Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

bycie faceta z bardzo nieatrakcyjną i niezadbaną kobietą w związku

Polecane posty

Gość madrakamilka
Moj punkt widzenia jest taki ze mu nie staje albo ma bardzo malego.

Moj punkt widzenia jest taki ze mu nie staje albo ma bardzo malego. czyli idzie tam , gdzie go przygarną? znowu des....

Gość milosc sam jestem w takim
Oczywiscie ze tak w innym wypadku nie tkwil bym w takim zwiazku juz 4 lata ;)

milosc sam jestem w takim Oczywiscie ze tak w innym wypadku nie tkwil bym w takim zwiazku juz 4 lata a co Cię w niej najbardziej uwiodło? bo coś musiało spowodować , ze zacząłeś się interesować bardziej tym towarem.... kafeteryjnym pustostanom musisz to lepiej wyjaśnić, najlepiej caps lookiem i na pomaranczowo masz jakiś problem ze sobą , czy sama tkwisz w takim związku jako ta z tytułu topika?

fiku odpowiedziałaś swoje zdanie na temat , ze to miłość dlaczego wszędzie widzisz prowokacje z mojej strony? uważasz , ze jak kogoś nie wkur*** lub nie przetestuję , to nie mam dnia?

łatwo jest "zakochać sie" w pięknej kobiecie, ale dostrzec wewnętrzne piękno i urok w kimś z pozoru przeciętnym to jest coś wyjątkowego i doszukiwanie się drugiego dna jest przykre :O Każda kobiet achcialby żeby facet kochał ja za to jaka jest a nie za ładna figurę czy buzię, a jednoczesnei kobeitki same sobei przeczą pisząc ż eon jst z nia z desperacji :O przykre to :O

płytkie jest to ,że może chodzić o desperata? nie sądzę ...bardziej płytkie jest liczenie na wielką miłość faceta , który ma kompleksy - to dopiero płycizna....

łatwo jest "zakochać sie" w pięknej kobiecie, ale dostrzec wewnętrzne piękno i urok w kimś z pozoru przeciętnym to jest coś wyjątkowego i doszukiwanie się drugiego dna jest przykre Każda kobiet achcialby żeby facet kochał ja za to jaka jest a nie za ładna figurę czy buzię, a jednoczesnei kobeitki same sobei przeczą pisząc ż eon jst z nia z desperacji jak można zauważyć - pięknych kobiet jest bardzo bardzo mało....a więc ogromna większość facetów nie ma na co liczyć , na takie zdobycze....ogromna większość kobiet bywa przeciętna , ale są tacy faceci , którzy lubują się w brzydocie - i to mnie ciekawi....

Gość ale to bzdury
Odpowiedź jest bardzo prosta i nie ma co doszukiwać się tu desperacji czy wielkiej milości, ani litości ani nic z tych rzeczy. Nieatrakcyjna z pozoru kobieta po prostu jest swietna w łóżku. Co mi po pięknej i super zgrabnej wydmuszce, skoro w łóżku kłoda. A taka brzydula potrafi często takie rzeczy,że aż szok. Dla facetów podstawa związku jest łóżko i jeśli kobieta w nim się sprawdza, to nie ma dyskusji. Proste jak drut.

on nie wybrała jej dlatego że ejst brzydka, tylko dlatego że jest ciepła, zabawna, namiętna ... to sa rzeczy wazniejsze od urody

dla ciebei w zwiazku na pierwsyzm miejscu stoi uroda ? jako przyciąganie początkowe - to tak a u Ciebie charakter , co? :P

Gość ale głupota!!!!! rozwiązań
tyle ile facetów!przystojny facet WCALE NIE MUSI GUSTOWAĆ W PIĘKNYCH LASKACH! TU DZIAŁAJĄ INNE RZECZY,A URODA RZECZ WZGLĘDNA!dużo tez zależy od psychiki faceta ,jego relacji z matką i cech które mu pasują!nie ma czegoś takiego,że przystojny musi mieć piękną! TO STEREOTYPYYYYYYY

Gość beti91
ale temat

Odpowiedź jest bardzo prosta i nie ma co doszukiwać się tu desperacji czy wielkiej milości, ani litości ani nic z tych rzeczy. Nieatrakcyjna z pozoru kobieta po prostu jest swietna w łóżku. Co mi po pięknej i super zgrabnej wydmuszce, skoro w łóżku kłoda. A taka brzydula potrafi często takie rzeczy,że aż szok. Dla facetów podstawa związku jest łóżko i jeśli kobieta w nim się sprawdza, to nie ma dyskusji. Proste jak drut. czyli chodzi o dymanko na wszelkie sposoby bez oporów ? :classic_cool: zboczenia - a jednak i drut już prosty :classic_cool:

Gość pięknych kobiet jest wiecej
niz przystojnych facetów

nie rev nie tkwie, ale drażni mnie wpierdzielanie się w cudze życie, należysz do gości stojących w bramie i pytających przechodniów, czy 'mają problem'? :D

Głębia przemyśleń autora jest wprost porażająca:D No ale skoro taka dyskusja rozgorzała w tym temacie-do opcji wyboru dodałabym jeszcze tę najbardziej oczywistą-ten facet jest równie nieatrakcyjny i niezadbany.

nie rev nie tkwie, ale drażni mnie wpierdzielanie się w cudze życie, należysz do gości stojących w bramie i pytających przechodniów, czy 'mają problem'? nie muszę ich pytać...:classic_cool:

Gość ale to bzdury
Nie , nie chodzi o dymanko na wszystkie sposoby. Chodzi o chęci, o otwartość. Byłem kedys z piękna kobietą. Kapryśna, zimna, uważała się za boginię, w łóżku kazała się podziwiać i nic od siebie nie dawała. A obecna , przeciętna, jest ciepła, miła, ma coś w sobie, taki wewnętrzny ogień, to jedyna kobieta, do której mam ochotę się przytulić "po". Nie spłycaj, jeśli nie łapiesz tego, co piszę, a co powinien złapać każdy facet, to znaczy ,że jesteś kobietą. Mam rację?

Głębia przemyśleń autora jest wprost porażająca No ale skoro taka dyskusja rozgorzała w tym temacie-do opcji wyboru dodałabym jeszcze tę najbardziej oczywistą-ten facet jest równie nieatrakcyjny i niezadbany. czytając Twoją wypowiedź liczyłem na coś równie oczywistego i głębokiego - cóż...

Gość milena///
A może kiedy Pan Bog rozdawał urode, była za duza kolejka i staneła po rozum i dzieki temu wiecej zyskała:)