Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venia16

Spuscil sie we mnie

Polecane posty

Gość venia16
weteran to powinno byc 86 :/ i kto tu jest tepy najlepsze jest to ze ten chlopak specjalnie to zrobil :/ wiem bo mi o tym powiedzial, bo on juz od dawna cos do mnie ma i dlatego chce zebym z nim "wpadla" bo on wie ze innaczej nigdy nie zostawie mojego chlopaka.

Gość venia16
PODSZYW ---to z sznurkiem :/

Gość seksualny weteran 68
hahahaha, nie mogę :D🖐️ według ciebie liczba przy nicku ZAWSZE musi oznaczać wiek/datę urodzenia :D🖐️ ?

i jeśli już to 87 :classic_cool:

Gość venia16
weteran a co osle chciales byc kreatywny i pomyslales ooo to z 86 zrobie 68 :/

Gość waris2011
sexualny a co z ciebie za weteran jak masz dopiero w tym roku 25 lat?

dokładnie, myślałem, że nikt na to nie wpadnie i pozostanę anonimowy ! :classic_cool: bystra z ciebie osóbka, nie myślałaś czasem nad wzięciem udziału w olimpiadzie matematycznej :classic_cool: ?

doświadczenie>wiek 😴

Gość venia16
weteran uwazasz sie za inteligentnego bo .....??? a mnie za tepa bo sie przespalam z facetem .....zabawny jestes

Gość waris2011
co najwyzej to mozesz wiedziec jak sie masturbować lub własnie korzystać z usług taki o to panienek. co ty mozesz wiedziec o miłości a nie o sexizmie?

Gość venia16
waris dlaczego tak nienawidzisz dziewczyn ktore popelnily blad, co ty nigdy nie zrobilas czegos glupiego? Wszyscy jestesmy tylko ludzmi

:D:D🖐️ gdzie napisałem, że uważam się za inteligentnego ? uważam cię za puszczalską przez to, że bzykałaś się z innym facetem i zdradziłaś chłopaka... a za tępą z innych powodów, których pewnie nie zrozumiesz :classic_cool:

Gość waris2011
wyobraź sobie , ze nie tym brdziej spanie z obcym facetem bez miłosci - nie ma szans , to wole bawić sie sama ze sobą i nie miec takich pytan jak o to ta kolezanka>!

a i powiedz, większość twoich rówieśników jest taka jak ty ?

Gość venia16
biore chętnie kupę na klatę, ale ostatnio w sobote po stosunku koles sie we mnie zesrał, ordynarnie usiadł mi na twarzy i puścił kloca, to bylo jakies trzy dni przed okresem ,czy moge byc w kałowej ciazy? Dodam jeszcze ze nie do konca sie we mnie zesrał bo trochę pociekło mi po poliku i wpadło do ucha. Prosze dajcie odpowiedz jak najszybciej ,jestem zalamana i wystraszona ze moglabym byc w kałowej ciazy,bo po pierwsze jestem za mloda ,a po drugie mam chlopaka, a po trzecie nie chcę urodzić gówienkowego ludzika. to nie prowo ....bo zaraz zaczna pisac ze prowokacja

Gość waris2011
sexualny wobraź sobie , ze ja nie mam 20 lat ., a wiem ze szacunek do siebie to najistotniejsza rzecz, nawet za cene zrobienia z siebie ciała do zaspokojenia czyichś potrzeb a ostatnią rzecza to czyjeś potrzeby sexualne w moim ciele. To co najlepsze ma tylko jeden - a wyobraz sobie jak smakuje sex z miłości, bez porownia z faktem bzykania sie ze stadem baranów

Gość venia16
nieprawda ze sie we mnie spuszcza kazdy.Moje kolezanki nie wiedza wiele o mnie ,a tak w ogole to ja szybko dojrzalam i nie wygladam na 16-lat tylko na 18,19

waris ale moje poglądy dotyczące związku i seksualności są podobne do twoich, to pewnie przez ten wymyślony nick, którego używam, uważasz mnie za jakiegoś dziwkarza :D

Gość krysteko
akurat chlanie jest normalne ja jeszcze nawet nie mialem dziewczyny a mam 20 lat a juz w wieku 15 z kumplami walilismy tanie wino i wyszlem na ludzi;)

Gość waris2011
Nie osadzam ludzi po typowych domysłach , ale uwierz . po takim poście nie trudno zauwazyc , ze ta Pani jest w kregu zainteresowani by stać sie pretendentka nie na miss polski ale na bycie szmatą. Zycie sexualne to kazdego sprawa , ale trzeba szanowac sie , a nie dziwic sie pozniej ze inni tego nie robią

"wyszłeś" na ludzi powiadasz :classic_cool: ?

Gość a ja się cieszę że siedzę
16 lat, nawalona, zdradza chłopaka z jakimś kolesiem bez gumki.... Co będzie gdy skończy 20 lat...?

Gość krysteko
pracuje w telekomunikacji polska normalnie zyje wiec ok

Gość waris2011
ja zawsze byłam czlowiekiem , kobieta która potrafi spojrzec w lustro i powiedziec sobie - nie ja jestem dla innych to inni sa dla mnie. Chce byc kochana i kochac a nie sie szmacić. i ot to tyle

Gość krysteko
w czechach piwo jest od 16 roku zycia czesto sprzedadza ci je juz jak masz okolo 15 nawet mniej wiec od 16 rż mozna spokojnie najebanym chodzic:D