Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorianka1986

MÓJ 10 MIESIĘCZNIAK NIE CHCE JEŚĆ

Polecane posty

Gość dorianka1986

Co prawda wychodza mu dwójki ale on nic nie chce jesc, jest bladziutki zmarniałnam, wczesniej jadł pieknie...pomocy

wychodzily ci juz ósemki? przeciez to straszny ból, pewnie nie chce jesc przez te zabki

Gość szczera do bólu zawsze
ósemki u 10 miesięczniakA?:DHahahahaha Dobre:D Może to przez zęby,może jest podziębiony,może jest na etapie skoku rozwojowego itp. Powodów wiele ale ja bym obstawiała zęby

a ty umiesz czytac? autorke pytalam czy wychodzily JEJ ósemki, zeby sobie porównala jaki ból moze czuc dziecko jak wychodza mu dwójki, boze co za inteligencja

Gość mamusianiuniusia
chyba czwórki nie ósemki... dawaj mu witaminy i dużo pić, nic się nie mart, wkrótce zacznie wcinac znowu, moja tez miała takie fazy

Gość dorianka1986
mam wrodzinie niejadka , sama nim bylam i jak sobie pomyslę to mi sie płakac chce,do tej pory jadł, zaczeło sie ok 2 tyg temu wraz z biegunka od zębów ale boje się, że tak juz mu zostanie

napewno nie zostanie mu tak:D dziecko ma instynkt i samo sie nie zaglodzi, naprawde zje jak bedzie glodne, spróbuj mu troche miksowac jedzenie, twarde kawalki moga powodowac ból dziasel, biegunka i katar równiez towarzysza zabkowaniu

dagna88 Naucz się pisać po polsku,poznaj prawidłową składnię a potem się czepiaj,że cię ludzie nie rozumieją

Gość dorianka1986
mój zjadł dziś 8godz 120mlkaszki gęstej łyzeczką wafelek, pare chrupek kukurydzianych, jogurt i 5łyzeczek ryzu z jabuszkiem

no rzeczywscie musisz byc kretynka, ze nie zrozumialas tego zdania... co do autorki - to woli teraz płynne pokarmy, nie martw sie nie zaglodzisz go, cos tam jednak zjadł od rana

dagna88 wychodzily ci juz ósemki? przeciez to straszny ból, pewnie nie chce jesc przez te zabki Nie no szacun - zdanie z sensem:PTyle,że ukrytym:PTępaczka

A ja Dagnę zrozumiałam od razu :-) No, ale ja mam już 4 ósemki i na dodatek jedną dziewiątkę, więc to juz ząb "super mądrości" :-)

a co jest nie tak ze składnią dagny??? niby jak to miała inaczej napisać? :O