Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KRYŚKAZSASIEDZTWA1

ZOBACZCIE TO SŁUCHAM OD RANA DO WIECZORA:)

Polecane posty

No cóż chcesz powojować widze.Dziecinko jesteś za smarkata aby w ten sposób sie do mnie oddzywać.Trochę kultury nie zawadzi.Wykształcenie nie jest wskażnikiem Twojej inteligencji.Jesteś słaba psychicznie.trochę niepowodzeń w życiu i jesteś na dnie.Tutaj też.

Gość oj niedobrze
z duchem nie warto walczyć,zawsze ma rację:(

To przejrzyj na oczy pomarańczo ,czas najwyższy nie zamierzam walczyć bo nie ma z kim .Właśnie pokazał że racje ma on i tylko on i jak ktoś się sprzeciwi to wychodzi prawdziwe ja :(

Kryska -Czesc wracaj na "40" , bede wieczorem

Gość dla Twojej wiadomości
napisałem to :D:D:D 09.02.2012] 18:16 [zgłoś do usunięcia] oj niedobrze

gdzie Twój dystans?Ucz sie nawet od diabła :D

i vice versa.:( Bardzo się rozczarowałem Tobą,ze nie potrafisz z polotem i finezja odpowiadać .Nie dziwie sie,ze zostałaś sama.Jak jestes w realu jak tutaj to już komenarz zbyteczny.

Wiesz co wogóle mnie nie interesuje twoje zdanie:D W przeciwieństwie do Ciebie ja mam jeszcze życie realne ,nie wiem kto z nas jest bardziej sam :) Ty się o mnie nie martw :D Co wściekłeś się że napisać nie chciałam :) A za to oskarżenie o łapówkarstwo powinieneś w gębę dostać :(

20:10 [zgłoś do usunięcia] dla Twojej wiadomości i vice versa. Bardzo się rozczarowałem Tobą,ze nie potrafisz z polotem i finezja odpowiadać . Bardzo śmieszne :D\ Znaczy w/g twojego polotu i fantazji ,nie będę tak skakać jak mi zagrasz :D

Oczywiście nadstawiam policzek:) Tylko te środowisko się tak wypaczyło,ze ogólnikowo trzeba z pokorą przyjmować.Tacy są wasi pracodawcy!!

Możesz mnie krytykować tylko z taktem.Na razie nie zasługujesz na takie traktowanie.

Calkowicie jesteś odizolowana od rzeczywistości i takie zagrywki mozesz sobie darować.:)

Jesteś niemożliwy :( Nie wiesz co robię z kim pracuję ,ale kocham swój zawód i ty mi go nie obrzydzisz :( Myśl sobie co chcesz . A zdołować też mnie nie zdołujesz ,za dużo przeszłam w życiu .Dobra jestem głupia i wogóle zero .Tak mnie obchodzi ta opinia na kafe jak zeszłoroczny śnieg :D:D

W porządku.Przepraszam Cię najmocniej i więcej nie wracajmy do tego tematu.Czy passi?Nie musże tutaj bywać,jak nie rozumisz moich cietych żartów.Jesteś w wieku moich dzieci ,wiec faktycznie więcej nas dzieli anizeli łączy.Przyjemnej zabawy na cafe.

Chciałem powiedzieć Ci to na mailu lecz nie odpowiadało Ci.Nie zależy mi, już opuszczam cafe na stałe.