Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam wciaz wlasnego ja

problem ze znaleznieme siebie

Polecane posty

mam taki problem, ze chyba nie wiem kim wlasciwie jestem, ciezko okreslic, czy w czyims towarzystwie zachowuje sie swobodnie, czy jakos jednak sie hamuje. nie wiem jaka chce byc, z jednej strony kulturalna, z klasa,a z drugiej nie chce wygladac jakbym polknela kij, czyli na sztywna i nudna. jak to wywazyc, by miec klase, a rownczesnie byc rowna babka, z ktora mozna sie posmiac i powyglupiac, ale nie byc jakas przypalowa? ewnie wyda Wam sie chore, toco pisze, ale takie mysli mnie mecza wlasnie:O

up

to nie jest niestety latwe. zauwazylam, ze ja np przed rodzina nawet nie pokauzje zbytnio tego jaka jestem, tzn niby jestem naturalna i wiedza co lubie jesc, ze lubie podrozowac, jaki mam styl, ale z drugiej strony zachowuje sie troche jak kukielka, nie przekrocze pewnej granicy i nie pokaze swoich cech, ktore wemnie siedza-bo glupio, trzeba byc po prostu grzeczna i tyle. to samo jest z ludzmi z grupy np, usmiecham sie, proadze mile rozmowy, ale nie jestem naturalna, tylko zachowawcza. gdy cos mnie w kims wkurza nie pokazuje teg na zewnatrz, tlumie w sobie, zamiast powiedziec"co Ty pierdzielisz"- do koleznaki tak powiem, do bratowej-nie! a moze ja wlasnie taka jestem? jak byc soba?

up

Gość Semper Eadem
szukajcie a znajdziecie mówi Pismo Świete :D