Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprawik

Czy jeśli...

Polecane posty

Gość nieprawik

kocham dziewczynę ale nie mam co do niej wielkich planów na przyszłość to czy warto być z nią? Uważam, że nie nadaje się na żonę bo nie potrafi gotować i sprzątać.

Gość to się nauczy!!!!!!!!
albo ty jej pomożesz w gotowaniu:O zresztą jak możesz zadawać takie pytanie, skoro piszesz że ją kochasz? :O

"nie mam co do niej wielkich planów na przyszłość" - chłopie, już odpowiedziałeś sobie na to zawiłe pytanie :D

Gość nieprawik
boję się ją przedstawić mojej mamie bo powie, że ona nie jest idealną żoną dla mnie bo się mną nie zaopiekuje należycie. Ciągle się wypytuje czy moja dziewczyna ugotowała mi obiad (bo akurat spędziła ze mną dzień) a mi głupio odpowiedzieć, że nie.

Gość koniec i kropka !!
przecież jesli jest młoda to chyba normalne,że nie umie ugotować. Ale może zasugeruj jej następnym razem, albo kup gotowe mięsko i zróbcie coś wspólnie.

Gość nieprawik
Kocham ją ale nie chcę do końca życia jeść pizzy na obiad. Poza tym mama będzie zła na mnie do końca życia, że wybrałem sobie taką żonę co ma dwie lewe ręce...

Gość jakby wyjęte z mych ust
najlepiej zostań z mamusią. Twoja dziewczyna na pewno prędzej czy później nauczy się tej sztuki, ale po co jej dawać szansę ?🖐️