Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla kafeterian z wyobraźnią

Kafeterianie mam dla was zadanie ;) - Szkoła KAFE

Polecane posty

dylemat mam bo ja mam jasny blond z ciemnymi pasemkami gdzieniegdzie..pytalam znajomych jedni mowia ze w naturalnych ciemnych bylo lepiej inni ze w jasnych. moja fryzjerka powiedziala mi: chyba Cie poje...alo . gdy powiedzialam ze chce ciemne.

Gość oja kolej :D:D:DD:D:D:D::D
zapomniałam :classic_cool: leviatann - mało atrakcyjny amant- gawędziarz. niesmialy. w klasie uwazany za dziwaka oraz geja. jego plec budzi kontowersjie i dlatego jest ona czeso kwestionowana. kiedys sam oskarzony przyznal sie do nie postadania genitaliow. jednak zmienil zeznania gdy ujzal kragla uczennice i zaczal z nia nieudolnie flirtowac. kujonek. nie pomocny. nie lubiany. nudiarz. marzy mu sie rudowlosa pieknosc o ksztatach wieloryba

wiesz co zrob? kup ciemna szamponetke i wtedy zobaczysz jak wygladasz ale nie kupuj czarnej, ja zazwyczaj farbuje na czekoladowy braz ktory i tak wychodzi ciemny :P moja siostra farbuje na czarno ale jej pasuje ja chcialam zobaczyc jak wygladam w blondzie kupilam jakas jasna farbe, wzielo mi koncowki, i mimo wszystko w jasniejszych wlosach wygladalam tragicznie :P

Aga to jzu tez myslalam ale mnie fryzjerka poinformowala ze : moze sie nie zmyc do konca z jasnych wlosów i zostanaie jakis srako burakoway.. dwa: nawet jak sie zmyje to jakis miesiac bede latala z polzmytym splowialym koloriem:P no i sie boje. a mnie kusi

To jest świetne! Przydałoby się zerżnąć pomysła i zrobić coś takiego na erotycznym. :P

Czy ktoś znający realia erotyka mógłby umieścić w szkole Nowego w Mieście? Chcę mu to przedstawić. :)

No masz, ACTA jednak dosięgnęła kafe. :( :P To niech no ktoś poopisuje ludzi stamtąd i z uczuciowego, bo trąci niesprawiedliwością. 😭

dek@ - ogarnieta, dobra uczennica, inteligentna, nie lubi jednak gadać o szkole i nauce, prowadzi bogate życie duchowe i erotyczne, chodzi na wiele kółek zainteresowań, szczególnie "seks z cudoziemcem" gdzie co tydzień przeprowadza prezentacje i raporty ze swoich wyczynów :classic_cool:

Nie hehehe, tylko chcę widzieć Nowego z przylizaną grzywką i okularkach w swej ławeczce. :)

Tzo? :O To i mnie do szkoły wpakowaliście? Ja nie cem. Nie cierpię szkoły. Ja cem Nowego. :(

deka ja niestety nie znam nikogo z erotycznego, z uczuciowego też nie bardzo, ale możesz ten pomysł zabrać jak najbardziej, nie mam nic przeciwko

To bierem se. Nie posądzajcie nas, erotyków, o mniej bogatą wyobraźnię. :classic_cool:🖐️

Gość chujowa to klasa
bez noxelii:classic_cool:

noxelia jest przecież na pierwszej stronie ps prosze nie robić zamętu

Gość tak to widze
12skizto-urocza blondyna w ktorej podkochuje sie polowa szkoly w tym spora czesc prawiczkow. Ogloszona miss szkoly. Nie lubiana

Gość chujowa to klasa
za mało noxelii:classic_cool: a gdzie dyrektorke?:classic_cool: nie zdała?

dyrektorke - pierwszego dnia szkoły przyjechala jak gwiazda, z samochodu wystawiła swą długą zgrabną noge na 16 cm obcasie, miała mini, dekolt facetom siury stały jak sztandary w swieto gdy jednak zobaczyli jej twarz emocje opadły...świetna z matmy, jednak dyrekcja zabroniła jej chodzić w szpilkach bo robila dziury w linoleum, gdy zdjeła buty okazało sie że ma pltafusa haluksy i penisa

Gość chujowa to klasa
z dyrektorke 100% true:classic_cool: