Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżaseminna

Czy takim osobom jak: fryzjerka, sprzedawczyny, sprzątaczka mówi się dzień dobry

Polecane posty

Tez jestem ciekawa jaką pozycje ma aturka bo sądząc po postach to wieśniara totalna która właśnie się do neta dorwała i rżnie Wielką Panią, a wiesz że za takie zachowanie jakie opisujesz osoby które poniżasz mogłyby Cię do sądu podać , opierając się na artykułach prawnych?

Gość Dżaseminna
No cóż, niestety z was się już chamstwa nie wyplewi. Ja jestem ponad to.

Gość manio ciekawski
:D mnie się to nawet podobało :D ja szanuję każdego, chyba, że dana osoba nie szanuje innych nie znoszę tego wynoszenia się nad osoby, które wykonują, nazwijmy to prostsze prace brzydzą mnie tacy ludzie, którzy wykorzystują swoją sytuację, bo nagle są w roli kupującego, który wybrzydza dla okazania swojej wyższości i pogardy, bo on płaci to są ludzie słabi i mali, wstrętni

wiesz co, ty jestes naprawde ponad ludzi, ponad wszelki poziom chamstwa jaki jest dopuszczalny w spoleczenstwie, dobrze ze tak popierdolonych ludzi jest malo bo za was sie trzeba wstydzic Dzaseminna nierobie jeden

Gość sandra buldog
no ale czemu nie napiszesz, jaka to jest ta Twoja pozycja?

Gość kropełka
Strasznie nieskładnie piszesz:/ Do zasad dobrego wychowania należy ta wg, której wchodzący do pomieszczenia pierwszy mówi "dzień dobry". A resztę wyssałaś z palca i chcesz narzucać, bo masz za wysokie mniemanie o sobie. Nie lubię i zwykle jak mam styczność to ignoruję osoby, które zachowują się wedle powiedzenia "wyżej sram jak dupę mam".

Gość czywalna 41
Mnie sluzace caluja w reke na powitanie i nie wyonpbrazam sobie aby bylo inaczej...

Gość krzysioo
dzasmina zryj gowno szmato

Gość Dżaseminna
Wychodzę z założenia że służącą dobrą to aktualnie trzeba sobie wychować.

Gość Dżaseminna
Pozycję to ja mam taką, że mój mąż jest wiceprezesem całkiem sporej firmy i tej racji stoję wyżej od wszystkich jakichś fryzjerek, bo jestem jego żoną.

Gość nie martw sie
on i tak bzyka sekretarkę :D

Gość tak ja mysle
ze jak ten twoj maz wezmie sobie fryzjerke za kochanke to ty bedziesz musiala sie jej pierwsza klaniac .ha ha .

Gość tak ja mysle
jazmina czy jak ci tam a ty jutro to nie musisz isc do szkoly .Pozno juz chyba pora spac .Dosyc tych wyglupow !!!!!!!!!

Gość Dżaseminna.
;)

Gość boss forum
dzasmina wypierdalaj z tego forum pytal cie ktos o zdanie bylo pozwolenie na pytanie ? nie to wypierdalaj nie chce namm sie z toba gadac won !!

Tak sobie to czytam i myślę że to na pewno prowokacja, bo chyba autorka nie może być aż tak PROSTACKA. Myśli że cały świat będzie się kłaniał jej do nóg. Moja znajoma też zatrudniła sprzątaczkę, gdyż nie ma wiele czasu bo prowadzi księgowość firmy swojego męża. I jakoś ona nie traktuje tej kobiety jak służącą z czasów średniowiecza. Zawsze gdy sprzątaczka ma przerwę robi sobie i jej kawę i przez te parę minut rozmawiają. Ponad to na święta daje jej zawsze jakiś drobny prezent i jest wdzięczna za pomoc w utrzymaniu domu. No cóż są jeszcze LUDZIE na tym świecie....