Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matko święta

Zabawka z pilotem dla 3 - latka

Polecane posty

W niedzielę miałam gości - kuzynka z mężem i 3 letnim synkiem. Mały był tak podekscytowany karuzelą FP mojej córeczki a raczej pilotem do niej, że trudno było mu go później odebrać jak jechali. W sobotę to my jedziemy do nich, na jego urodzinki i chciała mu kupić jakąś zabawkę z pilotem. Myślałam o autku na zdalne sterowanie, choć nie wiem czy nie jest na to za mały, czy da sobie radę ze sterowaniem. Może znacie jakieś zabawki z pilotem odpowiednie dla 3 latka. Nie mam pojecia czym bawią się dzieci w tym wieku :| Koszt ok.60 zł

Gość CHICAS WALKING
NO MÓJ WŁAŚNIE DOSTAŁ JAK MIAŁ NIECAŁE 3 LATKA AUTKO NA ZDALNIE Z PILOTEM PRZÓD I TYŁ ... PROSTY MODEL AUTKA KTÓRE RZECZYWIŚCIE DO DZIŚ DNIA JEŹDZI TYLKO PRZÓD I TYŁ ... KOSZT OKOŁO 40 ZŁ ;)

Gość CHICAS WALKING
OO MÓJ DOSTAŁ TAKIE WIDAĆ NA ZDJĘCIU PILOT

Gość CHICAS WALKING
I WYDAJE DŹWIĘKI STRAŻY A JAK SIE CHCE TYLKO TRYB JAZDY MOŻNA PRZEŁĄCZYĆ NA SAMĄ JAZDĘ PRZÓD TYŁ :) IDEALNE POLECAM NASZ NADAL W CIĄGŁYM UŻYTKU ;)

Gość Profamilia
Rzeczywiście pierwszym "narzucającym się" pomysłem jest autko sterowane pilotem, ale to może być właściwie wiele rzeczy: motorówka, robot, specjalna zabawka muzyczna sterowana pilotem itp. Raczej dla małego dziecka nie polecamy tylko helikoptera - może niechcący dokonać znacznych szkód w domu ;)

Gość marika......
moj synek dostal auto sterowane jak mial 13 miesiecy (pomysl tatusia) i oczywiscie sie nim nie bawil od razu, bo nie kumal. teraz ma 21 miesiecy i jezdzi nim lepiej niz ja ;) polecam, fajna zabawka, synek ja uwielbia.

Gość gość
Sprawdź sobie na allinside.pl. Ja tam kupuję dla swojej małej zabawki, z których ma ogromną radość