Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venia16

Spuscil sie we mnie

Polecane posty

Gość seksualny weteran 68
czego mam ci zazdrościć :D🖐️ ? tego, że jesteś mobilnym workiem na spermę ?

Gość venia16
to byl PODSZYW juz napisalam

Gość venia16
to podszyw ale moje zycie moja sprawa ja lubie seks a ciebie nikt nawet nie wyruchalby

ja mogę się bzykać codziennie z innym, bo chętnych do ciupciania to nigdy nie brakuje, wystarczy na czata wejść 🖐️ ale wierz mi dziecinko, że to osoba, która nie daje każdemu może być dumna a nie ta, która rozkłada nogi przed każdym i nie mów, że wcale nie przed każdym, bo masz 16 lat i 3 partnerów na koncie, a zakładam, że seks uprawiasz nie dalej niż od roku, wątpię, że przez rok miałaś więcej niż ci trzej faceci 🖐️

Gość venia16
a czy to jest moja wina jak facet sie we mnie spuscij ,czy ja go o to prosilam, to faceci sa idioci i to jeszcze na dodatek on ma 22lat a taki tepak

Gość seksualny weteran 68
skoro ten chłopak jest tępakiem to nieźle się dobraliście :classic_cool:

Gość chdhhd
ojej, no ja też sex lubię ale nie daję wszystkim dookoła:)poza tym starsza jestem od Ciebie dziewczynko i w wieku 16 lat szanowałam siebie.

Gość venia16
nie chcial kondoma bo mowi ze to psuje mu doznania...

Gość chdhhd
Jakby powiedział,że chce jej włożyć kij od miotły bo lubi takie doznania to pewnie też by grzecznie się zgodziła:P haha

Gość venia16
mi zalezy na partnerze nie jestem egoistka...

Gość waris2011
a ja rozkładam rece i klawiature. szkoda walenia w nia dla tak ciemnej masy . choc panna z postu lubi walenie - powinnismy oddac jej hołd minuta ciszy . pozdrawiam

Gość venia16
to z tym doznaniem to POdszyw, fakt jest ze nie zrezygnuje z seksu bo wam sie nie podoba ze go uprawiam

Gość venia16
potem powiedzial, ze chce mi postawic stolca na klate, bo inaczej nie dojdzie, a ja oczywiscie zgodzilam sie na to, bo nie jestem egoistka :)

Gość mężatkaaaaaaaaaaaa
Autorko, jeżeli używasz tabletek, bierzesz je regularnie itp. to na 99% w ciąży nie jesteś, dla pewności zrób test po ok. 10 dniach. A propos puszczania się, to lepiej niech sobie teraz dziewczyna poużywa, niż ma później żałować i męża zdradzać, ja zachowałam dziewictwo dla mojego męża i żałuję, teraz 3 lata po ślubie a ja chciałabym spróbować, jak to jest z innym...

Gość Kaśka 9696
venia16 Bierezwsz tablety i było to w dni nie płodne, więc mała szansa na ciąże.

Gość venia16
Musicie zmienic myslenie zyjecie tu i teraz a nie w sredniowieczu. A kiedy wy uprawialiscie 1.seks w wieku 25lat czy celibat????? ja pierwszys raz spalam z moim bylym ktorego bardzo kochalam a nie z byle kim , bylismy najpierw 4 miesiace razem

Gość Lilkaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak to jak jest z innym ? Tak samo, tyle ze operator penisa jest inny

kurcze ale ja też święta dziewicą nie jestem mam 20 lat, więcej niż jednego partnera ale nie puszczałam się z wieku 16 lat z byle kim nadal seks miałam tylko z facetami z którymi byłam i z którymi związki trwały co najmniej parę miesięcy

Gość Kaśka 9696
No właśnie -mowy o puszczaniu się.... Żyje się raz. Ja uprawiam sex tylko w gumce, ponieważ obawiam sie chorób- ale moralność... pfff mam to w duupie 🖐️

Gość mężatkaaaaaaaaaaaa
15:31 [zgłoś do usunięcia] Lilkaaaaaaaaaaaaaaaaa jak to jak jest z innym ? Tak samo, tyle ze operator penisa jest inny a ja właśnie słyszałam, że z każdym jest inaczej:P

poza tym jeśli ktoś boi się ciąży tzn. że nie dojrzał do seksu ja seks uprawiłam półtora roku a teraz go " odstawiłam " bo stwierdziłam że jednak nie jestem gotowa, mimo, że bardzo go lubię i jakoś mogłam 🖐️ i mój partner to zaakceptował 🖐️

Gość Kaśka 9696
Jeżeli ona tylko leży podczas seksu -to jasne, że dla niej z kazdym tak samo. :D

Gość Kaśka 9696
Czasem Słońce Czasem Deszcz poza tym jeśli ktoś boi się ciąży tzn. że nie dojrzał do seksu ja seks uprawiłam półtora roku a teraz go " odstawiłam " bo stwierdziłam że jednak nie jestem gotowa, mimo, że bardzo go lubię i jakoś mogłam i mój partner to zaakceptował I co, z tego powodu mamy wszystkie postepować tak jak ty?! Ja pierdole, niech ci facet order z ziemniaka wyskrobie- ku potomnośći!!

Gość venia16
dziekuje mezatko ze ty przynajmniej mnie rozumiesz :)

Gość venia16
gowno wiecie o zyciu za przeproszeniem!