Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujaca pracy dziewczyna

POTRZEBUJE PRACY MAM 21 LAT POWAŻNE OFERTY BEZ GŁUPOT PROSZĘ

Polecane posty

Gość potrzebujaca pracy dziewczyna

HEJ JESTEM MŁODA W PEŁNI ENERGICZNA OSOBA KTORA OD JAKIEGOS CZASU POSZUKUJE PRACY , NIESTETY BEZSKUTECZNIE . WSZĘDZIE GDZIE SIĘ UDAJE UZYSKUJE ZAMYKAJĄ DRZWI. ALBO CZEPIAJĄ SIĘ WYKSZTAŁCENIA ALBO NIE POSIADAM ODPOWIEDNIEGO DOŚWIADCZENIE , TYLKO ŻE JAK ZDOBYĆ DOŚWIADCZENIE JAK NIKT NIE CHCE PRZYJĄĆ . CHCIAŁABYM DALEJ SIĘ KSZTAŁCIĆ ALE ZE WZGLĘDU NA KOSZTY MUSZE SWOJE WYKSZTAŁCENIE ODŁOŻYĆ NA DALSZY PLAN . UKOŃCZYŁAM SZKOŁĘ ZASADNICZA W ZAWODZIE KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII . MAM 21 LAT JESTEM W PEŁNI DYSPOZYCYJNA OSOBA I OTWARTA DLA LUDZI . DUŻO MOŻNA PISAĆ ALE PISANIE NIE ZASTĄPI ROZMOWY CZY SPOTKANIA W 4 OCZY NA KTÓRE STAWIAM NAJWIĘKSZE NADZIEJE. I MAM PYTANIE CZY JEST KTOŚ Z OLSZTYNA LUB OKOLIC KTO MOŻE POMÓC W ZNALEZIENI W TYM MIEŚCIE PRACY , NA KTÓREJ TAK BARDZO MI ZALEŻY . PRÓBUJE I MAM NADZIEJE ZE SĄ TU DOBRZY LUDZIE KTÓRZY ROZUMIEJĄ MNIE . Z GÓRY DZIĘKUJE WSZYSTKIM I PROSZĘ O PISANIE POWAŻNYCH OFERT I RZECZY A NIE GŁUPOT JAKIE CZĘSTO MOŻNA TU SPOTKAĆ .

Gość Jelcz345
Szukaj hostesa kelnerka i wokol tego swojego wyksztalcenia

Gość nokijaczarna
tez szukam pracy w olsztynie lub okolicach.... porazka ostatnio widzialam jakies ogloszenia dla kucharzy na drobniak.pl chyba. mozesz sprobowac do hoteli nie tylko w olsztynie ale np. w ostrodze buduja nowy hotel, i do knajp powysylaj. aha w ostrodzie w knajpie szukali tez kucharza tylko nie wiem czy ci pasuje dojezdzac

Gość Arek - prawiczek
słuchaj mam niedaleko do Olsztyna jestem spokojnym i zadbanym prawiczkiem bardzo źle mi z tym może mogłabyś mi z tym pomóc ? nie mogę z tym dłużej żyć napewno bym ci jakoś pomógł finansowo jakbyś mi pomogła co ty na to ?

Gość ppooii
Arek - ona szuka pracy nie SPONSORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ppooii
oby i ciebie oszukali :>