Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrysiat

Nie lubię rodziny mojego faceta jak się wywinąć z imprezy

Polecane posty

Gość gabrysiat

Jesteśmy ze sobą 2 lata a brat mojego faceta z żoną zapraszają nas na jakąś wiejską potupajkę przez te 2 lata rozmawialam z nimi raz przez 5 minut i jakoś nie bardzo mam ochote isc gdzies z ludzmi ktorych wogole nie znam i dodatkowo nie podoba mi się jak wypowiadają ubierają jakie mają otoczenie nie wiem jak mam się z tego wyplatac do tego facet zagrozil mi ze jak nie pojde to mnie zostawi

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
a od czego jest migrena

Gość gabrysiat
kocham mojego faceta on jest zupełnie inny ma wykształcenie dobrą prace i wogole jest dobry dla mnie ale cała jego rodzina to albo alkoholicy albo jakieś wieśniaki nie umiejące dobrze skleić zdania ( tak nas poustawioł, byli my)do tego dobija go że wszystkie imprezy świeta spedzamy albo z moimi znajomymi albo moja rodziną

Gość gabrysiat
moj facet jest zupełnie inny kochany ma dobrą prace wykształcenie tylko denerwuje go że kazde świeta i imprezy spedzamy z moimi znajomymi i rodziną. Tylko ja naprawde nie mam ochoty przebywać z ludzmi którzy wypowiadają się w ten sposób - byli my, - tak nas poustowioł

Bez sensu tak :o jeśli naprawdę chcesz wiązać przyszłość ze swoim facetem musisz raz kiedyś ustąpić i spędzić czas tak jak on sobie tego życzy. W końcu to jego rodzina i on jej nie zmieni na inną a Ciebie może. Na Twoim miejscu bym poszła, korona z głowy Ci nie spadnie, a okażesz dobrą wolę :) Na przyszłość możesz mówić że raz byłaś i więcej nie chcesz z konkretnych powodów, a będziesz je miała na podstawie tej właśnie imprezy

to tylko impreza.. pare godzin .. ja tez nie przepadam za rodzinka mojego męża ale zaciskam zęby i jakoś idzie wytrzymać..

Gość gabrysiat
chyba naprawde się upije zeby za duzo nie myśleć :)

Gość powiem i ja........
nie pomyślałaś o tym że Twojemu facetowi może być przykro że tak traktujesz jego rodzinę ? jeśli wiążesz z tym człowiekiem swoją przyszłość będziesz musiała zaakceptować jego rodzinę taką jaka jest ... ja uważam że powinnaś pojechać i chociaż spróbować polubić ich takimi jakimi są ....przecież to że nie potrafią wysławiać się poprawie po polsku nie świadczy o tym że są złymi ludźmi moja siostra miała podobny problem z rodziną swojego męża ....ludzie ze wsi podobnie wysławiający się itd....ciężko jej było tam jeździć na święta czy podczas wakacji ale z czasem jak zauważyła jak wielkiego serca są to ludzie że rodzina to dla nich świętość że są gotowi oddać ostatni grosz żeby pomóc zmieniła zdanie ....wystarczy odrobina chęci a i zrozumienie swojego partnera ...męża

Gość ja sie wcale nie dziwie ze tes
ciowe i siostry mezow nie lubia zon swoich braci i synow...jezeli kazda ma taka postawe jak autorka...

@gabrysiat Jeśli nie umiesz przynajmniej raz na jakiś czas wytrzymać z rodziną twojego faceta to masz duży problem. W rodzinach zdarzają się zawsze kilkukrotnie w roku jakieś spotkania: urodziny, imieniny, święta, chrzest, komunia, pogrzeb. Będziesz zawsze wtedy unikać? Jeśli jesteś tak nietolerancyjna, to będziesz nieakceptowana. Więc będą Cię obgadywać, będą Cię nie lubić i to odbije się na waszym związku (negatywnie).

nie podoba mi się jak wypowiadają ubierają jakie mają otoczeni a mnie sie nie podoba, że nie używasz interpunkcji

Gość a widzieliście co tam napisali
ale jesteś poyebana :D nie znoszę takich panienek, co wyżej srrają niż doopę mają. i co z tego, że tak się wysławiają? co to złodzieje i mordercy, że nie chcesz do nich iść? stroje i słowa się panience nie podobają :D :D buahahaha