Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MajeczkaBiedroneczka

hahaha jednak ACTA wejdzie. Tusk nie wystapil. Mowia na tvn24

Polecane posty

Gość POczątek zniewolenia narodu
Po dyskusji i analizie dokumentu ACTA stwierdzamy, że ta umowa w niczym nie zmieni - zgodnie z opiniami prawników - polskiego prawa, także tego dotyczącego internautów i funkcjonowania internetu - powiedział Michał Boni, po spotkaniu z premierem Donaldem Tuskiem i ministrem kultury ws. podpisanie przez Polskę dokumentu ACTA. :O

podpisza a pozniej w parlamencie uchwala czy wejdzie to w zycie ! ale koorwy tylko ciekawe kiedy to uchwala bez mediow jak wszystko ucichnie :o

Boni nie szanuje akcji hakerskich. Ja szanuje! Hold wszystkim hakerom!!!

Gość fdbsfgbbbg
"MajeczkaBiedroneczka no wlasnie widac co sobie z tego dymu zrobili! " ludzie na ulice wyjda, zobaczysz. sama mam zamiar jechac jurto na demonstracje na jasną.

Gość kkkkkkmmmmmm
W w-wie nie było żadnego strajku bo to.inny świat tam jest praca .

Gość magdaaaakakkaka
w środę protest w katowicach!!! ja bedę na pewno !!!

staraja sie uciszyc i uspokoic wszystkich mowiac, ze na razie tylko podpisuja, ze nie bedzie ratyfikowane, ze wszystko i tak odbedzie sie zgodnie z naszymi prawami:) Mam nadzieje, ze polacy juz nie wierza w te brednie i wreszcie stanie sie cos fajnego:P

ja tez chetnie bym wyszla ale chora jestem i w malej miescinie mieszkam :/ ale gdybym byla z W-wy to bylabym pierwsza demonstrujaca. Nie wiem czy wiecie ale o 18 zaczyna sie akcji spamowania bloga Kasi Tusk... do Kasi nic nie mam ale skoro do Tuska nijak nie da sie dostac to chociaz w ten sposob go wkurzmy.

http://www.makelifeeasier.pl/ - adres bloga Ooo jak w katowicach to moze i ja pojade. Ja juz nie wierze w ani jedno ich slowo. Stara baba juz jestem a dzis szlag mnie trafil.

Gość dziadek w kój
zawsze dupe lizalismy a to Rosjanom potem Watykanowi a teraz Amerykancom dupe lizemy durni ci nasi politycy sa

Gość TO JUŻ KONIEC
ZNISZCZYLI NAM ŻYCIE!!! już nic nie będzie takie same. Wszystkie zmiany jakie wymyślają są dla nas tylko na gorsze i gorsze. I to od jakiegoś czasu nie ma końca. Nawet prawo pracy jesli zmieniają to tylko pod pracodawce i na jego korzyść, a nam robią tak żeby było jeszcze bardziej pod górkę a teraz jeszcze internet chcą nam zabrać. Mnie osobiście ostatnia rzecz jaka została w życiu. żebyśmy nie mieli już żadnej rozrywki w domu. Cały postęp jaki żeśmy osiągneli w przeciągu ostatniej dekady został zniszczony. Całe te ostatnie 10 lat poszło się walić, a my jako ludzkość robimy właśnie wielki krok w tył.

Gość fdbsfgbbbg
kkkkkkmmmmmm W w-wie nie było żadnego strajku bo to.inny świat tam jest praca . jest jutro i pojutrze, jutro o 16 na Jasnej iles tam przed budynkiem parlamentu ue jasna 14/16

Gość czy to znaczy, że przegraliśmy
?

Powiem Wam, ze ta konferencja dzisiaj kiepska jest. Zdrojewski i Boni sami sie gubia w swoich slowach. Oczy im chodza we wszystkie strony. Klamia jak na zawolanie.

Protest jutro przed Sziedziba Komisji Europejskiej w Warszawie

Gość dziadek w kój
kłamią i rzna głupa gadaja tak by uspokoic nastroje społecznie ze nic niby nie zmieni sie oni mysla ze my durnie jestesmy

Gość lady spod lady
zalatwić ten samolot jak załatwili kaczyńskiego TU-154 i 95 innych ludzi i śmią sie cieszyć lub jak załatwili tego irańczyka od atomu.

przgeramy jak teraz sie poddamy. za 7 minut na blogu Kasi Tusk w komentarzach wpisujemy "Powiedz tacie, ze z nami nie wygra. STOP ACTA!!!!"

Gość TO JUŻ KONIEC
Nienawidzę Ameryki. A nasz wspaniały rząd jeszcze wysyłał naszych żołnierzy na ich wojnę, wysyłał ich na śmierć. A oni jak się nam odwdzięczają ? Nie dość że wiz nie znieśli to zabierają nam tak ważny element życia. A nasłani z łaski i z wielkim ociąganiem przedstawiciele rządu komentują sprawę baaaardzo lekko i powierzchownie i ze stoickim spokojem jakby się nic takiego nie działo!!!! Nienawidzę naszych sprzedajnych polityków i Tuska. Co za obłuda!! Żałuję że jesteśmy w Unii !!!

Gość dziadek w kój
skoro mówia ze nic sie nie zmieni to po co podpisują ACTA to sa jakies jaja

Gość Polacy nie chcieli............
Kaczyńskiego który chciał dla Polski dobrze - to mają Tuska. Powinniście się cieszyć a nie narzekać

Gość magdaaaakakkaka
ej skąd wy macie info o tej akcji na bloga kasi tusk??? wyslijcie linka do tego forum czy stronki

26 stycznia dojdzie do podpisania umowy w Tokio. Zaznaczył jednak, że po podpisaniu umowy nastąpi proces ratyfikacyjny, poprzedzony debatą w polskim parlamencie. Dopiero, gdy Polska ratyfikuje umowę, wejdzie ona w życie. Ma nastąpić to najwcześniej za kilkanaście miesięcy.

to byl najwiekszy paradoks :D nic sie nie zmieni ale podpiszemy :D

Gość TO JUŻ KONIEC
Gdyby nie internet to dowiedzielibyśmy się pewnie po fakcie!! Nawet by słowem o tym nie pisneli gdyby nie sajgon w internecie. Zauważcie że we wiadomościach mało co komentują samą ACTE a skupiają się głównie na tym że hakerzy stronę sejmu zablokowali. Zupełnie jakby to było najważniejsze!!! Omijają temat po prostu.

Gość fallo
qwa ! szanowac demokravcje ! glosowaliscie na Tuska a przeciez nie ukrywal ze chce podpisac ACTA.Wiedzieliscie juz przed wyborami bo PO mialo jak wol to wpisane w program wyborczy .PiS tez chcial ACTA wprowadzic ! Teraz nagle zrobil sie anty ,bo zauwazul ze moze dokopac Tuskowi. KOPNAC SIE W GLUPIA DOOPE I MILCZEC! DEMOKRACJE TRZEBA SZANOWAC ! JAK PREMIER ZDECYDOWAL TO ZNACZY ZE WY ZDECYDOWALISCIE BO PRZECIEZ TO WASZ K..WA PRZEDSTAWICIEL

Gość dziadek w kój
Na wojne do Afganistanu powsadzał bym wszystkich naszych polityków którzy głosowali i popierali ten wyjazd ze niby na misje a oni jechali na wojne na pierwsza linie frontu wtedy by gacie narobili po co nam ta wojna w imie czego

Gość pattryku27
trzeba zmienic politykow i to przed nastepnymi wyborami!!!!

ja kooorwa ludzie mogli głosowac na PO !!!! co za bezmózgie ludziska kontrolowane przez media :o