Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeMa Pola

Co sadzicie o tej opiekunce??

Polecane posty

Gość BeMa Pola

wlasnie jestm u siostry ktora ma male dziecko i szuka opiekunki, odradzam jej bo ja sama nie zatrudnilabym takiej osoby , chyba wiecej czasu spedzilaby przed lustrem niz zajmuja sie dzieckim... Chce jej pokazac ze to nie tylko moje zdanie bo martwie sie o siostrzenca chce aby bylo mu jak najlepiej:) http://krakow.gumtree.pl/c-Praca-opiekunki-nianie-DO-WIADCZONA-MLODA-NIANIA-ZAJMIE-SI-TWOIM-SKARBEM-W0QQAdIdZ340015374

Gość TAK SERIO !!!
ale mamy ja ocenic po zdjęciu? czy po tym co napisala o sobie? skąd wiesz ile ona spędza czasu przed lustrem? widzialas ja na zywo czy oceniasz po zdjęciu? moze akurat takie zdjecie zamiesciala bo takie miala aktualne. Jest ladna dziweczyna i ładnie wychodzi na zdjęciach, do dyskwalifikuje ją jako nianię? Nianią moga byc tylko pasztety?

no i teraz we mnie pojawila sie sprzecznosc:d niby nie oceniam ludzi po wygladzie, ale do dziecka to bym jej nie wybrala, spedzalaby wiecej czasu na malowaniu paznokci niz nad opieka nad dzieckiem. chyba...:D

Gość TAK SERIO !!!
a tak na marginesie to niania, ktora zajmuje sie moim dzieckiem tez jest bardzo ładną kobietą ale nie przychodzi wymalowana jak na dyskotekę. Ma dyskretny makijaz i zwiazane wlosy bez bizuterii bo moja corka za wszystko ciąga. Ale jest sliczna dziewczyna i nie wiedze w tym nic zlego.

Gość Nitta....
widzialas ją na żywo? Twoja siostra spotkala sie z nią? skąd wiesz jak wygląda na codzien czy ma dlugie paznokcie, sztuczne czy krotkie i naturalne? chodzi w zajebistym makijazu i butach na mega obcasie? widzialas ją? jak nie to moze warto najpierw sie spotkac a potem wysunąc wnioski

ale nikt nie mowi ze niania musi byc brzydka, ale mysle ze dziewczyna która ma taki makijaz i widac ze stosuje go na co dzien, do dziecka przyjdzie wymalowana podobnie. niby co ma makijaz do opieki nad dzieckiem, ale ja bym sie i tak zastanowila

Gość Mama Nasturcja
no wlasnie wiedzialam ze mi kogos przypomina- Marinę :-) Ja uważam że jest ładna a do codziennej opieki nie wiadomo czy też się tak mocno maluje, mi by to nie przeszkadzalo. Jesli jest doswiadczona, ma podejscie i jest po prostu dobra, to czemu nie :-) Znam jedna opiekunke i na codzien wyglada skromnie a jak ja kiedys spotkalam w wolnym dniu na rynku to ledwo poznalam :-)

Gość lena #
Wygląd o niczym nie świadczy, ale faktycznie zdjęcie raczej mało trafione do tej pracy:-0 Do CV też takiego zdjęcia nikt nie daje, ponieważ to nie facebook, gdzie można stroić zalotne miny i kusząco się wyginać :-0

Gość kamilllka
Zadjęcie bardziej pasuje na portal randkowy :)

Gość Nitta....
dagna88 ale skąd wiesz ze maluje sie tak na codzien?

Gość znak zapytaniaaaaaaa
jaka Marina!? nie obrazajcie Mariny! nawet porownania nie ma!

Gość gegre
No faktycznie, zdjęcie nie pasuje do sensu i treści anonsu. To tak jak do CV, trzeba zamieścić zdjęcie które najlepiej mówi o kandydacie. Jeśli ktoś tego nie potrafi, to źle to świadczy o jego inteligencji. A jak powierzyć opiekę nad dzieckiem osobie bez wyczucia a może nawet... ociężałej umysłowo? Wiecie, kiedyś oceniałam CV. Jedna dziewczyna przysłała dokumenty aplikacyjne ze zdjęciem, na którym leży na biurku a biust, jej zdaniem ponętnie, wylewa się z dekoltu. Pracy nie dostała bo nie wiadomo było o co jej chodzi, chyba nas źle oceniła. Za to całe biuro miało niezłą polewkę.

no prosze cie, solara, makijaz itd, napewno tylko do zdjecia tak sie wypindrzyła. ładna dziewczyna ale watpie zeby przychodzila do dziecka "naturalna". zreszta ja bym poszukala i tak jakiejs w trakcie lub po studiach pedagogicznych. liceum to troche malo. eh nie wiem, doswiadczenie ma ale dalej do mnie nie przemawia. kto szulajac pracy z dziecmi wstawia takie zdjecie?

Gość mireczkaa
ja bym ją zaprosiła na rozmowę. Moja niania ma 21lat, jest mega laską- a na co dzień nie ma ani ostrego makijażu, ani długich pomalowanych paznokci. A jest najlepsza niania na świecie:)

Gość mama małego synka :)
Ja bym tej panienki do swoich dzieci nie wzięła, gdybym miała wybór. Gdybym miała wybierać ogłoszenie z netu (po ofercie ogłoszenia ze zdjęciem) osobę skromniejszą, zdjęcie może z jakimiś dzieciakami, jeśli już, czy na placu zabaw itp. Ta dziewczyna może i dzieci lubi, ale to zdjęcie to bardziej się nadaje do wysłania koledze z klasy niż dla potencjalnych pracodawców. Rodzice nie oczekują od niani wymalowanych na czerwono paznokci, ale zaufania, doświadczenia, poświęcenia czasu maluchowi.