Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rapasta

prosze o pomoc

Polecane posty

Witam, mam pewien problem. mam córeczkę 7 miesięczną. we wtorek miała szczepionkę. od srody zaczelam podawac jej mleko krowie. wszystko bylo oki do soboty. w sobotę wymiotowała 2 razy, w niedziele 5 razy. dostała wypieki na policzkach,ale goraczki nie miala. dzis bylam z nia u lekarza i bez badania stwierdzil ze to od mleka, ze za duzo jej dawalam. ale moje obawy skupiaja sie najbardziej na tym jak moje dziecko sie zachowuje. jest strasznie marudna, apatyczna, senna, taka jakby bez sil. strasznie sie o nia boje. czy to normalne? bardzo prosze doswiadczone mamusie o pomoc i porade

Gość kamilllka
To wygląda na alergię na krowie mleko. Zrezygnuj na kilka dni z tego mleka i zobacz, czy mała się uspokoi i czy te "wypieki" znikną? A czym karmiłaś ją wcześniej? Piersią?

nie, niestety po m-cu karmienia piersia pokarm mi zanikl i przeszlam na mleko HUMANA. od soboty jej nie podaje juz tego mleka krowiego wypieki zniknely,ale dalej jest taka marudna, senna i taka bez sil jakby. dziekuje za odpowiedz

Gość kamilllka
Na Twoim miejscu chyba skontaktowałabym się jeszcze raz z pediatrą, ponieważ takie zachowanie dziecka nie jest normalne :(