Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KRYŚKAZSASIEDZTWA1

ZOBACZCIE TO SŁUCHAM OD RANA DO WIECZORA:)

Polecane posty

Hej PUDZIESZ ty śpiochu jeden :D Zajrzałam tylko heh :D Nie martw się powoli wracam do realu -muszę :)Tyle mam do zrobienia alee ....wstałam i myślałam że coś źle widzę :) Może napiszę później ,nie wiem trzeba trochę przystopować z tym kafe :) To pożeracz czasu okropny :D Tak śpij sobie śpij ,dostaniesz po tyłku za wczoraj :D Idę wrócić do rzeczywistości :D Hej :)

czesc krysienko!! jak tam wyspana??? mama nadzieje ze tak:) w anglii pada snieg:)hehe no a ty zrób sobie co tam masz zrobic,przyznam ze kafe naprawde zabiera duzo czasu:) dzis jedziemy na łyzwy hehe,mam nadzieje ze sie nie połamie.trzymaj kciukasy;) a teraz ide lepic bałwana hah:D ❤️ dla ciebie

Właśnie przyszłam i gdzie przylazłam tu .:)Będzie długie :) Chciałam Ci coś powiedzieć ,ja się bardzo cieszę że wracasz do realu ,bo ja też muszę,chciałam a nie mogłam :)Przemyślałam to wszystko i tak dalej być nie może :),tak ciągle tu ,czekać przyjemne- ale ja nic nie mogę innego robić :)Zauroczyłeś mnie swoimi słowami to prawda ,ale czas się obudzić :) Bardzo Cię polubiłam wiesz i niech tak zostanie :)Jesteś naprawdę bardzo sympatycznym facetem .Lubię Cię jak stąd do PLUTONA :D:D:D ale bądźmy realistami :) Masz dużo ciepła w sobie i miej zawsze :) takich facetów się bardzo lubi :) Mam nadzieję że baławan Ci wyszedł :D.Śniegu nie bardzo zazdroszczę ale ty masz niespodziankę po 3 latach :) cieszę się ,lubie go ale w górach bo......jak mam odśnieżać samochód to sam wiesz wrrrrrrr:D Powiem Ci że może na razie nie zniknę z kafe ,ale na pewno będę starała się nie uzależnić ,tak się nie da żyć:)Czasem wpadnę to tu to tam :Dbo są tu fajni ludzie a nie sami nienormalni,większość jak najbardziej normalna ale może pogubiona :)Takie miejsce choć to pożeracz czasu ,powinno być ,musi być :)Tyle fajnych piosenek poznałam ,tyle się tu pośmiałam i jest dobrze :) Długo myślałam i może dla ciebie jest to wszystko łatwe ale dla mnie hm nie bardzo ,to ciągłe czekanie na twój post :)Musiałam się otrząsnąć :)Ja Ci za wszystko bardzo dziękuję ,dla ciebie może to były żarty ,no może, dla mnie też ale kobieta jest inaczej skonstruowana chyba :D Kochany Pudziaszku dbaj o realne życie bo jest najwżniejsze już Ci pisałam :)Ja spróbuję też dbać :)może się uda do tej pory nie narzekałam bo ja byłam i jestem szczęśliwa mimo wszystko ,po prostu idę dalej do przodu ...staram się :) No to wyrzuciła z siebie to wszystko co mi na sercu leżało :) Jak przyjdziesz z tych łyżew ,mam nadzieję że cały :D To sobie poczytasz :)Powiem Ci coś- dziś rano wstałam późno -przez Ciebie łobuzie :):)I wiesz co ?Zatkało mi gębę!!! .............posprzątane całe mieszkanie ,wszystko od A-Z a na stole kartka z uśmiechem .Poryczałam się ,najnormalniej w świecie :(Ty wiesz-kto posprzątał . Ale w domu pusto !!!Nikogo !!!! Nic już nie rozumię wogóle i mam dość tej huśtawki posprzątał i poszedł :( także PUDZIASZKU kochany trzymaj się tam cieplutko w tej Anglii,tu nie ma raczej do czego wracać .Chociaż tu jest moje miejsce na ziemi :)Jak będziesz miał problem to pisz śmiało ,zawsze, ale się nie uzależniaj :D:D:D Dobrze już Ci nie marudzę :D Dzięki za każdy post ,każde wzruszenie ,każde bicie serca ,każdy poprawiony humor :):):) Może się odezwę kiedyś jeszcze ale nie przywiązuj mnie do twoich postów ,może jestem głupia i stara ale tak się nie da :( Kończę już ,nic prawie dzisiaj nie zrobiłam ,posprzątałam swój pokój i takie inne pierdoły .Jutro muszę wziąć się za robotę a tak mi ciężko:( Wiem że mnie zrozumiesz ,bo kto jak nie ty :D Idę już idę :D Lubię Cię :D bardzo :D Hej ,i głowa do góry :):):):):)

Gość o ja cię
KRYŚKAZSASIEDZTWA1 czy ty właśnie zerwałaś z pudziesz??? szkoda fajna z was para była:(

pomarańczko mądra kobieta z niej jest a Ty zwykła ośla pała,ze nie rozumiesz tego.:D

Gość o ja cię
ale ja naprawdę im kibicowałam:(

Gość o ja cię
co????

mądra i wspaniała kobieta:) krysiu masz rację !!!naprawdę! ,za daleko sie to wszystko posuwa:(jezeli w jakikolwiek sposób cie to rani(przeszkadza)to naprawdę czas sie zdynsansowac:) naprawdę bardzo cie polubiłem,jestes naprawdę fajną i ciepłą osobą,i nie chce absolutnie zeby było ci smutno,szczególnie z mojego powodu:(chcę tylko zebys wiedziała iz wszystko co tutaj pisałem było szczere:)( no.......po za tym ze bardzo lubię asisa):D,nie mysl ze sie z ciebie nabijałem ,bo tak nie było:) JESTES SWIETNĄ KOBIETĄ pamiętaj o tym zawsze:)❤️ jak bedzie ci zle to pisz!!zxawsze mozesz liczyc na mnie i jak tylko będe mogł jakos pomóc,wesprzec to wal do mnie smiało:) uwielbiam cię................ty wiesz:) a..... i tez nie raz serce moje zabiło.......:)👄 pa krysieńko usmiechnij sie:)