Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla kafeterian z wyobraźnią

Kafeterianie mam dla was zadanie ;) - Szkoła KAFE

Polecane posty

Wyobraźcie sobie, że kafe to szkoła opiszcie kto jest kim (może być wg model stereotypowej szkoły z ameryki :) )

Gość wannika1
ja jestem zla uczennica ,ktora wkurza nauczycieli

Gość Pomożecie panowie??
Jennifer to woźna z kapiącym glutem:P

moi drodzy, nie o to chodzi - Wy wszyscy jesteście uczniami! dyrekcją może być co najwyżej moderacja... jestescie uczniami jak sobie wyobrażacie, kto jest gwiazdą kto looserem

Gość hahahahah
usmialam sie:-P

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
Przewodniczący Rady Pedagogicznej

aha i jeszcze jedno ważne! tylko GWIAZDY! no widze już jedną na topiku - Kciukiem - dziewczyna chodząca swoimi ściezkami, troche hipiska troche metalówa, głownie trzyma z klasowymi obibokami i pijakusami,pije pali ćpa, oceny bardzo słabe, co najwyżej radzi sobie z niemieckim, kłoci sie z noxi Noxelia - klasowa gotka, wydaje jej sie że jest artystką,nieklasyfikowana z wuefu, oceny raczej słabe

aha i jeszcze jedno ważne! tylko GWIAZDY! no widze już jedną na topiku - Kciukiem - dziewczyna chodząca swoimi ściezkami, troche hipiska troche metalówa, głownie trzyma z klasowymi obibokami i pijakusami,pije pali ćpa, oceny bardzo słabe, co najwyżej radzi sobie z niemieckim, kłoci sie z noxi opisałeś mnie z liceum, nawet z niemieckim sie zgadza, tylko to kumalam i chodziłam z checia:D wow!!

obydwie sporo wagarują, chodzą na koncerty i lubią seks z nieznajomymi, mimo to obie mają w klasie troche lubiących je osób Pśp - przychodzi do szkoły bardzo rzadko, ale jak już sie pojawi, to wszyscy o tym wiedzą, dyrekcja i nauczyciele drżą, mlodzież jest zachwycona, buntowniczka, cholernie inteligentna, ale ma slabe stopnie, bo nie chce jej sie uczyć, ma świetne riposty, chłopcy jej sie boją, dziewczyny podziwiają, pali, pije, czasem przychodzi pijana do szkoły, ma rzesze fanów, ale nikt nie zna jej numeru telefonu

Gównosław kim jestes? podróbką Grzesława? oprócz tego że masz fajny nick nie mogę o Tobie nic napisac

Tym razem to znowu ja - klasowy brudas, często ćpa i śpi zawinięty w dywan, bardzo slabo sie uczy, mimo wszystko jest w miare inteligentny, zabawny, pśp czasem mówi mu cześć, mimo braku urody, zawsze ma laski do posuwania, ogólnie pozytywny w miare

Gównosław a miałeś jakiś inny nick wcześniej? czym sie charakteryzujesz? nie widuję tu afer z Twoim udziałem więc cięzko mi coś powiedzieć Agnieszka - klasowy wypierdek, własciwie nikt z klasy jej nie kojarzy. Mimo, że nawet niebrzydka to na przerwach zawsze siedzi sama i z marnym skutkiem próbuje zwrócić na siebie uwagę. Oceny średnie i w miare dobre, bo brak intelektu nadrabia czasem poświęconym nauce

Gównosław nie był zachwycony, kiedy zobaczył, że Oferrma też ma okulary. Gównosław jest pupilkiem naszej pani i stale ma pietra, że któryś z chłopaków zajmie jego miejsce, ale myśmy się bardzo ucieszyli, że teraz najlepszym uczniem będzie Oferrma , który jest fajnym kumplem w naszej patologicznej klasie.

Lady Love - sympatyczna dziewczyna, koleżenska, może niezbyt bystra, w miare ładna, ma powodzenie u chłopaków, zwłaszcza u brunetów, lubi sie stroić, gotować, uczyć języków, oceny przeciętne. Ma dużo koleżanek, które pewnie liczą,że obracając sie w jej towarzystwie zdobędą fajnego faceta.

a g n i e s z k a _ a tobie się chyba wątki pomyliły do wróżki sobie napisz jak nie umiesz się bawić .

dzięki Gagita :D gównosław i grzesław to koledzy, w zasadzie przeciętniaki, zlewają sie z tlumem, o Grzesławie krążą jednak plotki, że nosi damskie ciuchy i rajstopy, plotki te rozpuściła banda klasowych jajcarzy

Gość oja kolej :D:D:DD:D:D:D::D
Lady Love- klasowy lizodup, liże wszytkim dookoła, nauczycielom, uczniom. ma same dobre stopie, głównie za donosicielstwo. ma killa koleżanek bezmozgich idiotek ktore podiecaja sie pierwsza lapsza nowinka. bez wlasnego zdania.