Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Sekutnica

Myslicie, ze to porwane dziecko jest jeszcze w Polsce?

Polecane posty

niewazne jak to bylo nie wierze w to, ze to ta matka mogla cos zrobic dziecku

Gość gabkamski
a kto podejrzewa matkę ? no bez jaj

jest juz sporo tematów na kafe o tym i komentarze ze to moze matka to zrobila, podobnie jest w komentarzach pod reportazami na stronach itd

Gość gabkamski
sama se w łeb dała ? ludzie zawsze szukają niedorzeczności o wieczorek było inaczej ? że puszczalska, że pewnie ojczym

oni zawsze z normalnej rodziny probuja doszukac sie patologii, przeciez tak jest najlatwiej

Gość ttytytyty
ja jestem pewna ze to matki sprawka, cos zabardzo sie mota, uwazam ze ona cos temu dziecku zrobila a teraz zwala na jakies porwania,kobiety zwlaszca w polsce sa nieobliczalne w stosunku do wlasnych dzieci, mozemy zaobserwowac jak je traktują w 4 scianach,ile okrucienst sie slyszy co sie dzieciom wyprawia, zneca sie ,Jestem pewna ze to matki sprawka

Gość dfgdfg545545
Nikt nie mówi że to wina matki. Podajemy tylko hipotezy. Na tym etapie nie można żadnej odrzucić.

Gość tomek z jajami
jesli dzicko porwano i złapia sprawce sugeruje oberwanie jaj, nie uciecie tylko urwanie. osobiscie deklaruje sie na ochotnika ktory przeprowadzi ten zabieg bez znieczulenia ze swiadomoscia odpowiedzialnosci karnej za uszkodzenia ciała czy jak se tam to zakwalifikuja.

Gość gabkamski
ciężko mi dyskutować bo nie znam zeznań matki ;) a media wszystko naciągają żeby rosła oglądalność i nie są wiarygodne jednak stawiam na sprzedaż do niemiec bądź na organy

Gość larysa26
kurcze,zastanówcie się co piszecie!!!modlę o to dzieciątko,by wróciło zdrowe a to by był tylko jakieś nieudane porwanie,nie wiem,po prostu by to nie wypaliło i ten cham co ukradł oddał maleństwo rodzicom.Na tym zdjeciu gdzie tatuś trzyma ją na nogach to od razu mi moja córcia się kojarzy bo mój mąż też ja tak trzymał zawsze.Boooże,jak mi ich żał,modlę się za nich.

Gość tytytyty
bez przesadyyy, juz pierodoca dostajecie, multum dziennie ludzi ginie i wy za jedne dziecko tak rozpaczacie, ogarnijcie sie luudzie

Gość gabkamski
porwanie ? w jakim celu ? przecież nie dla okupu, oni są biedni

Gość ljkhgfhjk
MODLITWY TU NIC NIE POMOGĄ. GDYBY TEN DO KTÓREGO SIE MODLISZ ISTNIAŁ TO BY NIE DOPUSZCZAŁ DO TAKICH SYTUACJI :P

Gość ljkhgfhjk
Chociazby dla organów a że sa biedni to nie stac ich na szukanie jak np. olewnika

Gość gabkamski
na organy to tak, sam tak myślałem na stronie policji pisze że matka zemdlała z niewiadomych przyczyn czyli to, że dostała w głowę nie jest takie pewne

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
przestańcie się już podniecać tym nosiorem polska dzielna policja na pewno go znajdzie i przyprowadzi w ramiona ukochanej matki.

Gość ljkhgfhjk
jak zyje...

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
no to przyprowadzi martwe ale przyprowadzi...

Gość don juanisko
i wiadomo cos ?