Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pożareniowy

dziewczyny a może mnie wyjaśnicie dlaczego z ogromną pogardą

Polecane posty

Gość pożareniowy
kocoszanel Damulką jest, więc nawet się nie ośmielam zapytać o Jaśnie Pani zdrowie, przecież wiem, że mnie Pani pogoni do najbiższego stawu abym się wykąpał i smrodu za sobą i innej kloaki nie nosił :(

"ja nie chciałabym mieć faceta, który np. pracuje na budowie itp. bo uważam, że ludzie powinni się dobierać również na stopie intelektualnie. A nie oszukujmy się, że facet po zawodówce głupio by się czuł przy kobiecie, która ma inżyniera. " jaja sobie robisz prawda? mozesz napisac - w tym kontekscie- ze pod katem statusu materialnego ewentualnie, czy spolecznego, ale k* ze niby intelektu? Twoim zdaniem ukonczona szkola/szkoly warunkuja inteligencje?? Wiec chyba nie studiowalas :) bo na uczelniach roi sie od bezmozgow :D

"kocoszanel Damulką jest, więc nawet się nie ośmielam zapytać o Jaśnie Pani zdrowie, przecież wiem, że mnie Pani pogoni do najbiższego stawu abym się wykąpał i smrodu za sobą i innej kloaki nie nosił " Nie rycz glupi/glupia?!!! i nie rob scen! cho i pytaj o co chcesz:P ha ha

Gość bang ban cooler
Nie wmówisz mi że facet po zawodówce wiedzą i obyciem dorównuje facetowi po studiach.Oczywiście możemy sobie wmawiać, że nie ma różnic i podziałów, że jest kolorowo bla bla bla ale każdy wie, że tak nie jest,a ja nie lubię się oszukiwać.

Gość bang ban cooler
Jestem bardzo inteligentna, znam angielski i mam samochód. Nie będę się umawiać z analfabetą.

Gość pożareniowy
bang ban cooler nawet nie masz zielonego pojęcia ilu magistrów zakłada kask na głowę i idzie budować w pole , teraz to już jest norma , nawet magistrowie kopią rowy gdy przypili :)

Gość bang ban cooler
Chyba sobie kpisz, robolu :)

Nie jest żadnym stereotypem stwierdzenie że pracownicy fizyczni to w większości chamy, bez elementarnych zasad kultury i taktu. Przychodzą w śmierdzącym ubraniu, klną, piją piwo, opowiadają świńskie dowcipy i nawet kobiety w drzwiach pierwszej nie przepuszczą. To już wolę krawaciarza-dżentelmena

Gość bang ban cooler
wyżej to podszywy. ale nie ukrywam, że mam inż. przed nazwiskiem i nie wyobrażam sobie żeby być z facetem którego mogłabym zatrudnić 🖐️

Jestem bardzo inteligentna, znam angielski i mam samochód. Nie będę się umawiać z analfabetą." masz w sobie tyle kultury, ze nie wiesz iz nie nalezy w taki sposob traktowac innych ludzi - kindersztuba? Czy moze sama opanowalas juz jako savoir vivre? Jestes prostaczka z kijem w dupie ... za przeproszeniem :D Sama od siebie wymagam wiele i cenie ludzi , ktorzy w siebie inwestuja, ale nie szanuje ignorancji i zadzierania noa, jaka trzeba byc tepa strzala, aby generalizowac tak jak to robisz Ty? Znam wielu wartosciowych ludzi, ktorzy maja wiecej kultury i obycia od Ciebie - wnoszac po sposobie wypowiedziach- a nie maja nawet studiow ukonczonych i zadnego fakultetu! I nie pzowole ich obrazac, komus, kto najwyrazniej nie wie co mowi i nie ma za grosz oleju w glowie!

Gość bang ban cooler
kocoszanel to był podszyw bystrzaku 🖐️

Gość pożareniowy
bang ban cooler a jak myślisz , kto teraz zarabia kasę ? tylko na budowach bo Polska jest w budowie :) a ile zarabia doktorant albo inny laborant ? tyle aby przeżył, czyli jak sprzątaczka w biurze :) ale skoro chcesz krawaciarza jako sprzątacza to nie ma sprawy, koszule są do wyprasowania i czekają :)

Gość bang ban cooler
Moi znajomi nie narzekają na zarobki ja również. nawet ci po kierunkach typowo humanistycznych nie twierdzę, że skończenie studiów gwarantuje prace, trzeba umieć się jeszcze "sprzedać' Ok, polska w budowie al do kiedy ? zobaczymy jak będzie po euro 2012 🖐️

bang ban cooler ale nie pilam tylo do wypowiedzi "podszywa" absta h ujac od faktu, ze trudno to jakos odroznic od tonuTwoich wypowiedzi... pilam do calosci tego co mowisz! Powtarzam inteligencja nie ma nic wspolnego z wyksztalceniem! Wiedza - tak, ale nie inteligencja i nawet obycie nie ejst od tego zalezne!

Gość bang ban cooler
Dziewczyno, mówisz o wyjątkach. W mojej pracy mam na co dzień do czynienia z robotnikami i wierz mi o w większości próżno szukać w nich obycia, krzty kultury osobistej i inteligencji. Wiem, że moje wypowiedzi mogą być odebrane jak chamskie i być może takie są ale prawda nie zawsze jak taka kolorowa i poprawna politycznie 🖐️

Gość glutyyyyy
No a jak można spojrzeć na robotnika który na widok kobiety zaczyna się ślinić i rzuca idiotyczne teksty ? Nie chce powiedzieć,że wszyscy tacy są no ale ja może mam takie szczęście i na takich trafiam... A zatkane rury przepycham sama ;-)

Gość pożareniowy
kocoszanel otwórz oczy i oczęta, teraz na budowach pracują fizycznie nawet magistrowie, mogą się sprawdzić w terenie i sprawdzają , dzisiaj inżynier na budowie to z łopatą w ręku doły i rowy wykopuje, oczywiście możesz z takim gostkiem na każdy temat pogawędzić ale taki z tytułem magistra na budowie wcale się nie różni od gostka po zawodówce, tak samo wódkę wypiją i taką samą zjedzą grochówkę , nie tylko szkoła ale klasa różni ludzi, zrozum to, może mieć tytuł magistra i zachowywać się po chamsku i może nie mieć zawodówki a będzie mieć klasę i styl, więc tu nie chodzi o szkołę , chodzi o kulturę osobistą :)

Gość bang ban cooler
gkuty na wyjątki nie trafiasz, wiem jak to jest być kobietą na budowie :D 🖐️

Gość glutyyyyy
No a w szczególności kiedy jest się kierownikiem budowy...

Gość bang ban cooler
Swoją drogą to ja na mojej budowie magistra z łopatą jeszcze nie spotkałam. Skąd macie taką wiedzę ?

oj , dziwne jesteście dziewczyny :))) ja sama pcham się ze wszytkimi samochodami na serwis- cudowni mechanicy tam pracują, a ile się komplementów zawsze nasłucham, hahaha :D... a tak poważnie, to kiedy jest u mnie np. hydraulik, elektryk, gazownik- jestem miła, zawsze proponuję coś do picia... tak samo Panowie którzy nalewają benzyne na stacji- zazwyczaj to fajni , mili chłopcy- uśmiecham się i pięknie dziękuję!

Gość bang ban cooler
Przecież ja nie mówię, że odnoszę się do nich chamsko i się jakoś wywyższam. Też jestem bardzo uprzejma i mam szacunek do wykonywanej przez nich pracy.

Gość pożareniowy
kocoszanel a popatrz na facetów inną miarą jeżeli zechcesz oczywiście , jeżeli facet lubi budować albo coś modernizować i naprawiać to być może będzie obiektem zainteresowania Twojego ? :)

"pożareniowy kocoszanel a popatrz na facetów inną miarą jeżeli zechcesz oczywiście , jeżeli facet lubi budować albo coś modernizować i naprawiać to być może będzie obiektem zainteresowania Twojego ? " pozarowy, ja nie wiem co Ty bredzisz, ale chyba Ci sie osoby pomieszaly??????? :D

Gość pożareniowy
kocoszanel no cóż, jeżeli nie rozumiesz moich słów to życzę pięknego zestarzenia się jako piękna księżniczka, która swojego księcia nie znalazła :(

Gość 4552352345
Może zawody techniczne to mniej, ale typowi robole z budowy to najczęsciej patologia... :( Klną, zero ogłady, zero inteligencji, tylko chamstwo i ew. wzód w portkach. Miałam nieszczęście, że moja matka była z zawodu technikiem budowlanym. Wysyłała mnie parę razy na zakładowe kolonie jak byłam dzieckiem. Za każdym razem było tragicznie. Juz dzieci tych roboli były takie same. Dokuczały mi, bo ja zawsze byłam mało agresywna i to od razu widac, więc robiły ze mnie popychadło do znecania się, okradały z pieniedzy, raz nawetjedna dzieczyna podeszła do mnie i bez powodu mnie uderzyła, że starsze laski z innej grupy aż zaniemówiły. Przykłady mozna nmozyc, i te teksty: np. koleżanka z pokoju mówi do mnie, że jej ojciec... załatwi moja matkę. Że on wszystkich załatwi.... Tak zupełnie bez powodu zaczęła gadac, nawet nie znała mojej matki tylko raz w życiu ją widziała jak jechaliśmy na obóz. Potem raz pojechałam na kolonie niezakładowe.... I było jak w raju! Wspominam to do dziś. Wtedy w ogóle nie rozumiałam, dlaczego na tych jednych było tak super, a na innych- tragicznie. Ostatni tekst co usłyszałam od roboli jak przechodziłam ulicą - jakiś gnój ok. 40-50 lat 1,60 wzrostu w kapeluszu pyta mnie " Od kiedy mleczarnia przyjmuje?" Oplułam gościa. Aż mu gały w wrazenia wyszły z orbit.. ZAczął mnie wyzywac, a jego przygłupi kolesie się śmiali.