Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysiuleczka8

ZACZYNAMY STARAĆ SIĘ O DZIECKO :)

Polecane posty

Idę się położyc bo mnie coś zmuliło. Mój mąż widzial reklamę że dzisiaj o 21.30 na TLC "porodówka" i będziemy oglądac bo chce zobaczyc co go czeka. :D Papa :*

sublima, ty to w ogóle masz ksiącia i powinnaś go na rekach nosic;)

Orzeszku przypomniałaś mi, że i ja mojemu muszę zaaplikowac pokrzywkę :):):):) Born nie radziłabym Wam tego oglądać. W tv mogą to pokazać bardzo drastycznie, żeby złapać widzów. W rzeczywistości może to wyglądać ciut lepiej.

orzeszek- ja mojego juz od 2 miesiecy karmie tabletkami dla facetów, odkąd oświadczył mi że chce się starac o dziecko. Sluchajcie jakie bylo jego zdziwienie, że się nie udało i dostałam okres. On myśli, że hop i już będzie dziecko.

hihi Dorcia lepiej jak mu nie będę tego mówic:-) jeszcze w piórka obrośnie

sublima, nie mow nie mów, chociaż pewnie i tak wie o tym doskonale, bo już nie raz i nie dwa słyszał to od twoich koleżanek, rodziny:)

malinowa, oglądałam raz porodówke na TLc i faktycznie nic złego nie było, raczej śmieszna sytuacja jak babcia z wytrzeszczem oczu i bez zębów przyszła wspierac wnuczke przy porodzie i cały czas wpierniczała pączki.

Gość Anitkazuzaaaa
hej staramy sie od grudnia moge dolaczyc?

Dorcia pamietam tego czarnego wytrzeszcza:):) Z tym, ze to byla matka rodzacej. I walnela na koncu tekst, jak zobaczyla swoja wnuczke: "Jaka piekna, urode ma po babci". No zesz, myslalam, ze sie przewroce jak to uslyszalam :)

Dziewczyny mam pytanie, ost @ miałam 22.02., właśnie teraz zauważyłam na papierze toaletowym różową kropkę (bardzo jasna taka świeża krew), do okresu mam jeszcze 9-10 dni. Czy to może być plamienie implantacyjne? Owulację miałam tydzień temu. O co chodzi? Pierwszy raz mam takie lekkie plamienie przed @ :( Proszę odpiszcie!!

Gość Gość
Anitkazuzaaaa Tak możesz się dołączyć

malinowa - hehe ten sam oglądałyśmy :D A oglądalyście filmiki z porodu na you tubie? ja się nie odwarzyłam Lenka- zamelduj się tu, nasza forumowa śmieszko!

Lilu, moze i nie moze. Jak ja ostatnio zauwazylam taka kropke w 20dc to tez myslalam, ze moze sie udalo. A w 21 dostalam okres, bo sie okazalo, ze nie bylo owu. Misiu Pysiu, ale Tobie zycze, zeby to bylo to i zebys byla kolejna Przyszla Mamusia (zaraz po Sublimce:) )

Wiecie jak ja się wystraszyłam, sama nie wiem co mam o tym myśleć, jajniki mnie kują już któryś dzień z kolei, zachcianek/drażliwości okresowych brak. A jak coś mi jest?

Gość To okres
Na 100%

Malinowa słonce, ja już nie liczę na cud. nawet nie zamierzam testować. objawy okresowe w pełni, właśnie popłakałam się kolejny raz. cztery dni pod rząd to już nałóg:-((

Jak był by dzidziuś to byłabym very happy, tylko że ja się boję, że może coś mi jest :/ Ten cykl w ogóle się nie nastawiałam na dzidziusia

Okres zawsze mi się spóźniał 1-2 dni, nigdy nie miałam na czas, ani przed czasem. No nigdy mi się nie zdarzyło.

No właśnie te czekanie to dobija. Moje plamienie już się skończyło, 2 kropelki jasnoczerwone i koniec :/