Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociara30

czy ktos sie orientuje?

Polecane posty

Gość kociara30

moj 2 letni kot zasztopowal sie sierscia, tzn dostal niedroznosci jelit, bylam z nim w sumie 4 razy u weta i jest juz leppiej, ale nadal jest osowialy i spi caly czas. Mial wczoraj lewatywe, dostaje LAKTULOSE i srodki przeciwwymiotne....jak dlugo moze trwac taki stan???? bardzo sie martwie, bo wet powiedzial, ze perystaltyka ruszyla, ale ma duzo zlogow w jelitach i zoladku

Gość kociara30
szczerze - wole koty :) sa mniej klopotliwe a rownie przyjazne i slodkie, poza tym pies potrzebuje duzo swobody i ruchu... u mnie kiepsko z czasem;(

Powiem Ci tak. Postaraj się o taki specjalny olej (zapomniałem nazwy), wet będzie wiedział o jaki chodzi. Podawaj go kotu do pyska i wstrzykuj strzykawką w doopę. Raz pod moją nieobecność płazince zwyczajne (czyt moja rodzina) nafaszerowała mojego psa kośćmi z obiadu. Zakorkowała się mu doopa i nie tylko. Olejem i środkami rozkurczowymi go uratowałem. Może i Twojemu kotu by to pomogło..

Gość kociara30
dzieki za rady... wlasnie dostal taka masc w tubie na bazie oleju i musze mu codziennie dawac do karmy, problem tylko w tym, ze nie je na razie....niby jest podleczony , ale strasznie slaby i apatyczny;(

Gość kociara30
jak dlugo Twoj pies tak cierpial???