Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój chłopakkkkkkkk

Mój chłopak ubiera się jak starszy pan, wstydzę się z nim pokazywać publicznie

Polecane posty

Gość mój chłopakkkkkkkk

:(

Gość mój chłopakkkkkkkk
nie wiem czy prochowiec, bo znamy się dopiero od listopada i widziałam go tylko w rzeczach zimowych. Nosi się jak mój prawie 70 letni dziadek a mamy po 20 lat np. koszula flanelowa w kratę na to sweterek z lat 90 i sztruksy albo golf i elegackie spodnie.

np. koszula flanelowa w kratę na to sweterek z lat 90 i sztruksy albo golf i elegackie spodnie. " a ty bys pewnie chciała by nosił spodnie z krokiem w kolanach i t-shirta XXL ;) albo dres? :P

regres, a co chadzasz w kapeluszu?" nie ale mam prochowiec w szafie

"np. koszula flanelowa w kratę na to sweterek z lat 90 i sztruksy albo golf i elegackie spodnie" ma swój styl to dobrze :)

Gość atigagG
CZYM CIĘ UJĄŁ TEN MODNIŚ ?

no Columbo miał klasykę prochowca;) ale uwierz że sa tez prochowce tak jak piszesz bardzo stylowe

Gość rosołek ze smacznym
a to może Kononowicz?:D

Gość mój chłopakkkkkkkk
nie straszcie mnie tym prochowcem, bo się stresuję że dopiero najgorsze przede mną :D mnie podoba się taki styl jak wkleił Regres, ale nie koniecznie tak musi się ubierać. Jednak sweter z owczej wełny ..:( Spodnie opuszczone w kolanach też odpadają. Wolę wąską marynarkę i pod spodem jakiś t-shirt z fajnym nadrukiem, do tego jeansy i buty wiązane do kostki.

Gość mój chłopakkkkkkkk
a tak jeśli chodzi o charakter to bardzo do siebie pasujemy. Jest wesoły, gra tak samo jak ja w tenisa, chodzimy razem na basen bo też uwielbiamy, ta sama muzyka, mamy podobny światopogląd.

Wolę wąską marynarkę i pod spodem jakiś t-shirt z fajnym nadrukiem, do tego jeansy i buty wiązane do kostki." podaruj mu taki zestaw np na imieniny ;)

Gość mój chłopakkkkkkkk
to poczeka trochę :D prawie rok :P uprzedzam - urodziny też jesienią :)

Gość mariner
Jesli jestescie studentami to delikatnie wybadaj jego sytuacje finasowa.Moeze mu kasy brak i znasza po straszym bracie ,albo zwyczajnie nosi to w czym czuje sie wygodnie i nie dba o wyglad :).Kobiety zawsze naj "tendencje do "udoskonalania "swego faceta.Takie slad na nim, wlasnego posiadania. ON SIE UBIERA ZGODNIE Z MOIMI PREFERANCJAMI WIEC JEST CALKOWICIE MOJ :) czyli podporzadkowany :) a gdzie wolnosc jego wyboru?jego gustu? jego preferencji?

Gość gość
Jeszcze nie jest moim chłopakiem, ale się spotykamy. Ubiera się jak skrzyżowanie bibliotekarza (którym zresztą kiedyś był) z moim dziadkiem :/ Rozwleczone, szerokie spodnie garniturowe, za duża marynarka, płaszcz niedopasowany w ramionach. I tak, koszula w kratkę, na to sweter wełniany i na to jeszcze marynarka. I straszne buty w kwadrat :( Nie wiem, co robić, bo jest młody, a wygląda... I raczej nie da się go przekonać do zmiany, bo zawsze lubił taki styl.

Gość gość
autorka by chciała by jej chłopak chodził ubrany jak ferdek kiepski :P

Gość gość
No ja o tym nie marzę :P Ale on nie ma ani jednej pary dżinsów w szafie! Latem też chodzi w garniturach.

Gość gość
Powiedz mu,żeby odsłonił trochę ciała ,bo niezły z niego towar :D niech zrzuci te sweterki

Gość gość
Niestety taki podryw na niego nie działa :P raczej by się przestraszył :D Galerie handlowe go odstraszają, woli wydawać kasę na książki, kawiarnie/knajpy i bilety do kina. Nie wiem, jak go podejść, bo wszyscy inni chyba to akceptują, no może myślą, że jest po prostu "ekscentryczny" ładne słowo na dziwaka :P )

Gość arek3215817369
Ciekaw jestem jak to się skończyło z tym kolesiem - pewnie już nie są razem. Opis, jaki się tej dziewczynie podoba (wąska marynarka, buty za kostkę wiązane), to taki typowy hipster-pedałek. Dżinsy pewnie obcisłe...? Najlepsza stylówa to jakieś modne dżinsy, czarna albo granatowa koszula, czyste sportowe buty (ale chyba nie białe :) ) i heja - super kolo, bez udziwnień. Albo fajna bluza może być, ewentualnie t-shirt, ale raczej widzę, że te t-shirty to wyglądają jak wyciągnięte kotu z d**y na niejednym kolesiu.