Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla kafeterian z wyobraźnią

Kafeterianie mam dla was zadanie ;) - Szkoła KAFE

Polecane posty

Gość każda agnieszka to łurwa
agnieszka wypierdalaj sztywniaro :) w realu też cie tak lubią jak tutaj? nawet ze zmywaka w UK cie zwolnili bo nie miała komptetencji :D ::D

Gość oja kolej :D:D:DD:D:D:D::D
prosimy niektorych o wyciagniece kija z dupy :O

nikogo nie obrażamy, opisujemy was takimi jakimi sami sie tu prezentujecie, i tak większosc tych nicków to projekty Ewa 33 - zarozumiała, wydaje jej sie że pozjadała wszystkie rozumy, bo podwozi ją do szkoły podstarzaly sponsor, robi błedy ortograficzne, z informatyki i wuefu ma 1 na semestr, z biologii ma 5 bo przynosi na lekcje swoje rosliny i nimi szpanuje

ja tylko to napisalam a wy 10postow ze jestem sztywniara, mam kij w dupie, czy ktos mnie lubi jezu, nie wolno niczego napisac piszcie sobie co chcecie ale niektore osoby obrazacie a czy tylko wyzwanie od kurwy jest obraza? nie sadze

czkwaka - psychicznie pozytywna aspoleczna dziewczyna. niesmialosc rekompensuje sobie walnieciem setki podczas przerw. na ogol lubiana ale ma problemy z dupy wziete. o duzym poczuciu humoru. podrywa czyniow z wymiany w szczegolnosci nieletnich australijczykow. ma grono fajow w postaci starszych alkoholikow ktorzy slinia sie na jej widok niestety odrzuca ich zaloty ze wzgledu na wiek. chodza sluchy ze jest pedofilka.

kocoszanel - należy do grupki solar i pustaczek, jej pasja i hobby to tipsy, ciuszki i opalenizna, ma niską średnią ale jakoś zalicza, chociaż kto wie jakim sposobem, stulejarze walą pod nią, a ona uważa,że to świadczy o jej atrakcyjności zdż - daje rady młodszym koleżankom w dziedzinie wiedzy solarystycznej, samooopalaczy oraz bezpiecznego seksu, była na wycieczce w UK co uważa za osiągniecie życia, wstawia fotki i filmiki z imprez, gdzie niezgrabnie macha pupą, z angielskiego mimo wszystko ma 3 i to jej najlepsza ocena, stulejarze pod nią nie walą

beatka sk - prowokatorka z pochodzenia wiesniaczka. cudem znalazla chlopaka zarabiajacego 100 zlotych powyzej przecietnej krajowej. utrzymanka. chwali sie w klasie swoim bogactwem. w rzeczywistosci zeby kupic sukienke na studniowke musiala zbierac lesne jagody w rodzinnej wsi. ma spora rzesze przeciwnikow jak i zwolennikow. budzi kontrowersje. oceny ma zle. jej ambicja konczy sie na znalezieniu partnera. czesto sciaga na sprawdzianach. lubi klocic sie z dziewczynami. czasami grozi nawet nauczycielom jej znajomosciami.

jedźmy w góry, pojeździmy na sankach a kto umie może na nartach :P

hahahaha PRZESADZILES!!!!!!!!!!!!! :D ja proponuje jechac na oboz przetrwania! dla moich wyzej opisanych tipsow bedzie to nie lada wyczyn!!!!! i wyzwanie! :P

maly wpis do zdz - chwali sie swoimi znajomosciami za granica. uwaza sie za najbardziej swiatowa uczennice w szkole. w rzeczywistosci na wakacjach dorabia na zmywaku w uk.

Shatyn - kibluje 3 rok, nie może zdać z WOSU, i historii, na religii pobił księdza, i przebrał sie w jego sutanne a następnie gwałcił napotkane osoby i zwierzęta :classic_cool: ma powodzenie głownie u nauczycielek i chłopców ktorym imponują jego olbrzymie rozmiary narządów

Gość adtu
STOMATOLOSZKA pusta kretynka gruba locha, udaje ze cos wie ale poza kopiowaniem z googla nie potrafi dodac 2+2, nawet hotel hilton pomylila z frytbuda:D

wiecie co ja sie tak zastanawilm teraz...jakie by byly reakcje jakbysmy sie powaznie spotkali w realu. czy ktos by serio wyzwal jeny od tego co teraz itd... ps czy ja sie doczekam na opis??:D

Owieczka - ma jedną z lepszych średnich, wszyscy podejrzewają, że to za pomocą licznych specyfików, leków i narkotyków, dużo czyta, również po angielsku, francusku i hiszpańsku, bardzo mądra, uważają ją za wariatkę, a ona gada sama ze sobą tylko dlatego,że reszta jest za głupia by podołać wyzwaniu jakim jest rozmowa z nią, podoba sie chłopcom, których nawet nie zauważa, widzi świat inaczej niż wszyscy, w zasadzie jest tak fascynująca, że przychodzili do szkoły scenarzysci, psychiatrzy itp. każdy chciał ją zaprosic na rozmowe jednak ona nawet nie spojrzała na nich

12skisłlo - pannica z dobrego domu zajadaca sie z hultajami (czyt, wertyp) chce za wszelka cene miec opinie zlej dziewczynki, wiec opowiada o weekendowych imprezach na ktorych rzekomo pije, w rzeczywistosci impreza konczy sie na kieliszku pikolo lub szklance piwa bezalkoholowego. w cieniu swojej przyjaciolki lukrecji. bardzo cienka z chemii. usprweidliwia swoja glupote wysokimi wymaganiami szkoly. czesto wulgarna. denerwujaca innych uczniow. miarka sie przebrala po czym uczniowie zglosili jej haniebne uczynki do dyrekcji. od dwoch tygodni nie pokazuje sie w szkole.