Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Co dzisiaj zamierzacie jesc??? Oto moje dzisiejsze posilki :)

Polecane posty

Co dzisiaj jedliście lub będziecie jedli na śniadanie, obiad, deser i kolacje? Na śniadanie jadłem - kulebiak Na obiad - barszcz czerwony z uszkami - pierogi ruskie z serem Na deser - Kawałek torta czekoladowego (zakupiony u sawickiego w myślenicach). Na kolacje - jajecznica na boczku

Kulebiam to taka drożdżówka z serem, grzybami i kapustą :) kupiłem ją w domu chleba :)

Czyli przyjmiesz jakieś 3500 kcal uwazam hiszpan że juz masz nadwagę :P

łeeeeeee myślałam że domowej roboty, taki tradycyjny, ja akurat pierwszy raz słyszę, mój region nie am takiej tradycji :)

Gość Kasienka_Kasienka
kurwa :P skąd Ty jesteś ignorancie że mówisz ,,TORTA" Ludzie odrobinę poprawności wprowadźcie do swoich wypowiedzi bo aż oczy bolą jak się takich idiotów czyta :/

Gość lara lara 66
ja na śniadanko zjadłam kanapke z pomidorkiem i czerwona cebulką. A o obiadku jeszcze nie myslałam, Chyba kurczak z rożna,. bo chora jestem i siły na gotowanie brak.

Gość lara lara 66
Pewnie 'tortu' miało być. Oj nie wkurzaj się na człowieka z samego rana to urodzie szkodzi.

Gość awwwwwwwwwwwwww
hiszpanin a skąd jesteś?

Gość Kasienka_Kasienka
Właśnie obawiam się że nie miało być TORTU... Mnóstwo ludzi tak mówi: Torta... Jezzu tak mnie to drażni :[ Dlaczego kaleczymy nagminnie polszczyznę?! I tu właśnie wyszłam na fanatyczkę językową ale co tam! Staram się odmieniać i mówić poprawnie i tego samego oczekuję od innych. Ale jestem pokręcona :/

Gość Bluszczyk kurdybanek 34
No to nie dbasz zbyt o zdrowe odżywianie. Ja rano jem drożdżówkę domowego wypieku, potem owoce, na obiad jakieś wegetariańskie danie (dzisiaj papryka faszerowana kaszą kuskus i cukinią) oraz obowiązkowo sałata, a na kolację pewnie jakiś jogurt.

Gość PUP
Właśnie obawiam się że nie miało być TORTU... Mnóstwo ludzi tak mówi: Torta... Jezzu tak mnie to drażni :[ Dlaczego kaleczymy nagminnie polszczyznę?! I tu właśnie wyszłam na fanatyczkę językową ale co tam! Staram się odmieniać i mówić poprawnie i tego samego oczekuję od innych. Ale jestem pokręcona :/ Czemu żeś ty taka głupia?

Gość a pytanie brzmi...
A co z tych dań zrobiłeś sam własnoręcznie?