Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MajeczkaBiedroneczka

"Nie wycofamy się z podpisania ACTA - jest za późno". - DENI

Polecane posty

I oczywiscie nadal twierdzi, ze ACTA nic nie zmieni. Szczerze boje sie o przyszlosc naszych dzieci a takze nasza. NIE DLA ACTA!!!!!

Gość Najpekniejsza w świecie
a na co liczyłeś ? przecież to było przesądzone a to dopiero początek :)

Wydaje mi sie jednak, ze politycy powinni odrobine bardziej liczyc sie ze zdaniem narodu. Zdecydowana wiekszosc jest przeciwko. No zobaczymy co to bedzie. Dzisiaj i jutro zaczynaja sie protesty....

Politycy z niczym i z nikim już się nie liczą, ACTA zostanie podpisana czy nam sie to podoba czy nie. A naród dawno nie ma już nic do gadania.

ale pamiętajcie że podpisanie to jeszcze nie koniec, potem to jeszcze musi zatwierdzić parlament a najbardziej mnie wkurza zbijanie kapitału politycznego na tej sprawie. wszyscy oburzeni że jak to zły Tusk chce taki dokument podpisać, a ja była debata w sejmie parę miesięcy temu gdy jeszcze mało kto o ACTA wiedział to wszyscy dali pozytywne opinie. Niech więc teraz nie grają takich obrońców demokracji, bo gdyby nie szum medialny i protesty to by sami zagłosowali za ACTA

Gość demtere
co więcej, posłem sprawozdawcą który proponował przyjęcie tego projektu był, nie kto inny, jak poseł prawa i sprawiedliwośći :D

Gość kokoszka83
akta podpiszą wtedy będą mieć przychody z opodatkowanych płyt itp niezbędnych do załatania dziury budżetowej...

wyjaśnij mi majeczka , bo chce sprawdzic czy na pewno czytalaś(bo nie wiem czy sens jest rozmawiac ): 1. czym jest twoim zdnaiem acta, tak w trzech zdaniach 2. napisz mi jak acta ograniczy ttwoje prawo wolnosci. konkretny przyklad i konkretne odniesienie do zapisu z acta. ps. zadałem to pytanie juz od wczoraj ze 100 razy i po pytaniu tpik umierał . moze bedziesz pierwsza i nie stchórzysz tylko odpwiesz albo przyznasz ze nie masz pojęcia przeciwko czemu tak dokladnie protestujesz

Gość NIE DLA ACTA
Ludzie, ACTA to przykrywka do zwalczania piractwa tak naprawdę ciągnie to za sobą cały szereg zmian o których dowiemy się dopiero po wprowadzeniu. To m.in wprowadzanie patentów genetycznych na rośliny i leki. Dlaczego dopiero kilka dni przed podpisaniem ludzie się o tym dowiedzieli? Gdyby nie annosi po cichu by wszystko załatwiono. To wszystko zmierza do jednego-kontroli nad ludźmi, odebranie im swobodnego kontaktu, internet dla władzy to zło, wszystkie inne media się podporządkowane politykom to strasznie ich to ciśnie, że w internecie ludzie mogą się umówić choćby na zbiorowe protesty. Uważam, że czara choryczy w tym kraju się przalała...ludzie mają dosyć wysokich cen, niskich zarobków, a teraz jeszcze knebel w usta? podpisujcie petycje http://www.petycjeonline.pl/petycja/nie-dla-a cta-nie-zgadzam-na-podpisanie-umowy-miedzynarodowej/608