Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jdpa

wczoraj moj facet uciekl jak zaatakowala nas slownie grupa

Polecane posty

Gość gjggjgjg
Nie można mieć wszystkiego - w dzisiejszych czasach honor zastąpił umiejętność gotowania to ja jestem wyjątkiem a wyjątki trzeba chronić :classic_cool: Dargon - no to miałeś pecha,ale następnym razem będzie sie działa krzywda komuś kto potrzebuje naprawde pomocy a ty olejesz bo wczesniej trafiles na jakąs larwe? tu sie nie powinno nawet zastanawiać tylko reagować i już o wdzięcznosci mysli sie później Mojej kobiety bym bronił, ale że nie mam żadnej to nie będę narażał się dla obcej to pozbawiasz sie szansy na być może spore docenienie,to byłoby romantyczne zostać rycerzem dla damy w opałach ;) na starcie miałbyś u takiej kobiety którą być obronił duży plus i nieważne czy jesteś brzydki niebrzydki śmiały czy nieśmiały.Mogłaby pójść na randkę w ramach podziękowania,mogłoby coś z tego wyniknąć...

Gość gjggjgjg
Nie można mieć wszystkiego - w dzisiejszych czasach honor zastąpił umiejętność gotowania jeszcze co o tego to nawet jesli to u kobiet plus zastąpił plus a u męzczyzn plus co zastąpił? NIC.

Gość IMO12354
gjggjgjg "to ja jestem wyjątkiem a wyjątki trzeba chronić" Nosisz obcasy, które można wystarczająco szybko zdjąć w ramach obronnego narzędzia? ;) "tu sie nie powinno nawet zastanawiać tylko reagować i już..." Nie oczekuj od mężczyzny, że przestanie myśleć. :classic_cool: "to pozbawiasz sie szansy na być może spore docenienie,to byłoby romantyczne zostać rycerzem dla damy w opałach na starcie miałbyś u takiej kobiety którą być obronił duży plus i nieważne czy jesteś brzydki niebrzydki śmiały czy nieśmiały.Mogłaby pójść na randkę w ramach podziękowania,mogłoby coś z tego wyniknąć..." Tylko czy rycerz ma odpowiednio dużą kopię...:classic_cool:

Gość IMO12354
gjggjgjg "jeszcze co o tego to nawet jesli to u kobiet plus zastąpił plus a u męzczyzn plus co zastąpił? NIC." Doskonałości nie da się poprawić. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 24
"Mogłaby pójść na randkę w ramach podziękowania,mogłoby coś z tego wyniknąć..." Seks ? Czy slub ?

Gość gjggjgjg
Nosisz obcasy, które można wystarczająco szybko zdjąć w ramach obronnego narzędzia? na obcasach cięzko jest uciec :P "tu sie nie powinno nawet zastanawiać tylko reagować i już..." Nie oczekuj od mężczyzny, że przestanie myśleć. Nie no oczywiście,mężczyzna w takiej sytuacji będzie myśleć nad tym jak pomóc kobiecie. Za to od "męzczyzny" nie oczekuję że przestanie robić coś czego nawet nie zaczął robić.On nie musi ani myśleć ani reagować.To nie dla niego.Przecież nie warto :classic_cool: Doskonałości nie da się poprawić. - "męszczyzny" za to widać nie da sie naprawić i zrobić z niego mężczyzne "Mogłaby pójść na randkę w ramach podziękowania,mogłoby coś z tego wyniknąć..." Seks ? Czy slub ? może nawet to i to :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 24
Innymi slowy facet moze by cos dostal jesli dalby gwarancje ze bedzie to zwiazek.. alez to jest standart i bez takich hardcore akcji z bijatykami.

Gość IMO12354
gjggjgjg "na obcasach cięzko jest uciec" To nie o ucieczkę chodzi. Wszakże rycerz ma walczyć. A skoro ani miecza (nie tego! :P ), ani tarczy nie ma, to obcasy tylko zostają. ;) "Nie no oczywiście,mężczyzna w takiej sytuacji będzie myśleć nad tym jak pomóc kobiecie. Za to od "męzczyzny" nie oczekuję że przestanie robić coś czego nawet nie zaczął robić.On nie musi ani myśleć ani reagować.To nie dla niego.Przecież nie warto ... męszczyzny" za to widać nie da sie naprawić i zrobić z niego mężczyzne" Mam nadzieje, ze Twój przyszły men, będzie w stanie dać radę bandom dresów, inaczej z biada mu. :D "może nawet to i to" A nawet darmowe drinki dla uratowanej! :classic_cool:

Gość gjggjgjg
To nie o ucieczkę chodzi. Wszakże rycerz ma walczyć. A skoro ani miecza (nie tego! ), ani tarczy nie ma, to obcasy tylko zostają. a,no chyba że tak. To faktycznie jest jakaś myśl ;) Ale to by trzeba naprawde trafić na rycerza bo z takim faciem jak ten autorki to by mogło zwyczajnie nie przejść i tylko ucieczka by została.On by miał jakieś adidasy wygodne a księżniczka potykała by sie na obcasach :( Jak coś to jeszcze torebka jest ;) Ciężka,przepastna kobieca torebka. A 'ten" miecz czemu miałby nie podołać ? Moze mógłby opryskać twarze przeciwników,nawet kilku naraz i tym samym zwiększyć sobie i swojej lubej szanse na przeżycie. Mam nadzieje, ze Twój przyszły men, będzie w stanie dać radę bandom dresów, inaczej z biada mu. też mam taką nadzieję ;) Choć,wcale nie jestem tak wymagająca.Ważne by mnie kochał,miał honor i odwagę ;)

Gość a ty oczywiscie bedziesz
go kochac jak np po pewnej takiej interwencji dresow wyladuje na wozku ;)

Gość gjggjgjg
Gdyby coś takiego sie stało to nie widze powodu dla którego miałabym przestać go kochać.

Gość gjggjgjg
nie wiem dlaczego to uważacie za jakiś argument...to że wy byście zostawili kobiete nie tylko gdyby ją ktoś atakował ale też jakby była chora i potrzebowała innej pomocy to nie znaczy że kobiety zrobiłyby tak samo

Gość gjggjgjg
dziwnie sie rozmawia z ludźmi którzy nie wiedzą czym jest miłość ;/

Gość Evvvvvka
Normalny facet wie kiedy może interweniowac, kiedy zignorować a kiedy uciekać. Z tym że uciekać RAZEM ze swoją kobietą. Nikt nie wymaga od faceta by wyskakiwał z piesciami na bande dresow bo to glupota i samobojstwo ale za pozostawienie dziewczyny na pastwe losu, powinno sie zabraniac nazywanie siebie mezczyzną. A rzeczywistosc jest taka ze populacje facetow mozna podzielic na tych ktorzy wypowiadają sie w tym temacie czyli prawiczkow, nieudacznikow i peezdy, ktorzy kobiety nigdy nie mieli a jesli mieli to byli notorycznie zdradzani, robieni bokiem i szybko spławiani. Takie biologiczne odpady Oraz na prawdziwych facetow przy ktorych kobieta zawsze czuje się bezpiecznie. Mam to szczęscie posiadac u swojego boku takiego faceta więc wiem co mowie

Gość to czekamy teraz na temat
z twojej strony "dowiedzialam sie ze maz przespal sie z przykaciolka" :D

Gość Evvvvvka
ten idiotyczny wpis to do mnie skierowany?

Gość gjggjgjg
no tak,bo nie moze przeciez istniec szczesliwy zwiazek i prawdziwa milosc a jak tak jest to albo sie skonczy albo sie zdradzi :O niektorzy tu sa chyba bardzo zawistni....sami nie mają to chcą żeby inni też nie mieli.

Gość gjggjgjg
oczywiście Evka zgadzam sie z Tobą i dobrze to opisałaś,może ja sie niejasno wyraziłam skoro ktoś uznał że biada mojemu facetowi jak nie pobije bandy dresów..

Gość to czekamy teraz na temat
bo sa tylko dwie opcje albo jestescie strasznie nawini albo mlodzi :D porozmawiamy za pare lat jak tam wasza milosc :D

Gość Master2_prawdziwy
Teraz wypadałoby rozgraniczyć kto jest pisda a kto facetem...bo jak narazie opinii jest tyle co użytkowników forum. W przytoczona historię jakoś nie bardzo wierzę, ale często ucieczka (razem) bywa imo najlepszą wyjściem. Walczyć to można 1 vs 1, góra 1 vs 2, ale gdy chołoty jest więcej nie ma innej opcji jak tylko ewakuacja. Problemem bywają tylko czasem szpilki inne dziwactwa,jakie kobiety lubią nosić na nogach.

Gość Evvvvvka
peezda to facet ktory zostawia swoją kobiete na pastwe losu i ucieka sam, nawet nie ogladajac się za siebie. a framgment o odpadach w moim poprzednim wpisie idealnie tyczy się kogos tam wyzej sugerujacego ze ejstem młoda, naiwna, albo ze niechybnie bede zdradzana :D

Gość cezarowalala
bo twoj facet kochana to zwykla cipa byla:) a komentami tych ktorzy tutaj siedza sie nie przejmuj-bo jaki to chlop ktory siedzi na babskim forum haha banda pedziow

Gość tak,żeńskie kozaczki
Żeby tylko was kiedyś ten megahonor( a raczej lekkomyślność) nie zabił , albo ciężko okaleczył. Ja oprócz honoru posiadam także ZDROWY ROZSĄDEK... Owszem , broniłbym swojej dziewczyny jak tylko bym mógł, w miarę moich możliwości, bo jestem pewny że obroniłbym ja przed niejednym przeciętnym kolesiem lub żulem, gorzej by był gdybym miał do czynienia z np ulicznym zabijaką... W takiej sytuacji trzeba by było odejść , jakby tylko sytuacja na to pozwoliła. Z tym,że nie odszedłbym sam , tylko wziąłbym dziewczynę za rękę i odszedł razem z nią. Gdyby jednak nie dało się odejść, w ostateczności kazałbym jej uciekać , a sam spróbowałbym przeciwnika choć na chwilę zatrzymać. Nie wiadomo jednak jak by się to dla mnie skończyło. No ale cóż, lepiej aby ja się bił w obronie dziewczyny niż ona w mojej obronie... Naprawdę przeciwnicy są bardzo różni. Jeden zaczepi bo np chce pieniędzy(jak np jakiś pijak) a gdy spotka się z odmowa , to da sobie spokój, a drugi jest naprawdę niebezpieczny i może zrobić krzywdę albo nawet coś więcej.(Tym gorzej jak napastników jest kilku) Ale Autor nie zachował się fair wobec swojej dziewczyny , gdyż po ocenieniu sytuacji, wiedząc że nie ma szans to powinien chwycić ja za rękę i uciec razem z nią. W taki wypadku napewno nie wyszedłby na tchórza , tylko zachowałby się rozsądnie, a uciekając sam zapewne wiele stracił w oczach swojej dziewczyny. Naprawde , nie zawsze odejście bez walki( w miarę jak to tylko możliwe) jest tchórzostwem. Dla mnie walka to ostateczność. Nie zamierzam wdawać się w bezmyślne , niepotrzebne bójki , bo mógłbym mieć zbyt wiele do stracenia. Dobrze jest mieć i honor ale i zdrowy rozsadek. Bo naprawdę nigdy nic nie wiadomo.

Jak to uciekl? I zostawil cie tam sama ? Nie no bohater jak nic... HAHAAH....

Gość a zwroćmy uwage
zaczepka była jak na razie tylko SŁOWNA :D

Gość gośćp
Chyba niektóre pustaczki stąd nigdy jeszcze nie miały do czynienia z prawdziwym bandziorem :)

Gość gość
Wszystkie kobiety tutaj stwierdziły że to c***a nie facet, prawdziwy samiec powinien je obronić i dać po mordzie napastnikom. Potem poszli byście razem do domu i nagle nie potrzeba wam prawdziwego mężczyzny tylko jest równouprawnienia, ma zrobić kolację i pranie. A gdzie ma ten gość nauczyć się bronić? Przy pralce czy żelazku? Gdyby wychodził z kumplami na nocne wypady nieraz by miał okazję uczestniczyć w bójce. Ale to nie wchodzi w grę ma warować przy nodze. Same jesteście sobie winne chodujecie w domach uległe pieseczki z kokardką na szyii i oczekujecie że nagle staje się rotwailerem!

W czasach równouprawnienia każdy ucieka na własny rachunek :P