Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysiuleczka8

ZACZYNAMY STARAĆ SIĘ O DZIECKO :)

Polecane posty

Monika i jak chcesz cos napisać to pisz na forum albo na głównej skrzynce (o ile przestanie ktoś z niej usuwac wiadomości ) nie chce tu widzieć żadnej prywaty- jesteśmy tu razem i razem chcemy wszystko wiedziec a nie tylko wybrane osoby do siebie piszą wiadomości. nie podoba mi się to.. że sa tu jakies wyróżnienia.. Monika a jak urodziny ?? dostałas coś w prezencie ?? Twój M złożył ci zyczenia ??

Gość Gość
ŻonaĄcka urodziny super.Dostałam bluzkę,2 czekolady,figurkę i jeszcze później od rodziców dostanę.Tak mój M złożył życzenia i tez dostanę prezent.

Monika- zadwolona jesteś o to Ci chodził aby taki zamęt wprowadzić? A może pomarancze mają racje? Pisz tutaj a nie za plecami , postaraj się troszkę składniej to robić i nikt sie Ciebie nie bedzie czepiał!! Lena - oj lena lena:) Ja oczywiście ZNOWU jem. Witam nowe koleżanki:) Malinowa- twoj opis o nadchodzącej @ jest świetny.

Hello kobitki!Witam nowe staraczki[ kwiatek],i życzę malusich różowych bobasków!Trochę tu dziś zamieszania,od rana,no ale myślę że się uspokoiło?monika942 wszystkiego naj zokazji urodzin:) Pozdrawiam

Sabrina - juz nawet nie mam zludzen, to sie chociaz posmieje:) Jedz, na zdrowie. Tylko pamietaj - jedz dla Dwojga, a nie za Dwoje:)

Malinowa, a ja juz zaczelam krzyczec do meza, ze klejnej staraczce sie udalo ;-) hehe zanim przeczytalam druga linijke Twojego wpisu :-) Masz dziewczyno dobre poczucie humoru! 🌼

Dziewczyny, ale mnie bolą jajniki :O Szok a to dopiero 20 dc, nigdy mnie przed @ nie bolało, co jest? Zawsze w okres to owszem brzuch bolał... A teraz jajniki dają znać, nie jest to ból stały, tylko coraz zakuje raz lewy, raz prawy, w krzyżu też mnie boli :(:(:( O co kaman?

Sublima, Ty akurat nie masz pewnosci, ze musisz, to jeszcze sie wstrzymaj z kupowaniem tampaxow:D Mulwika, ja juz nawet myslalam o tym, zeby ten post rozdzielic na dwa - wiesz, takie "trzymanie w napieciu" :):) Lilu, ja nie wiem, mnie zawsze pobolewaja po owu, ale ja zawsze tez dostaje @, wiec moze nie bede sie wypowiadac:P

malinowa- dobrze powiedziane -jedz dla dwojga ,a nie za dwoje,! ja jak byłam w ciąży,to jak przestałam już wymiotować ok.16t.c.to jadłam za dwoje no i przypakowałam 25kg.wyglądałam jak beczka,ale jak urodziłam w 29t.c. to potem tak schudłam m.innymi z nerwów że wyglądałam jak kościotrup ! Sabrinka-jedz na zdrówko,:)

Malinowa, poczytałam trochę w tzw międzyczasie. objawy ciążowe moze dawać własnie ten nieszczęsny Duphaston:-(

Ja raczej jestem nastawiona na @, chociaż staranka w owulkę (według testów owu) były, i przed i po :D Ale denerwuje mnie te pobolewanie, nigdy tak nie miałam.

Hej dziewuszki.. Co tam słychać? Zrobiłam 5 test i dzisiejsze kreseczki są takie same, a bynajmniej mi sie tak wydaje.. Później wstawie zdjęcie to mi powiecie.. Nie dawno zaczął boleć mnie lewy jajnik,.. Z bólu to ja się zwijam.. Jak myslicie owulacja jest dziś.. ?? Dlatego mnie tak boli..?

jedynym innym objawem był potężny zawrót głowy jakiego dziś dostałam siedząc w fotelu w pracy:-))) i szyjka mamciny jest wysoko i zamknięta ale to chyba za wczesnie

Lisa ja myślę, że skoro jajnik boli, no i test owu pozytywny to masz owulkę jak najbardziej :)

Lilu, my sie "tarlismy" 8 dni z rzedu i niestety czekam juz na @:P Trzeba miec to cholerne szczescie, ktorego mi brakuje niestety. Ech.

Lilu24 może to byc ciąża ?? może tak poprostu cię bolą? może masz dopiero owulację ?? a może od tego myślenia cie boli ?? a powiedzcie mi jak zacznę się starać od tego cyklu czyli od 25 marca i by się udało za pierwszym razem to dziecko urodzi sie w grudniu czy w styczniu ??

sublima to boł jest zawsze dzień przed owulacją czy w czasie bólu?? Dziś róznież będzie przytulanie..

Sublima, oby to bylo to. Teraz trzeba spokojnie czekac i bez psychozy maniakalno - ciazowej. Nie wyszukujmy objawow, bo nam zaczna cycki mlekiem plynac z powodu ciazy urojonej :D

He He Malinowa no ty jak coś powiesz :-))))) Lisa - jajnik zawsze boli tuż przed owulką ale przytulaj się ile wlezie:-) Ja z moim księciem będę się przytulać juz w piąteczek (o ile nie zejde z powodu egazminu) i to nie na owulkę:-)))

Malinowa święta racja, wpadniemy zaraz w ciążę urojoną. Luz blues kobietki, spokojnie, a wszystkie pięknie pozachodzimy :):):) ŻonaĄcka - owulację już miałam, według testów owulacyjnych 7-8 marzec, u mnie się sprawdziło, bo jajniki bolały. Nie wiem co to może być, bo wcześniej mnie nic nie bolało. Znając życie przyjdzie @ o czasie i rozwieje wszystkie wątpliwości. ŻonaĄcka mi się wydaję że jak byś zaszła tego 25.03 to urodzisz w styczniu. Ale wiesz jasnowidzem nie jestem :P

ŻonaĄcka grudzien styczen.. ale bardziej styczen.. ja miałam ostatnia @ 26 lutego i jak bym zaszła to na poczatek grudnia bym miała planowane..

Gość Gość
Sabrina79127 Z czego zadowolona mam być.Ja zamęt nie robiłam.Przeczytaj sobie co ŻonaĄcka napisała a potem gadaj.

Lilu, jak na razie to z "zachodzeniem" to mi sie najbardziej kojarzy zachodzenie do sklepu po podpaski:P Ale skoro tak rzeczesz to moze i ja kiedys sie doczekam, ale cos czuje, ze bede ostatnia w naszej grupie.

Gość Gość
Sabrina staram się pisać jak potrafię.

a tu dalej jest ta kłótnia.. ile można.. skończcie już z tym bo to jest nudne..

malinowa ja ostatnio tak o sobie myślałam, że wszystkie pozachodzicie i zostanę sama ze staraniami i nie będę miała z kim pisać. Ale zobaczysz wszystkie zajdziemy mniej więcej w tym samym czasie i nikt tu nie zostanie sam na pastwę losu. Idę robić kolację dla mojego M, może akurat przez żołądek do serca trafię do Jego plemniczków ;) I namówię ich do rozejmu :D:D:D

Zapomiałam donieść, ze zakupiłam już prezent urodzinowy dla mojego pana. niesmiertelnik w zestawie z łańcuszkiem jest przepiękny. Grawer od wewnątrz NIC BEZ CIEBIE, WSZYSTKO Z TOBĄ:-))) Jutro moge odebrać:-)))