Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daggg

jakie dodatki i fryzura???

Polecane posty

Gość daggg

cześć dziewczyny, kupiłam na studniówkę sukienkę w kolorze butelkowej zieleni z satyny, taka przed kolanko i mam dwa pytania: a) kupiłam też czarne buty, proste klasyczne i eleganckie, czy CZARNE DODATKI będą pasować??? czy mogę zrobić taki myk, że buty czarne, a torebka i dodatki w innym kolorze, czy to już zbyt dużo kolorów? b)nie mam zielonego pojęcia co zrobić z włosami, myślałam o luźnym koku, ale fryzjer mi odradza, jestem blondynką, mam włosy trochę za ramiona, ale są bardzo wycieniowane, jak myślicie, co z nimi zrobić? buziaki! ;*

Gość daggg
no wlasnie nie mam fotki i nie wiem jak ja dodac xd butelkowa zielen ;)

Ja mialam dawno temu studniowke i wtedy byly w modzie koki:P Teraz chyba modne sa proste fryzury.....ja bylam 4 m-ce temu na weselu.Kocham loki i pokrecilam wlosy ...wszystkie dziewczyny na weselu mialy proste wlosy hehehe...wyroznialam sie:P Skoro juz kupilas sukienke o kolorze ZIELENI BUTELKOWEJ to czarne i zrebrne dodatki beda OK

Gość daggg
myslalam o czerni i zlocie, a nie srebrze, ale dzieki za odpowiedz ;* co do wlosia to teraz wszyscy planuja wlosy zakrecic, nie wiem skad to sie wzielo :D