Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Ale jestem głupi ... za do jestem taki dumny?

Polecane posty

Na wakacjach może zrobię sobie małego tripa arałd połlend na motorze, w planach przejechanie od Bieszczad aż po Bałtyk to może po drodze bym do Gdańska wpadł ;)

Serio serio, w sierpniu całkiem możliwe że możemy się nayebać wspólnie :D 🖐️ Tyle że będę potrzebował dwa dni gdzieś na zmarnowanie żebym zdążył wytrzeźwieć do tego stopnia, żebym mógł ponownie skiknąć na motóra :P

Beliar-ok... tel-pudło... Matiii-to jesteśmy blisko,tylko nie mów że jesteś z Chałubińskiego... Student-jeszcze raz sory...

Gość telefon dotykowy też jest
z gdańska?

Gość Gdańska dziewucha
to kiedy idziemy chlać?? :P

Gość Gdańska dziewucha
Beliar, serio jesteś chetny na kafe-spotkanie?? :P A Ty skąd?

Z drugiego końca Polski. I serio jestem chętny na kafe spotkanie :P Po co siedzieć przed kompem i klepać głupoty jak można wyciąć coś ciekawego na spontana. Takie przygody są najzayebistsze. Pod warunkiem że środki pozwolą. Dobrze by było żebym znalazł drugiego takiego poyeba na motorze, raźniej by się jechało :D Jak w Swobodnym Jeźdzcu :P Ale żadnego z moich prawdziwych kumpli nie udało mi się namówić na robienie prawka kat A :(

Gość Gdańska dziewucha
Beliar, to jak będziesz u nas w wakacje to się nie zdziw jak będzie tłum bo m.in. w gdańsku będzie EURO2012 :P

Gość Gdańska dziewucha
Beliar, czekaj, czekaj to skoro jesteś z samego południa to pewno jesteś góralem??:P

Ale to też zależy od tego sprzętu co mam na oku.. Jest przeklęty, trudno będzie to zrobić żeby znowu działało bo z kupnem nie powinno być problemu, pomimo że jeszcze nie mam pomysłu na kasę. Rodzina byłego użytkownika dokładnie tej maszyny chce się jej pozbyć :P

Góralem to nie, choć ludziska z pólnocy tak na nas mówią :P

Gość Gdańska dziewucha
Beliar to może napisz w okolicach jakiego większego miasta masz przyjemność mieszkać :P