Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zupeeencja.

Zostawiłam faceta ponieważ nie miał ambicji ani celów, dobrze postąpiłam?

Polecane posty

Gość Zupeeencja.

Otóż byłam z chłopakiem około pół roku... z początku mnie kręcił, fajny, wysportowany, duże poczucie humoru no i zgrywał zawsze takiego cwaniaczka pewnego siebie- w sumie podobało mi się to... do tego fajnie nam się gadało no i tak jakoś wyszło, że zostaliśmy parą... ale: rzuciłam go w ten weekend, powiedziałam: dość! z nim nie będę miała przyszłości... przecież sama nie kupię mieszkania, dobrego samochodu, nie wyżywie sama rodziny, dzieci itp... a na niego raczej nie miała bym co liczyć ja studiuję na dwóch kierunkach, pracuję w weekendy, w tygodniu dorabiam jako instruktorka tańców, jestem wiecznie zajęta, pracują na przyszłość a obecnie też zarabiam.. a on? studiuję jakiś badziewny marny kierunek - pedagogika a i tak nie wiadomo czy go ukończy... i po za tym NIC, siedzi resztę dnia w domu.. czasem pójdzie na siłkę i to wszystko, nie pracuję, nie dokształca się po za tą uczelnią, nie wie co będzie robił w przyszłości itp.. żyje sobie z dnia na dzień i tyle, do tego wiecznie nie ma pieniędzy on by chciał codziennie się ze mną spotykać, spędzać każdy weekend ze mną, ale nie rozumie, że ja jestem zajęta.. jestem kobietą sukcesu i nie mam zamiaru spędzać z nim każdej chwili,tylko polepszać siebie i pracować , on oczywiście się wkurzał i walił fochy zawsze no to nie wytrzymałam i zakończyłam ten związek w ten weekend, dobrze zrobiłam?

Gość sami psychiatrzy tutaj
Świetnie :D

Gość hannaM
b,dobrze zrobiłas- potem by taki nierób patrzyl na ciebie bys go utrzymywała

ja bym też takiego faceta nei chciała :) czy dobrze zrobiłaś? to kwestia bardziej złożona i nie mi oceniać

Gość znamtakiekurwy jak autorka
co za pierdolona szmata... ale jakby juz dosłownie ten sam chłopak, mial bogatych rodzicow i co za tym idzie,mialbym zajebisty samochod, bylby ustawiony finansowo.. ale po za tym robil by to samo co teraz, studiowal ten gowniany kierunek, chodzil na silke i to wszystko to jestem przekonany ze kleiła bys sie do niego jak pszczoła do miodu ty kurwo jebana.. zostawilas go bo nie ma pieniedzy i taka jest prawda

Gość znany z kafeter
haha kocham takie tanie pieprzenie szmat :D ta.. zostawiłaś go bo "nie był zaradny" ... haha i jeszcze ten tekst, że masz pretensje do niego o to, że chciał się spotykać codziennie.. no kurwa chyba o to chodzi w związku, ja też jak miałem panne miałem ochote się z nią widywać codziennie ale ty kurwo jakby np miał bogatych rodziców i robił by dosłownie to samo co teraz, ale miał kase.. i miałby po ciebie pod uczelnie podjeżdzać nowym BMW x6, potem zabierać do dobrej restauracji, odwieść do domu czy gdzie tam kurwa byś potrzebowała to już byś BAAAARDZO chętnie się z nim widywała codziennie co? a takto to już się nie chciało... hehehe, do piachu z takimi kurwami myślącymi jak ty!

Gość Zupeeencja.
No dobrze.. może jakby miał bogatych rodziców i był ustawiony finansowo to bym inaczej na niego patrzyła, ale nie miał takich rodziców!! więc chyba powienien coś robić prawda?!

Gość znany z kafeter
/// No dobrze.. może jakby miał bogatych rodziców i był ustawiony finansowo to bym inaczej na niego patrzyła /// nie mam więcej pytań... :)

to zalezy kto co ceni, ja chce faceta który ma charakter, człowieka czynu, a nie kogoś bez ambicji, bez planów na przyszłość, bogaci rodzice tu nie pomogą :) a dlaczego? bo tkai facet jest dla mnei neimęski

Gość jesteś głupiąąąąąąąąąąąąąąąąa
Kiedyś jak będziesz miała dzieci to Ci studenci po tym gównianym kierunku jakim jest pedagogika będą je m.in uczyć w szkole. Dzieki takich ignorantek jak Ty nie powinny być przyjmowane do szkoły, bo z takimi to najgorsze problemy są.

"studiuję jakiś badziewny marny kierunek - pedagogika a i tak nie wiadomo czy go ukończy" zapewne będzie z niego super nauczyciel i wychowawca, skoro sam nei am dyscypliny czy chęci do zgłębiania wiedzy to jak ma jej nauczyc innych

widocznie zabujałas sie w nim za jego wyglad bo jesli podoba ci sie facet ktory cwaniakuje to wiesz ;) prostackie troche

Gość SalwATer
zostawiła go bo nie ma kasy, proste... tania szmata i tyle

Gość annnullla
witaj Autorko tego wątku :) otóż zrobiłas b dobrze byłam w identycznej sytuacji, tylko ze koles nie mial wgl roboty, nie mial szkoly, wiecznie nie mial kasy i ciagle sie ode mnie pożyczal pieniedzy, zachowywal sie jakby wszystko było jego i wszystko mu sie należało, chcial by sie tylko spotykac i nic wiecej (mial 26 lat!!!). nie mial domu, zyje w jakiejs paskudnej klitce gdzie nawet łazienki nie ma. motywowałam go do roboty, ale on obiecywal, obiecywał ale nigdy slowa nie dotrzymal nie wytrzymałam i w koncu zerwalam. w sumie to wierzylam jak głupia, że sie w koncu zmieni, ale na marne i tak straciłam 8 miesiecy życia... Pozdrawiam

Gość adriaannnaa
// bo jesli podoba ci sie facet ktory cwaniakuje to wiesz prostackie troche // każej się taki podoba, tylko mało która o tym mówi głośno

Gość Jeżeli uważasz tego
chłopaka za badziewnego zrobiłaś doskonale go zostawiając,nie innym to oceniać,lepsze to niż zrobić sobie dzieci z osobą,którą gardzisz

Myślę, że dobrze dla niego. Po co mu kobieta, która wiecznie nei ma dla niego czasu. Dzieci pewnie też byś nie chciała. Pracocholiczka.

Gość Jeżeli uważasz tego
Jakiekolwiek sytuacje na siłę, to jest za dużo nieszczęść,żeby je podtrzymywać.

Gość ahhaha ahahah buahaha ahhaha
"No dobrze.. może jakby miał bogatych rodziców i był ustawiony finansowo to bym inaczej na niego patrzyła, " BUAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA:D:D:D:D:D:D:D:D tej "kobiecie" już dziękujemy:D Twoja przyszłość = powrót po pracy do PUSTEGO zajebistego mieszkania:D

i jeszcze jedno autorko. skoro jesteś taka cudowna i wspaniała, to po co się pytasz OBCYCH ludzi w necie, czy dobrze zrobiłaś? chcesz medal za to? uspokoić sumienie chcesz, czy sie moze usprawiedliwic? zostawilas, to zostawilas, a czas pokaze, co ci z tego przyjdzie i juz. radz sobie, kobieto sukcesu:)

Gość what do you know
Ten temat to prowo założone przez faceta, widać po stylu pisania :classic_cool:

Gość dorrrrr
Autorko topiku bardzo dobrze zrobiłaś. Teraz będą Cię od materialistek wyzywać a jakbyś płakała ze siedzisz z dzieckiem ma macierzyńskim a tatuś nie umie na dziecko zarobić to by jechali po tobie gdzie miałaś oczy, było wcześniej myśleć.

wam kobietom i tak się nigdy nie dogodzi, więc RÓBTA CO CHCETA!!! I TAK ZAWSZE BĘDZIECIE PSIOCZYĆ!!!

Gość takam jednam
taka kobieta sukcesu a takie błędy ortograficzne wali coś mi to prowem zalatuje

Gość no i co za problem - po prostu
niezgodnosc charakterów, nie pasuja do siebie, więć autorka postapila dobrze. I czuje w tym prowo.

Gość autorze tematu, musisz być
żałosny skoro chce ci się pisać takie prowa na damskim forum :D :D :D współczuję chłopie 🖐️

Gość vfdvfgbvtbvhyhyn
kobiety skreślają faceta przez brak kasy, a faceci kobiety z powodu małych cycków etc. i co w tym takiego dziwnego ? nie skresliłabym faceta z powodu kierunku studiów, ale za brak ambicji - owszem

Gość SalwATer
/// a faceci kobiety z powodu małych cycków /// chyba sobie teraz żartujesz... nie znam żadnego faceta, który kierował by się przy wyborze partnerki jej rozmiarem cycków :O równie dobrze mogę ci napisać, że kobieta skreśli faceta bo ma za małe dłonie :O