Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżaseminna

Czy takim osobom jak: fryzjerka, sprzedawczyny, sprzątaczka mówi się dzień dobry

Polecane posty

Gość Dżaseminna

Czy to one pierwsze powinny to zrobic? Wkurza mnie to np. ze ja zatrudnilam taka sprzataczke u siebie w domu a ona normalnie wlazi mi do domy i sprzata, bez przywitania pocalowaniem w reke, bez spuszczania wzroku jak ja do niej mowi. Stoi tylko i slucha i mowi "Tak, oczywiscie". Mam ochote ja wywalic ale nie chce szukac nowej. Czy jak wchodze do sklepu- rola sprzedawczyni jest mnie przywitac i otworzyc mi drzwi. A fryzjerka? Dla mnie tak samo. Nie pytana powinna sie NIE ODZYWAC! Ja kupuje usluge strzyzenia a nie historie zycia fryzjerki. Warto by naglosnic te problemy.

Gość iwan wladimirowicz palmow
no popatrz, a mnie się zawsze zdawało, że mówi ten kto wchodzi do pomieszczenia. wchodzę do fryzjera to mówię pierwszy i tyle. na szczęście jestem facetem, więc historii życia nie słucham, tym bardziej, że moja wizyta rzadko trwa dłużej niż 10 min

Gość idź sie puknik w łeb
tak jak w nicku tępa dupo :-O

Gość Dżaseminna
Jeżeli wchodze do pomieszczenia gdzie sa osoby ktore stoja na mojej stopie zyciowej, pozycji zawodowej - mowie dzien dobry. W innym wypadku to ta poslugujaca powinna pierwsza powiedziec.

PROWO, albo jesteś walnięta. Przeczytaj swój tekst i sie zastanów nad sobą :-O jednak baby są pojebane, złośliwe suki :-( p.s. jestem kobietą i normalnie wstyd za takie jak ty pustaku ( aha, ty napisałam z małej bo dla mnie jesteś przedmiotowa suką ) nara

Gość iwan wladimirowicz palmow
tak samo powinna powiedzieć pierwsza, jeśli jest mniej bogato ubrana od Ciebie... btw. fajne prowo:D

Gość Dżaseminna
Innym tonem obierku ludzkosci! Suko to mozesz co najwyzej uslyszec od swojego pijanego meza! Ja zalozylam temat i oczekuje odpowiedzi!

Gość o nieeeeeeeeeede
widac ze brak wychowania u ciebie i odnosisz swoje ego jak sie wchodzi to sie mowi dzien dobry a sprzataczka ma prawo patrzec na ciebie jak do niej mowisz, a nie sposzczac wzrok NIE ZYJEMY JUZ W ŚREDNIOWIECZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość facet 25 wa-wa
KURWA KOLEJNA KSIĘŻNICZKA!!!!!!!! RUSZ SWOJA PIZDĘ DO ROBOTY ZAKURWIAŁA SZMATO !

Gość Dżaseminna
Gdybysmy zyli w sredniowieczy to za bezczelnosc kazalabym ja wychlostac. A teraz mam prawo ja zwolnic albo spoliczkowac. JEDNAK pewne zachowania sa ponadczasowe i jak sie rozmawia z lepszym od siebie to wzrok sie spuszcza!

Gość atiati
Dżaseminna zapomniałaś napisać że czarna jesteś :)

hej, nie podniecajmy sie tak, widać ze prowo, lasce się nudzi :-P a więc luzik :-) tak dzasminko czy jak ci tam, wszyscy bedziemy ci dawać pokłony :-) hehehehe widać ,że ferie sie zaczęły :-) POZDRO dla normalnych :-)

Gość Dżaseminna
Ja po prostu chce zwrocic wasza uwage na pewien problem, ko\tory w naszym spoleczenstwie ISTNIEJE! Nie da sie tego nie zauwazyc.

tak dzasminko zwolnij ja, hehehehe dziecko masz racje:-) hehehe tylko ta zasada działa w dwie strony :-) ty również przed kimś wyższym powinnaś się kłaniać i spuszczać wzrok :-)

Gość o nieeeeeeeeeede
problem to masz ty, ale sama ze soba

Gość powiało kulturą
:):)dlaczego dajecie sie prowokowac???? przecież takich idiotek jak ta jakaś dzastmina czy coś takiego nie ma, to prowo gimnazjalisty na feriach :):):) ale takiego z niższym poziomem inteligencji

Gość facet 25 wa-wa
dlatego nie powinno być ferii ani wakacji dla dzieci :-) albo na ten czas zabierac im kompa :-)

Gość facet 25 wa-wa
dzasmino uważaj bo jeszcze anonymousi cie namierzą

Gość facet 25 wa-wa
no mogli by zablokować takie durne i znudzone pustaki :-) tylko to z ACTA było by najlepsze

Dzaseminna ty wyzej srasz niz dupe masz, sloma ci z butow wylazi bo z dziada na pana poszlas a ciskasz sie jak znerwicowana wsza i zero kultury w sobie, szanuj swoich pracownikow bo w pizdut pojda od takiej chamowy NORMALNEJ pracy szukac, nikt ci dupy lizal nie bedzie a obys sama kiedys cudze sracze sprzatac musiala i chamstwa takego jak ty wysluchiwac

Gość gęsiareczka
Dżaseminna, a w czym jesteś lepsza od tych ludzi? Jak idziesz do prawnika, to też nie mówisz dzień dobry? Bo idąc twoim tokiem myślenia, to wykonuje usługę, którą mu zlecasz ( a więc to śmieć, który powinien cię słuchać ze spuszczonymi oczami)

Gość Dżaseminna
Boże jaki się z was wylewa jad i zazdrość. Obrzydliwość.

Gość Dżaseminna
Mirage1987 - gdybys pracowała u mnie, to po takim tekście wpierw siarczysty policzek a następnie bys juz nie pracowała u mnie moja droga.

Gość ::::::::
ale z ciebie autorko wariatka, szkoda ze nie wynajmiesz sobie jeszcze kogos do podcierania dupy

Gość facet 25 wa-wa
Dżaseminna to nie zazdrosc bo w sumie podejrzewam ze ty mołabyś co najmniej tylko buty moje polizać. Nie będę tu opisywał jakie mam wykształcenie, co robię itp ale zapewniam cie, że o większości nie masz zielonego pojęcia i w ogule mi nie dorównujesz:-O

Gość facet 25 wa-wa
mam swoich pracowników, którzy pracują w mojej firmie i zapewniam Cię, że nie mam problemu powiedzieć im pierwszy dzień dobry, ha w ogule się nad tym nigdy nie zastanawiałem, bo po co? wykonują swoją robote dobrze, dzięki czemu mam wpływy. Liczy się szacunek dla drugiego człowieka, ale ty chyba nie wiesz co to jest, bo unosisz się jakbys była co najmniej królową

Gość Dżaseminna
Ależ ja zdaje sobie sprawe moja droga ze mozesz byc lepiej wyksztalcona niz ja. W zwiazku z tym powinnas oczekiwac szacunku od tych gorzej sytuowanych.

Gość sandra buldog
a Autorko jakaż to jest ta Twoja pozycja zawodowa, życiowa, intelektualna?

Gość fasoliwy pudding
Tez uważam że to "usługodawca" powinien się witać z "usługobiorcą"