Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogryzekk

facet po 40 - imprezowicz - kobieciarz - czy to normalne?

Polecane posty

Gość Wiesława 60l.
A jak juz przeputa wszystko co wycyganił to i tak na końcu wpadnie w moje 60-letnie obwisłe ramiona :)

Gość Podobno facet
Jennifer Lopez dostaje 15 tys dolarów kieszonkowego na tydzień, żeby godnie ją reprezentował i miał za co robić prezenty. Tak to każdy by chciał. :) Taka kobieta, sława i jeszcze do tego kasa.

Gość noo własnie
Kalkulujący samotny romantyk

Gość what do you know
Ja tam raczej wolę związki z rówieśnikami. Nie wyobrażam sobie będąc na studiach związać się z 40stolatkiem, który jest ustawiony w życiu, zarabia dobrze i ma zupełnie inne priorytety. Ja, biedna studentka, która jeździ stopem po Polsce, łazi po koncertach plenerowych a jej największym zmartwieniem jest sesja? Prawda jest taka, że w takim związku facet przejmuje momentalnie rolę tatusia i zaczyna radzić dziewczynie, co ma robić i jak się zachowywać. No bo on starszy, on przez to wszystko przeszedł...

Gość Samotny Romantyk = troll
Nie słuchajcie frajera, bo on jest tu po to żeby prowokować.

Gość what do you know
Samotny Romantyku, nie wywodzę się z żadnej patologii, biedna w porównaniu do rzeczonego 40stolatka, który bez mrugnięcia okiem wyda pieniądze na zagraniczne wczasy w drogim hotelu, na które student na utrzymaniu rodziców sobie nie pozwoli. A na rówieśniku się nie przejechałam, studia skończyliśmy już jakiś czas temu i dorabiamy się razem. Nie potrzebuję drugiego tatusia do szczęścia, wolę kochanka i przyjaciela, z którym świetnie się rozumiem :)

Gość money
a niby do czego mu kobieta jak wszystko potrafi zrobic sam?

Gość phiiiiiiiiiiiiiiii
oj tam oj tam :D. Jak sobie koleś po 40 znajduje laskę około 20 to ona jest poprostu sprytna :P ma starego kolesia do utrzymywania a pod bokiem fajnego małolata do łóżka, bo normalna laska lat 20 nie będzie z kolesiem, który mógłby być jej ojcem. A ten starszy koleś co to w końcu dojrzał do ojcostwa to owszem ojcuje ale nie swoim dzieciom, ale dzieciom zrobionym przez owego młodego od łóżka :P. Jeszcze dumny jak paw, że taki z niego tatuś. A nie oszukujmy się sperma z wiek robi się coraz słabsza. A jak jeszcze kolo sporo zaliczał to cholera wie co po drodze mógł złapać.

Gość Justynnka
a badania na HIVa zrobił po tych analach z facetami?

Gość Ja_Ty_i__ono.
a ja mam dziecko z 28 lat starszym facetem który NIGDY się nie ustatkuje, i jestem w związku z rówieśnikiem od 9 miesięcy. i dalej mnie ciągnie do starszych bo brakuje mi ojcowskiej troski, poczucia bezpieczenstwa ktore jednak daja tez pieniadze, tego podejscia i odwagi w stosunku do kobiet jakie maja starsi mezczyzni, no i inteligencji, bo jednak roczniki 70'te to nie to co 90'te przykladowo.

Gość norka1111111
nie mogę się zgodzić, że pieniądze = bezpieczeństwo. byłam w związku z równolatkiem i mimo, częstego braku pieniędzy nigdy nie czułam że straciłam przy nim poczucie bezpieczeństwa. to wszystko zależy od faceta. to ,że straszy mężczyzna ma pieniądze to nie znaczy ,że będzie uczuciowo dojrzały i takie poczucie bezpieczeństwa zapewniał. jestem w związku ze starszym od siebie 10 lat facetem i po 4 latach mogę powiedzieć, ze to nie to samo co związek z równolatkiem. starszy facet zawsze ma racje, a przynajmniej lubi ja mieć, udziela dobrych rad,ciebie rzadko kiedy słucha- no może po fakcie- bo przecież on jest starszy i wie lepiej. niestety często panowie ok 40-tki , którzy są wolni lub żyją w niezobowiązującym związku z często o 20 lat młodsza,nie stronią od alkoholu , a sobotnie wyjścia z kolegami do dyskotek, czy bu**li traktują jak coś oczywistego

Gość gość
Facet się tobą nie zabawił bo pójście z kimś do łózka nie zobowiązuje ŻADNEJ ze stron do bycia w związku. Ale czego oczekiwać od głupiej kobiety gdy ta ma pretensje 40-letni facet po upojnej nocy nie oświadcza się? :D Ale wy patałachy nienawidzicie ludzi co nie postępują wg. waszego widzimisię. Kobiety to jednak naprawdę fałszywe istoty a jacuśj to już sfeminizowana ciota do kwadratu. Nie jesteś nawet mężczyzną bo ci jaja obcięto. Co cię prawiczku obchodzi z kim ktoś obcy chodzi do łózka? Nie każdy ma parcie na rodzinę, nie każdy kogoś do jej założenia znalazł. Ja wiem, że kobietom i męskim ciotom tutaj trudno to sobie wyobrazić. Bo spójrzmy prawdzie w oczy; przecież od tego to forum jest - od użalania się nad sobą - a skoro on tego nie robi tylko żyje najlepiej jak potrafi nie krzywdząc przy tym nikogo to jaki macie z tym problem?

Gość cała jestem w skowronkach
powinnaś swój post zakończyć pytaniem : skąd biorą się takie dziewczyny/kobiety ?

Gość gość
w******l i poszedl dale no faktycznie nikogo nie krzywdzi

Gość gość
Kogo wykorzystał? Zg****ił ją? To w takim razie na policję trzeba ją zabrać :D

Gość gość
przypomnial mi sie taki jeden gosc co mial identyczne zdanie ze nikogo nie krzywdzi,tylko jak po numerku poszedl w dluga to laska mu ciaze wpierala,no coz zapewne nie czula sie skrzywdzona

Gość gość
Ale autorka nie jest w ciąży :D