forum międzynarodowym. WSZYSTKIE opcje polityczne wsparły ten dokument w procesie legislacyjnym w Sejmie i Senacie. to czemu teraz nagle opozycja jest przeciw?:D