Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Robicie brzuszki, rowerki lub inne ćwiczenia codziennie?

Polecane posty

Pytam tak z ciekawości. Ja codziennie wieczorem staram sie chociaz przez 5 minut cos porobic. Brzuszki, przysiady, rowerek w powietrzu, cokolwiek. Mam taki nawyk, a moj twierdzi ze jestem jakas nienormalna, bo nie dosc ze szczupla to jeszcze cwicze i chudne bardziej. Tlumacze mu ze to z przyzwyczajenia taka wieczorna gimnastyka, ale on uwaza ze malo ktora dziewczyna cwiczy codziennie od nastu lat, oczywiscie pomijajac gimnastyczki i sportowcow. a czy Wy cwiczycie, robicie cokolwiek dla formy? ja chcuialabym jeszcze biegac

Gość dsfergr
ja cwicze na pilce:D ale mnie milsoc wyszczupla bo chudne:D

Gość myszaczekk
a ty anioł nie jesteś za chuda? 176cm i 57 kilo? trochę mało

Gość hmmmmm.
przysiady czasami brzuszki i ćwiczenia na na twisterze od czasu do czasu na piłce

Ja ćwiczę co drugi dzien, zajmuje mi to jakos ponad godzine....codziennie nie jest dobrze, bo miesnie też chcą sie zregenerować...

od ćwiczeń nie schudniesz jeśli nie masz co spalać :P a ja staram się robić codziennie pompki ;]

Gość hmmmmm.
Leviatan a to ćwiczenia są tylko po to żeby schudnąć ?? Ćwiczę żeby się nie zapuścić i ładnie wyglądać.. a nie chodzić z ochlapniętym tyłkiem..

Gość gfhfhfhf
a co to niby za ćwiczenia- kręcenie rowerka przez 5 minut? taka 5 minutowa gimnastyka, to w klubie seniora i zapewniam cię, że ta twoja "gimnastyka" nie ma najmniejszego wpływu na twoją wagę. i owszem ćwiczymy, ale nie codziennie przez 5 minut tylko 3-4 razy w tygodniu robimy solidny 60-90 minutowy trening. a nie jakieś wygibasy w stylu własnej babci.

No lepsza taka kilkuminutowa gimnastyka niz nic, prawda.... Ja nie mam motywacji, zeby biegac, chodzic na treningi czy basen, ale wieczorem np. czytajac ksiazke az mnie kreci zeby pomachac nogami, czy porobic brzuszki w trakcie wiadomosci. Czasem robie i 200 brzuszkow, a cwiczenia zajmuja 1 godzine, zalezy od checi, tak mi sie napisalaio ze 5 minut...

ja cwicze na orbitreku ok 30-40 minut, potem ok 100 brzuszkow, krecenie hula hop przez kilka minut, do tego cwiczenia na nogi/pupe Mam tez caly zestaw cwiczen Mel B na rozne partie ciala i cwicze zamiennie...

Autorko, podziwiam, 200 brzuszkow... ja po 20 juz wymiekam, ale ja mam oslabione miesnie przez cc.

chodzę 3x w tyg na siłownię na 2h. Mam w domu orbitreka ale samej w domu nigdy nie mam motywacji :P Bo żeby areoby takie jak orbitrek czy rowerek w ogóle działały trzeba na nich ćwiczyć min 40min (dopiero po tym czasie efektywnie znika tkanka tłuszczowa- tak twierdzi trener) a mi się zwyczajnie nudzi samej po 15 min W domu tylko brzuszki, ale 60-75 sztuk codziennie