Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stomatoloszka z powołania

ATAK NA STRONĘ PREMIERA PRZEZ

Polecane posty

Gość MartaKrakow
NWO - dużo w tym prawdy, tak było z tą "walką o krzyż", było ogromny szum, a w międzyczasie wprowadzono wyższy Vat i nikt nie miał czasu i emocji, żeby się zorganizować przeciw podwyżce...

Gość POczątek zniewolenia narodu
Już nie tylko ACTA-STOP. ŻĄDAMY LIBERALIZACJI PRAWA AUTORSKIEGO. Prawdziwi artyści i tak głodują, a koncerny nie potrzebują naszej kasy do szczęścia.

Gość osz jakie to głupie
do stomatoloszka z powołania nie wiem jakim cudem TY skończyłaś cokolwiek skoro nie potrafisz ze zrozumieniem przeczytać owej ustawy , może byś się tym zajęła i dojdzie z opóźnieniem do tego mózgu że nie chodzi jedynie o internautów w tym ale o wszystkich w tym takie ciemne masy jak TY znikną zamienniki to co ? wolisz siedzieć na swojej zapasionej doopie i przyglądać się zajadając chipsy? :D gratuluje , witamy na KUbie

Gość osz jakie to głupie
przecież ci piszą cały czas TŁUKU ogłupiony przez TV kontrola cenzura brak zamienników leków chcesz coś jeszcze?

Gość oby obyyy
kretynko czytałam ale ze zrozumieniem czego Ty nie potrafisz

Stomatoloszka jeszcze twoja nadzieja nie umarla, ze twoj kochany pan premier wreszcie wszystko wyjasni?:P

ACTA nie zakłada cenzury nie, nie, skadze:) Dla hecy ja podpisali, a zeby ubarwic sobie zycie nie mieli zamiaru obywatelom o tym wspominac. Nie bedzie cenzury, nic sie nie zmieni- masz racje:D

Gość nie nie nie dla ACTA
podpisujemy bo jesteśmy lizodoopami ameryki a co w zamian mamy? NIC może wizy? TAK. ale po śmierci w zaświaty

Gość mozliwe ze
http://wiadomosci.wp.pl/title,Holdys-ostro-o-internautach-to-hipokryzja,wid,14191402,wiadomosc.html?ticaid=1dcad&_ticrsn=5 Oczywiscie media mowia tylko o "plusach" ACTA

Gość a ten holdys jeszcze zyje??
czemu wypowiadaja sie tylko stare zgredy muzyki typu holdys? co malo ma wybudowanych domow? a ci z mlodego pokolenia ani slowem ?

Gość nie nie nie dla ACTA
nie wiem czy wiecie Dear Poland this is my last warning if you sign #ACTA there will be no sites with .pl anymore

bo niechca sie narazic. zauwazcie ze tworcy zadko krytykuja piractwo bo sie boja narazić . taka prawda ze ludzie każdy ma w sobie zlodzieja. brac za free albo prawie za free nie swoje....i jeszcze na tym zarabiac. tak robi megavieo i slusznie do kasacji choc dla mnie i dla was to niedobrze bo filmy online za free moga byc trudniej dostępne a ze wlasciciele megavideo są miliarderami to nikomu nie przeszkadza z was????

a ze wlasciciele megavideo są miliarderami to nikomu nie przeszkadza z was???? mi nie przeszkadza:classic_cool:. Dzieki nim na studiach mialam co ogladac za free takze nie szkoda mi tych ich milionow. Nie zmuszli nikogo by placil za ogladanie, wrecz przeciwnie mozna bylo za darmo.

Gość mozliwe ze
Niemcy Szwajcaria itd nie podpisali umowy tylko my koorwa lecimy z motyka na słonce. Nie wiem, albo USA zagrozilo czyms powaznym Tuskowi albo po prostu jest on bezdennie glupi i ma nas gleboko w dupie za to dupe USA trzeba lizac. Mysle ze raczej to drugie:|

ale nie zaplacili nawet złotówki twórcom filmów.... to tak jak ja bym wziąl twoje zdięcia nagie ukradł, założyl platną stronkę i za 5 zł udostępniał .. zarobil kase i co? jest ok? ty z tego nic nie masz:D:D:D: albo lzejsza wersja, kradne ci z kompa film jaki nakręcilaś fajny animowany, chcialas na konkurs i liczylas ze sie uda moze do dystrybucji wprowadzic a ja przed premierą go sobie na stronce umieszczam i czerpie kaske za oglądanie. jet ok? - odpisz bo jestem ciekaw:D:D:D: zastanów sie bo się ośmieszasz wiadomoz eto bunt przeciw walce z piractwem i darmocha w necie a nie jakies wolnosci ::D:D::D:D to bunt przeciw ograniczeniu samowolki a nie wolnosci a samowolka i wolnosc to zupelnie cos innego

w ogole to Tusk i kaczynski tak samo jest bezdennie glupi jesli chodzi o USA. Po cholere my tam zlonierzy wysylalismy to nie byla nasza wojna. Po cholere ciagle chcemy cos z nimi zawierac gdy nic na tym nie korzystamy? Dalo nam cos USA? Nie. Takze nie wiem po co to wszystko. I teraz jeszcze ta ACTA. Uwazam, ze powinien ktos amerykancom pokazac gdzie ich miejsce i, ze wcale taka potega nie sa. Glupi narod, a panoszy sie jakby wszystkie rozumy pozjadal. Chyba autorka tego tematu ma korzenie amerykanskie:P- taka moja osobista uwaga:)

albo lzejsza wersja, kradne ci z kompa film jaki nakręcilaś fajny animowany, chcialas na konkurs i liczylas ze sie uda moze do dystrybucji wprowadzic a ja przed premierą go sobie na stronce umieszczam i czerpie kaske za oglądanie. watoie by ci sie udalo to zrobic choc nie powiem marzylabym o takich zdolnosciach:D A na powaznie teraz: kradniesz film komus kto robi go na konkurs, nie ma zamiaru sprzedawac ani czerpac zyskow. Pojawia sie glupiutka amerykanska komedia w kinach, producent, aktorzy, rezyser czeria z tego miliony, a na megavideo taki badziew ktos oglada za free. Oni traca potencjalnych widzow mozna by pomyslec. Ale jednak nie. Bo kogo nie stac na kino, kto nie chce ogladac glupiej komedyjki na wielkim ekranie ten i tak nie obejrzy. Juz to pisalam, ale sie powtorze lubie chodzic do kina, stac mnie, ale wole isc na ambitny film badz cos naprawde dobrego. Na debilna komedie nie pojde, bo (powtarzam sie juz z innego tematu) taki badziew ogladam dla odstresowania sie lezac w lozku popijac piwko i palac papieroska. Nie bede za takie gowno placic kasy by sie kisic w kinie. A tworcy tego gowna i tak zarobia na tym miliony:)

Gość i znow pieprzenie o dupie
marynie co sie przyczepiasz do MU? to postaw server wykup servery i tez bedziesz milionerka. Koles wlozyl kupe kasy w ten interes a to zarabial to chyba normalne zwykly przedsiebiorca.

NWO dziękuję za specjalną dedykację i pamięć :D Ach, jak to dobrze, że Ty jeden nie jesteś zmanipulowany, widzisz wszystkie spiski i układy, pewnie masonów i żydów u szczytów władzy wspieranych przez antypolskie media ... a wszystko w absurdach helu heh. Paranoje się liczy,a nie się nią chwali ;) A o manipulowaniu, to ja mógłbym Cię uczyć, a nie czytać wklejone bezmyślnie posty. Czytałeś to chociaż? nie zdziwiłbym się, jeśli nie.

Gość mozliwe ze
Ewelina otóż to. Wiem że wypadamy marnie z innymi krajami i nasi wspaniali politycy lizą dupę żeby w razie co mieć przychylność USA. Ale na rany Chrystusa wystawiamy tyłki tyle razy i jak nic nie mamy tak nic od nich nei będziemy mieć :O

"Juz to pisalam, ale sie powtorze lubie chodzic do kina, stac mnie, ale wole isc na ambitny film badz cos naprawde dobrego. Na debilna komedie nie pojde, bo (powtarzam sie juz z innego tematu) taki badziew ogladam dla odstresowania sie lezac w lozku popijac piwko i palac papieroska. Nie bede za takie gowno placic kasy by sie kisic w kinie. A tworcy tego gowna i tak zarobia na tym miliony" taaaaaaaaaaak?:D wiesz ja lubie jeździć dobrymi samochodami i powiem to co mowilem wiele razy ze wole kase wydać na dobry samochód nowy ale czasem mam ochotę pojezdzić ańszym modelem wiec taki sobie ukradne z fabryki bo przecież nie będę na takie cos placil nie? a przeciez producent i tak zarobi miliony:D:D:D: ale idiotycnzy argument ale dobrze pokazujący mentalnosc internautó. niechca by im odcieli piracenie za free albo zarabianie na piraceniu albo korzystanie z piracenia. i wielki bunt bo samowolka lepsza można kraść do woli:D:D:D:D::D:DD: nie bronicie wolnosci w necie tylko samowolki!!!! róbta co chceta, ps . sam z tego korzystam:D ogladam za free, sciagam filmy, gry itd...ale przynajmniej nie udaje ze martwi mnie jakas wolnoc:D niechce acta bo nie będzie można tak łątwo za free korzystać z neta z tego za co normalnie w sklepie placimy... do ewy, w skepie z plytami chowasz od kieszeni filmy srednie a placisz tylko za te hity? 🖐️

Gość piractwa i tak nie ukruca
serwery postawia rosji chinach czy innym komunistycznym panstwie i dalej bedzie uprawiane.