Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

na czas sesji powinno się zamknąć kafeterię

Polecane posty

Na czas sesji studenci powinni mieć dostęp do netu tylko przez określony czas, np. godzinę dziennie, aby poszukać materiałów. Potem ciach! - net odcięty, a pracuj przy kompie offline. Czy jeśli jakiemuś cukrzykowi szkodzi nadmiar cukru to od razu trzeba zamykać cukiernie dla wszystkich? :D

Gość dekoldcsx
zyjesz nimi? :D a to chyba dla ciebie uczelnie stworzyly specjalny kierunek pt kafeteria :D studentka zasrana o poziomie gimgowna :D

Gość nie martw sie wkrotce kafe
zamknal 🖐️

godzinę? zanim sprawdzę pocztę, gadu, forum kierunku, kliknę w mojej gierce pare razy, to już po godiznie :D

Gość dziesiejsze studia wygladaja
tak - kazdy wali ze sciagi i to jest ich wyuczony material. Zaluje ze nie jestem wykladowca zadne sciagnie nie byloby u mnie :O

Gość do fiku
przeciez pisałaś że nie zaliczyłaś jakiegoś egzaminu, wiec jak mozesz zaliczac w pierwszym terminie jak juz sie wyłożyłaś????

"przeciez pisałaś że nie zaliczyłaś jakiegoś egzaminu, wiec jak mozesz zaliczac w pierwszym terminie jak juz sie wyłożyłaś????" nie pisałam tak "tak - kazdy wali ze sciagi i to jest ich wyuczony material. Zaluje ze nie jestem wykladowca zadne sciagnie nie byloby u mnie " ja mam zasady

Gość do fiku
pisałaś, nawet temat o tym założyłaś, chyba naćpana siedzisz na tym kafe, ze nawet nie pamiętasz co piszesz, co za zamuł :O🖐️

"pisałaś, nawet temat o tym założyłaś, chyba naćpana siedzisz na tym kafe, ze nawet nie pamiętasz co piszesz, co za zamuł " nieprawda, pisałm że mam ciężkie koło i chyba nei zaliczę, bo nic nei umiem, ale podszkoliłam się jeszcze i zaliczyłam :)

nie wnioskuję braku wiedzy, tylko czas poświęcony kafeterii, który przekłada się albo na prosty kierunek studiów nie wymagający czasu na nauke albo też studiowanie dla papierka a nie dla wiedzy w obydwu przypadkach zachodzi pewne prawdopodobieństwo, że późniejszy absolwent będzie w swojej dziedzinie specjalistą od kafeterii