Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysiuleczka8

ZACZYNAMY STARAĆ SIĘ O DZIECKO :)

Polecane posty

Robiłam w różnych lab, ale to nie ma nic do rzeczy beta powinna być ponad 200 a nie 49. Przyrastać ma co dwa dni po 166% a nie spadać, Jeszcze teraz prądu brakło u mnie w domu i co jeszcze :(

Gość Gość
orzeszek,zuzia666 jak wasze samopoczucie?

u mnie to tak sobie bo moja ciocia powiedziała w tym novum to tyle badan zleca ,i maz bendzie musial zrobic badanie genetyczne troche sie załamałam

Gość Gość
zuzia666 kochana nie załamuj się.Wszystko będzie dobrze. A ty dostałaś jakieś badania?

ja jak chodziłam do lekarza to robiłam badania FSH LH CHLAMYDJE I pare innych

Gość Gość
zuzia666 Ja 31 marca 1 dzień po tobie mam do gina.

myslałam ze zmieniliscie loging.troche czytałam i jest troche podszywaczek

no po tej aferze to sie pusto tu zrobilo :( jak to jedna osoba moze zniszczyc wszystko

Gość Gość
zuzia666 nie.Mi się tylko 2 postach pomyliło to wszystko. Tak co porabiasz?

Gość Gość
NINA86 A co u ciebie?

to bendziemy miec co pisac bo ja nie wiem jak tam jest w tym novum ale slyszalam ze ful wypas ta klinika i bardzo dobrzy lekarze.ja wybrałam lekarza TASZYCKA

ja jestem od wczoraj ,tu sa kobitki z takim problemem jak ja i nie rozumiem innych dlaczega postepuja ze sie podszywaja .ja nikogo nie osadzam bo kazdy ma prawo sie wypowiedziec

Gość KJhflkdjfs
A ja powiem Wam jedno. Raz jeden w życiu raz skusiłam się żeby o moich staraniach dzielić się z innymi staraczkami. To był bląd. To wcale nie pomaga, wręcz przeciwnie. Myslałam że dostnę szału. Ciągle tylko jak owulka, jak objawy, mnie bolą piersi, ja mam taki śluz, czemu one maja inny, czemu mnie nie mdli tak jak ich itp itd. Róbcie co tzreba żeby mieć dziecko i nie piszcie tu bo to jest jedna wielka bzdura!!!!

tu mozna przestac myslec leprze to pisanie z kobitkami ,a nie siedzenie i myslec tylko ja tak przez 3 lata siedzialam ale trzeba wierzyc

ja przez 3 lata myslałam i wtedy dostawałam szału a teraz wiem ze nie jestem sama z takim problemem i to pisanie z kobitkami jest dla mnie naprawde miłe bo wiem ze trzeba wierzyc

Witajcie Dziewczynki:) Umnie urwanie głowy,pracy full .Prowadzę z moim M działalność swoją,przez zimę mieliśmy przestuj,ale od 1marca ruszyliśmy powoli, a od wczoraj na całego.Nie narzekam ale muszę się przestawić!, Udaje mi się czytać wszystko na bierząco , miałam podejrzenia co do osoby która miesza na naszym topiku i już dzisiaj jestem pewna,kto to taki.Szkoda,że "ktoś"jest taki nieszczery- ja bardzo się zżyłam z Wami,i mimo że się zbyt aktywnie nieudzielam,to jesteście mi bliskie.Za każdą trzymam mocno kciuki, Sabrinko za Ciebie najmocniej,jestem myślami z Tobą:)

Gość Gość
klocki lego Co u ciebie? Jak twoje samopoczucie?

ho ho co tu sie dzieje..:(masakra kochane koniec tego:)wynosimy sie stąd..jedna z nas załozla forum z hasłem na gazeta.pl:)trzeba byc zaproszonym zeby móc pisac:)tak wiec podawać maila będziemy wysyłać linka:)

Gość Gość
staraczka monisia Jak się twój M czuję? Już lepiej?

Gość Gość
zuzia666 A u ciebie?U mnie długo jest w tabelce.

Gość a mnie szkoda moniki
przecież nawet jeżeli ona se pozakładała 10 nikow to i tak sama sobie szkodzila a nie wam. Ja i tak ją lubie, bo jest taka dziecinna ale śmieszna przez to.Nie wynoście się nigdzie, tutaj jest fajnie zostańcie.

Gość Gość
Do pomarańczki ja mam 1 nick przez pomyłkę napisałam 2 posty.I przeprosiłam za to.