Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pożareniowy

dziewczyny a może mnie wyjaśnicie dlaczego z ogromną pogardą

Polecane posty

Gość pożareniowy
kocoszanel nie nadaję się na księcia , nie jestem nawet wyrobkiem, buduję teraz przedłużenie A4 z Krakowa do obwodnicy , plany są aby błyskawicznie budować bez planów, w baraku porozkładałem plany i mapy, nic z tego nie rozumiem a za dwa tygodnie ma być odbiór tego czego nie ma , paranoja całkowita :(

Gość pożareniowy
kocoszanel piękną jesteś kobietą i zasługujesz na wyjątkowego faceta , który ciągle jest pod krawatem i zarabia mnóstwo pieniędzy każdego dnia na szwindlach i podróbkach oraz na wygrywaniu kasy , ja gram uczciwie i zarabiam uczciwie, zarabiam własnym myśleniem i stawiam na cogito ergo sum z tytułem magistra kopiącego doły pozdrawiam :)

juz nie wiem kto jest kim i gdzie ten moj obiecany ksiaze ;p ha ha ale troche sie tutaj dzis usmialam :) dzieki :)

Gość joeyy
Ja jestem po studiach.I raz miałem taką sytuację że musiałem pracować na budowie.Także to nie ma reguły że budowlaniec to zazwyczaj bez wykształcenia.Teraz dużo osób po studiach robi tam gdzie się załapie.Często też faktycznie chamieją z takim towarzystwem.Frustracja też robi swoje że człowiek nie zwraca uwagi na swoje zachowanie i może wydawać się chamski, gburowaty itp.Ale nie po każdym widać kto jest zdolny do głębszej refleksji.Do zrozumienia siebie i innych, otaczającego świata.