Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kojokjoda

lece za tydzien do NY!!!

Polecane posty

Gość kojokjoda

aaa lece za tydzien do nowego jorku na zakupy na 4-5 dni!!!!!! nie moge sie doczekac, tyle harowalam, teraz sobie nakupuje tyle rzeczy!!!!!! pojde tez do najlepszych klubow na imprezy, najfajniejszych restauracji, hotel mam w samym centrum manhattanu, z wielkim basenem na dachu! achhhh jak dobrze czasem wszystko rzucic i zrobic sobie wakacje! i wkurzaja mnie partnerzy biznesowi mowiacy ze strace przez to mnostwo umow i przepadna potencjalne kontrakty - sama jestem sobie szefem i w dupie mam taka kase, ktorej nawet nie moge wydac. wole miec mniej i czas na jej wydawanie, i tak nie nadazam!!!

Gość 4234234
Wow, gratulacje... :) Zabrałabym sie z tobą... :p TYlko pozwiedzaj coś ciekawszego jeszcze niż same sklepy... Może ten wielki park, czy cuś...

Gość marcoweidyy
wow

Gość wielkie mi zeczy
a ja lece za miesiąc do UK i co z tego?? wypada tak sie chwalić?hmm..ja myśle że to nie jest osiągnięcie które wypada ogłaszać

To wspolczuje bo ja niedawno wrocilem z NY i tak przereklamowanego miasta dawno nie widzialem,totalna porazka.Brud,smrod,bezdomni,syfiarskie metro.Na zakupy polecam Bronx ,Brooklyn lub Chinatown

Gość kojokjoda
w uk jestem co 3 tyg ale w sprawach sluzbowych i nie kreci mnie tak to miejsce jak usa. nowy jork - ahh te imprezy ! nie moge sie doczekac zeby sie wyszalec! po prostu musialam sie podzielic moim szczesciem, nie moge trzymac tego w sobie. jezeli to kogos urazilo to przepraszam, ale nie widze powodu!

Gość 4234234
wypada tak sie chwalić?hmm..ja myśle że to nie jest osiągnięcie które wypada ogłaszać skąd wiedziałam że zaraz ktos zacznie krzyczec... Ale musisz miec smutne życie, typowe Polactwo. Dziewczyna nie ogłasza, tylko jak widac się cieszy, i chce się z kims tym podzielic. Jak ludzie zakładają topiki ze puścili baka chyba tym bardziej mogę i takie, no nie?

Gość kojokjoda
ja kocham NY, nigdzie nie ma takiego klimatu, nigdzie nie czuje sie tak mala a zarazem tak silna i niezalezna!

Gość marcoweidyy
Manhattan nocą Empire State Building Central Park

Baju,baju jestem w raju :P Ja też lecę do NY... palcem po mapie :D

Klimat to jest w Moskwie a NY jest przy nim maluski.Stolica rasyji bije amerykanskie miasto pod kazdym względem..