Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestm ze wsoo

czemu jestescie zrazeni do programow partnerskich ?

Polecane posty

Gość jestm ze wsoo

wiadomo ze nie dorobicie sie na nich na początku 3 tysiecy mieiecznie jak niektorzy oferuja. jednak jest to do osiągnięcia pracując przy tym na cały etat. Moim zdaniem dla osob które nie mogą jeszcze legalnie zarabiać czyli tacy co sie uczą, nie osiągnęli pełnoletniosci lub ci którzy chcą po prostu dorobić do pensji. Jest to proste, ja wyciągam na nich ok. 70 do 100 zł na miesiąc a zaglądam tam kilka razy w tyg i poświęcam temu mniej więcej 20 minut dziennie. !00 zł dla 16 latka na własne zachcianki, imprezy itd to chyba dobry winik. jest to uczciwe choć może wydawać sie smiesza kwota 100 zł. Po jakimś czasie gdy wyrobimy sobie juz ten program i znajdziemy odpowiednia ilosc osob ten program zarabia na nas sam, a my tylko przelewamy pieniądze na konto ;)

Gość sdfdfdggfhjjk
szczerze mowiac to nie rozumiem nawet o co tam chodzi

Gość bułeczki cieplutkie
Czyli bujda na resorach, bo ktoś, kto w to wejdzie guuzik zarobi, tylko nabije komuś na górze tak? Jak tak to działa, to młodzi nie są zrażeni, tylko mądrzy, że się w to nie pakują.

Gość jestm ze wsoo
niby tak , nabijamy tym na gorze, ale kurwa oni też chcą zyć a dodatkowo dają zarobić. jakbyś była mądra to byc sama założyła program partnerski zeby na ciebie zarabiał. Nawet kupując w osiedlowym sklepie dajesz komus zarobic wiec o co krzyk. korzystając z internetu i pakietów tv też dajesz zarobic.. niektóre programy oferują np. 30% marży od sprzedaży. czyli jeśli z mojego polecania ktoś coś kupi ja otrzymuje 30% ale nie jest to tak trudne i nie trzeba nikomu nic wciskać. po prostu wysyłasz linka , ktoś klika a gdy kiedykolwiek zdecyduje sie na wykupienie produktu lub pakietu to program wie kto polecił danej osobie strone i pieniążki lecą , po jakimś czasie można stworzyć sobie sieć którzy będa pracować na ciebie a także zyskujesz stałych klijentów którzy korzystają z oferty i nawet nie wiedzą ze ktoś na tym zarabia, proste, nikt nic nie traci.

Gość jestm ze wsoo
a jak mam to zrobic ?

Gość jestm ze wsoo
ojejku tyle roboty.. jesli nie wierzysz to looknij w necie, nie bede nikomu nic udowadniać. po prostu mówię ze ja zarabiam do 100 zł na tym i myśle czy nie dołączyć do jeszcze jednego, wiecej kasy zawsze.

Gość sdfdfdggfhjjk
dla mnie to zbyt skomplikowane poza tym w ogole mnie to nie interesuje, i jeszcze trzeba reklamowac to po forach... szkoda czasu. dam dwie godziny korepetycji z matmy i tez mam 100 zl, mniejszym ksoztem

Gość jestm ze wsoo
ale nie kazdy umie matme , nie każdy ma tyle odwagi zeby brac pieniądze za odbębnienie komus nauki. ja umiem angielski ale jakos nie mam odwagi zeby sie oferowac

Gość jestm ze wsoo
zarobiłam, nie musisz wierzyć, jakbym naganiala to bym podała swoje linki. a tak nie zalezy mi na waszych odczuciach, tylko ciekawa jestem ile osob po tym poscie zasiegnie internetowej kaski. i tak sie nie dowiem, nikt sie nie przyzna.

Gość chce tylko przypomniec
ze programy partnerskie to piramidy a te w Polsce sa nielegalne dlatego zamiast wyplaty mozesz dostac ale wyrok

Gość jestm ze wsoo
wypłaty są zazwyczaj na czas, nie wszystkie sa nie legalne.

Gość MagdaT
Ja tam do PP nie jestem zrażona, aczkolwiek kilka musiałam już porzucić zanim znalazłam ten właściwy. Współpracuję z Profi Credit promując ich pożyczki gotówkowe a firma wypłaca mi za to prowizję. Kokosów nie ma, ale 3-4 prowizje po 150-200 złotych w miesiącu wpadają. Z czasem zarabianie w tym PP robi się coraz przyjemniejsze, bo pracy najwięcej jest na początku, potem mniej, a pieniądze płyną.