Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysiuleczka8

ZACZYNAMY STARAĆ SIĘ O DZIECKO :)

Polecane posty

Witam moje drogie:) melduje Siedlce-brak opadów a to okropnie ciemno...jakoś szro buro i nieprzyjemnie. Mam piątki wolne w pracy więc przeznaczone są na sprzątanie i przygotowanie sie na uczelnie:) jutro zjazd od 8.00-21.00 masakra jakaś... Dodatkowo wam powiem że maż ma zjazdy wtedy co ja(pisałam że jest w trakcie magistra) i jeździ do lublina już w piątki przed południem zostaje sama do soboty ok.23.00 bo niedziele załatwił z jednym wykładowcą(paranoja bo to tylko jedne zajęcia o 8 rano j. niemiecki :O) że nie musi chodzić i jest w domku wcześniej :) Wcinam jogurcik...i musze spakować męża :) chodzi normalnie do pracy na 7 i wpada na godzinke tylko po 11 i już jedzie do lublina:) (tak normalnie pracuje od 7-15 w umowie a w rzeczywistości w zime do 15 a pozostałe okresy 17-18:( ale lubi na budowie pracę -jak zarządza robotnikami to chodzi taki ważny:D no w sumie się baardzo zna to ma prawo :))

dziś jeszcze raz poszukam tabelki ..wczoraj za 100 stron przejrzałam żeby znaleźć aktualną i wydaje mi sie że to wtedy jak osa zaciążyła :) tylko musze teraz znaleźć ten dzień :D już jestem blisko:)

To Osa jest w ciąży? Leal tabelka jest wcześniej niż 100 stron temu, przegapiłaś widocznie

Leal ja naprawdę nie wiem, jak Ty tej tabelki szukałaś, bo jest na str. 200, a potem na str. 170 STARACZKI NICK....................WIEK....CYKL STARAŃ....DATA NAST @....MIASTO malinowa 1986.......26...........11...............13.03..........W- wa Sublima................37 ...........8 ................20.03 ........Białystok Lilu24..................24............3................22 .03.......Warmia i Mazury mulwika..............29............4................22.03 .......dolnośląskie Lisaveta_............19............2................25-27 .03.....dolnośląskie Osa1985...............27..........17............. 26.03 ........Szwecja KropelkaRosy27......26...........3................26.03 .....Kraków Staraczka Monisia...23...........9.................28.03......podkarpa ci e Pysiuleczka8.........24............3................30.03 . .........Śląskie NINA86.................26...........20...............01.0 4........podkarpacie netta2.................27...........24...............04.0 4.........W-wa 19rita88..............24............1.................10. 04........Słupsk monika942............25...........36..............16-18.0 4 .......WLKP Lenka.................26.......8.odroczony .....za 10 tabl luteiny....UK Natalia...............25...........0.................19.0 3.........Wrocław/Uk juliajulia...............23...........1................. 7..............Płock Iwo ....................22...........???................13.?.... ......Kraków PRZYSZŁE MAMUSIE NICK.............WIEK...PO KT.CYKLU UDAŁO SIĘ...TERMIN PORODU Borntoride .........23............4........................... 2.10.2012 r. Migotka80..........25............3..................... .........????? doremi-ka...........24...........2 ..............................?????

STARACZKI NICK....................WIEK....CYKL STARAŃ....DATA NAST @....MIASTO Pysiuleczka8.........24............3................31.03 . .........Śląskie Sabrina79127........25............2 ...............10.03.........Śląsk malinowa 1986.......26...........11...............13.03..........W- wa Sublima ...............37 ...........8 ................20.03 ........Białystok Lilu24..................24............3................22 .03......Warmia i Mazury monika942............25...........36... niewiem kiedy nastęna jeśli będzie 38 jak ostatnio wypada na 8.03 może byc wcześniej..........Wielkopolska Migotka80............25............3................07.03 ...........UK Iwo ....................22...........???................13.?.... ......Kraków juliajulia...............23...........1................. 7..............Płock Osa1985...............27..........17.............ok26.03 ........Szwecja KropelkaRosy27......26...........3.................ok 26.03 .....Kraków Staraczka Monisia.....23........9...........28.03.2012......podkarpaci e PRZYSZŁE MAMUSIE NICK.............WIEK...PO KT.CYKLU UDAŁO SIĘ...TERMIN PORODU Borntoride .......23................4........................... ...??? I oczywiście nasza Migotka musi zmienić tutaj tabelę

No ja też sie zastanawiam będzie @ nie będzie .... odliczam dni:-))

STARACZKI NICK....................WIEK....CYKL STARAŃ....DATA NAST @....MIASTO malinowa 1986.......26...........11...............13.03..........W- wa Sublima................37 ...........8 ................20.03 ........Białystok Lilu24..................24............3................22 .03.......Warmia i Mazury mulwika..............29............4................22.03 .......dolnośląskie Lisaveta_............19............2................25-27 .03.....dolnośląskie Osa1985...............27..........17............. 26.03 ........Szwecja KropelkaRosy27......26...........3................26.03 .....Kraków Staraczka Monisia...23...........9.................28.03......podkarpa ci e Pysiuleczka8.........24............3................30.03 . .........Śląskie NINA86.................26...........20...............01.0 4........podkarpacie netta2.................27...........24...............04.0 4.........W-wa 19rita88..............24............1.................10. 04........Słupsk monika942............25...........36..............16-18.0 4 .......WLKP Lenka.................26.......8.odroczony .....za 10 tabl luteiny....UK Natalia...............25...........0.................19.0 3.........Wrocław/Uk juliajulia...............23...........1................. 7..............Płock Iwo ....................22...........???................13.?.... ......Kraków Leal Price-Charlston...22........1..................???.......Siedlce PRZYSZŁE MAMUSIE NICK.............WIEK...PO KT.CYKLU UDAŁO SIĘ...TERMIN PORODU Borntoride .........23............4........................... 2.10.2012 r. Migotka80..........25............3..................... .........????? doremi-ka...........24...........2 ..............................?????

Gość Gość
Witam was netta ja mam w pokoju storczyka.Kwitnie na żółto.No i w innych pokojach też mamy storczyki fioletowy.Jak będziesz miała pytanie postaram się ci odp. Leal Price-Charlson Osa niejest w ciąży.No chyba że teraz. No a u mnie słoneczko.Mogę wam trochę dać.A tak wszystkie mięśnie bolą.Ręce,nogi i dół brzucha. Aż mi się niechce ruszać.Chyba sobie przeforsowałam. Jutro roczek a tu pełno roboty.Jeszcze spać się chce a niemogę usnąć.A temp mnie zaciekawiła.Wczoraj 37,0 dzisiaj 36,3. A i liczyłam sobie fazę lutealnę od owu do @ i wyszło mi 26 dni. A co u reszty?

Ja też się zastanawiam czy przyjdzie @. W sumie to wszystko zaczyna mnie już boleć, a jeszcze tydzień został. Bardzo bym chciała, żeby się teraz udało, bo w przyszłym miesiącu mój M wyjeżdża służbowo akurat w dni najbardziej prawdopodobne, więc pewnie nici ze starań. Chociaż lepiej, żebym się teraz nie nakręcała ;-)

Wiecie co dziewczyny, ja to mam cichą nadzieję że @ nie przyjdzie, a moje plamienia były plamieniami implantacyjnymi :) Bo w sumie już od owulacji kują mnie jajniki, na zmianę, nie jest to ból stały tylko od czasu do czasu. Wczoraj np miałam spokój, dziś znowu zakuły :/ Ale też czasami przychodzi taka chwila że se mówię "weź wyluzuj, na pewno przyjdzie @, się nie nakręcaj, wyjdzie za miesiąc"

Kurcze czy dziś jest niskie ciśnienie? coś mi się kolebie we łbie:-) hmm moze faktycznie zrobić ten test. mam straszne samoloty

Sublima poczekaj z testowaniem do dnia spodziewanej @, chyba, że Cię tak korci i masz dużo testów w domu i nie wytrzymasz to rób :)

Gość Gość
lilu24 trzymam kciuki żeby @ nie przyszła. Sublima ile masz jeszcze do @.Może jesteś w ciąży.Może też być od pogody,niskie ciśnienie nawet stres.

Dobra, dziewczyny, zmieniam :) STARACZKI NICK....................WIEK....CYKL STARAŃ....DATA NAST @....MIASTO Sublima................37 ...........8 ................20.03 ........Białystok Lilu24..................24............3................22 .03.......Warmia i Mazury mulwika..............29............4................22.03 .......dolnośląskie Lisaveta_............19............2................25-27 .03.....dolnośląskie Osa1985...............27..........17............. 26.03 ........Szwecja KropelkaRosy27......26...........3................26.03 .....Kraków Staraczka Monisia...23...........9.................28.03......podkarpa ci e Pysiuleczka8.........24............3................30.03 . .........Śląskie NINA86.................26...........20...............01.0 4........podkarpacie netta2.................27...........24...............04.0 4.........W-wa malinowa 1986.......26...........11...............09.04..........W- wa 19rita88..............24............1.................10. 04........Słupsk monika942............25...........36..............16-18.0 4 .......WLKP Lenka.................26.......8.odroczony .....za 10 tabl luteiny....UK Natalia...............25...........0.................19.0 3.........Wrocław/Uk juliajulia...............23...........1................. 7..............Płock Iwo ....................22...........???................13.?.... ......Kraków Leal Price-Charlston...22........1..................???.......Sie dlce PRZYSZŁE MAMUSIE NICK.............WIEK...PO KT.CYKLU UDAŁO SIĘ...TERMIN PORODU Borntoride .........23............4........................... 2.10.2012 r. Migotka80..........25............3..................... .........????? doremi-ka...........24...........2 ..............................?????

a jeśli się okaże że to @ to bez sensu się leczyłam tymi hormonami tyle czasu i wszystko wróciło do stanu poprzedniego:-((

Jak masz acon lub inny z wyższą czułością to słyszałam że już 3 dni przed @ daje wynik często:) Dziewczyny na forach pisały :) nie wiem czy to prawda ale skoro zwykły w dniu spodziewanej to czulszy pewnie i przed.

heh wg tabelki jestem następna w kolejce:-))... do zejścia na koniec kolejki

Monika tak jak w tabelce +- 1 dzień. Malinowa raczej nie ma na co liczyć cos tak czuję .... i znowu czeka mnie wycie w rękaw mojego pana

Najgorzej, że trzeba miesiąc czekać, przez to te starania są takie długie, czas nam ucieka. Kurczę natura mogła jakoś pokombinować żeby dać nam wcześniej znać. Malinowa jak tam po tabletkach? Dobrze się spało?

Sublima, pamiętaj - myśl pozytywnie - przyciągasz to o czym myslisz. Więc od dziś Drogie Panie myślimy tylko o tym, że się udało :) Lilu, zasnęłam jak niemowlę wczorajk,. Ale dzisiaj boli mnie niesamowicie głowa i nie moge się na niczym skupić. Nie wiem czy to reakcja na lek, czy moze coś z ciśnieniem. Ale nie czuję się za specjalnie.

Gość Gość
sublima no to już niedługo,4-5 dni.Może akurat nie przyjdzie a jeszcze że masz zawroty głowy trzeba mieć nadzieję.Może akurat jesteś się dzidziuś zagnieżdża.

Dziewczyny, nie macie pojęcia jak ja strasznie trzymam za Was kciuki. Sublima, a Tobie to juz szczególnie życzę bardzo szybkiego zaciążenia. Żebyś mogła cieszyć się macierzyństwem i jak to ujęłaś ostatnio "nie chodziła jako babcia na wywiadówki" :)