Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venia16

Spuscil sie we mnie

Polecane posty

żałosne jesteście :D nie, kur wa :D tylko ta gówniara skoro tak wielbi seks to niech tu nie jęczy, że " czy może być w ciąży ", bo ja na to SRAM :D jak dla mnie jak wpadnie to tym lepiej dla niej szmata musi pokutować za to co zrobiła :D zdradziecka dziw ka, facet powinien ci wpiernicz spuścić :).

Gość Kaśka 9696
[zgłoś do usunięcia] Czasem Słońce Czasem Deszcz żałosne jesteście nie, kur wa tylko ta gówniara skoro tak wielbi seks to niech tu nie jęczy, że " czy może być w ciąży ", bo ja na to SRAM jak dla mnie jak wpadnie to tym lepiej dla niej szmata musi pokutować za to co zrobiła zdradziecka dziw ka, facet powinien ci wpiernicz spuścić . Ale czy ktoś cie prosi o ocene moralności tępaczko?!! NIE TO SPIERDALAJ!

Gość seksualny weteran 68
buahhahah, za to ty bardzo dużo wiesz o życiu 16stolatko :D🖐️

Gość chdhhd
Też jestem mężatką i co z tego?mi mój mąż pasuje i nie muszę go zdradzać:)i śmieszy mnie jak ktoś mówi: korzystaj bo potem możesz żałowąć że nie wybzykałaś się z połową globu:P

Gość Kaśka 9696
I chuj cie to obchodzi ile mam lat, ilu partnerów seksualnych. Pilnuj swojej duupy, co udzielasz sie na forum,bo twój chłoak własnie liże cipke seksownej 16nastce :classic_cool: A teraz pocałuj mnie w jędrną dupke bo ide na zakupy. Pa misiaczki 🖐️

Gość venia16
dzieki Kaska :) ze ty tez mnie rozumiesz

Gość venia16
dziwka nie jestem ,bo sie za kase nie puszczam , do tej pory uprawialam seks z 3.facetami i dwoch z nich kocham lub kochalam

Gość a jak szybko
uleglas temu po alkoholu, juz wczesniej cos do ciebie mial???

Gość venia16
on juz cos do mnie od dawna zarywal ,ja napoczatku to w ogole nic z nim bo mam chlopaka, choc przyznam ze ten facet jest bardzo przystojny ...no i jak moj chlopak mnie zdradzil to tez tego nie planowalam ze sie zemszcze, ale prywatka byla okazja sie nadazyla i wyladowlismy u niego w mieszkaniu

Gość mężatkaaaaaaaaaaaa
Ślub był z miłości, niestety z czasem pożądanie słabnie, nie ma już tych przysłowiowych "motylków"... A ciekawość narasta... To nie jest tak, że jestem jakaś wyrachowana i planuję, jak tu zdradzić męża, ale przyznaję, że takie myśli mnie nachodzą odnośnie innych facetów...

Gość venia16
mezatko, a jak by sie okazja przydazyla to czy bys go zdradzila?

Gość wilgotny facet
a masz wilgotna cipke ?

Gość dewdewdewd
to straszne! we mnie facet sie spuscił nie pamietam ile razy

Gość venia-16
czesc wam musialam zmienic nicka bo ktos sie na moim zarejestrowal. Wczoraj doszlam do wniosku (po klotni z chlopakiem) ze go juz nie kocham.No bo sorry ale on tez mnie zdradzil i wczoraj takie haslo do mnie: "No i co z tego ze ciebie zdradzilem? nie zaluje " :(

Gość wannika1
ile ty masz lat 16???? i spalas juz z facetem?

Gość venia-16
wannika-----to juz wajasnilam w wczesniejszych postach ,i tak mam 16 lat i uprawiam seX

To przecież sama przyjemność, po to to robimy by zakończyć z efektem właśnie w miejscu docelowym. poza tym do tego jesteśmy stworzeni. Czyż nie mam racji.

Gość haku
jesteśmy świadkami upadku moralności polaków

Co jak co Ale chocbym niewiadomo ile wypila to nie dalabym sie bzyknac kolesiowi bo jeszcze jestem swiadoma i potrafie myslec. A ty co? Schlalas sie do nieprzytomnosci/ No prosze cie To to musial byc gwalt :D

Gość venia-16
tak jabyscie wy sie nie seksili za mlody .....klamcy

Gość wiesz co laska
idz do szkoly, do nauki, a nie sie bzykasz

Gość adkadaxxx
Nic ci nie będzie.W ciążę się tak szybko nie zachodzi. Głowa do góry. A jak nie jesteś do końca pewna to po tygodniu wykonaj test ciążowy. Pozdro:)