Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purple rose of cairo

Mój facet zostawił u mnie telefon, współlokatorka mnie namawia, żeby "zerknąć"

Polecane posty

Gość purple rose of cairo

Podczas spotkania straciliśmy poczucie czasu ;), on nagle uświadomił sobie, że właśnie spóźnia się na ostatni autobus do siebie i zebrał się w wielkim pośpiechu. Zostawił u mnie telefon, zadzwoniłam już do niego do domu żeby przekazano mu, że nie zgubił ani nie został skradziony, a leży bezpiecznie u jego dziewczyny :) Tymczasem współlokatorka kusi mnie, żeby przejrzeć foty, kontakty i smsy. Mnie samej to ani przez myśl nie przeszło, ufam mojemu mężczyźnie i przede wszystkim szanuję cudzą prywatność :( Kobiety są beznadziejne :O A

nie zaglądaj skoro ufasz ja bym nie zajrzała :P bo wiem że mogla bym znaleść coś nieznaczącego ale zle to zinterpretować i bym się potem męczyła tylko

Gość jahaa
albo byś zaoszczędziła sobie czasu w razie gdyby coś było nie tak...

ja bym tego nie robiła CZy chciałabys zeby przegladałTwoj telefon? Jesli mu ufasz nie rob tego Ja nawet nie odbieram meza telefonów :/

Gość ghybdfjhre
ja ogladam foty smsy mojego chlopaka a on moje to normalne jest nie mamy nic do ukrycia czasem nawet odbieram jego tel a on moj jak ktos dzwoni

Gość co pewien czas....
Uwierz a sprawdź mawiał batiuszka Stalin :) a poważnie- nie rób tego.

Gość oi8u7yt
nie zerkaj...na dodatek poloz w takim miejscu zeby "lokatorka"widziala,ze masz to gdzies i niech ona sie wstydzi:P widac twoim tel tez by sie odpowiednio zajela... niech nie mierzy innych swoja miara:P

Ja odbieram,nie pytam w jakiej sprawie ktoś dzwoni,jeśli sam nie powie.Zawsze pytam czy coś przekazać. I jeszcze nigdy Mu nie grzebałam w telefonie.

ja często jak jestem z moim to jak gdzieś idziemy to noszę jego telefon w torebce i zawsze jak dostaje jakieś smsy to mu mówie ale z reguły kończy się na tym ze czytam mu na głos jego wiadomości ale zawsze pytam chociaż wiem że sie zgodzi bo wiem że to bardzo niegrzeczne grzebać w czymiś telefonie pomyśl jak Ty byś się czuła gdybyś zostawiła u niego telefon:P zastanawiała byś się czy bedzie coś czytał?;>:)

Gość glutyyyyy
Ja nie miałabym nic przeciwko jeżeli mój facet grzebałby w moim telefonie nic nie mam do ukrycia i basta. A co Ci szkodzi zerknąć? Facetów trzeba kontrolować a nie patrzeć na dobre wychowanie bo takie facet ma dupie posuwając jakąś inną a potem słyszy się pytanie ,, i Ty nic nie podejrzewałaś ?,,

A ty chciałabyś by facet grzebał ci w telefonie? Facetów trzeba pilnować? A kobiet dlaczego nie? Przecież faceci skoro z kimś nas zdradzają, to z kim innym, jak nie z innymi kobietami?

Gość tusk ciota
Gdybyś to ty zostawiła to już dawno by wszystko przeczytał :)

Gość glutyyyyy
No a co ja mam kobiet pilnować??? W facetach się lubuje i o nich się wypowiadam!!!!Mój jak chce to czyta nie mam nic do ukrycia. Kiedyś też miałam opory moralne ale się przemogłam i dobrze bo jednego dupka już odprawiłam z kwitkiem bo rogi mi robił !!!

Gość glutyyyyy
Przy koleżance byście pewnie nie zerknęły ale sam na sam z telefonem z pewnością.. bo kto was sprawdzi :-) honorowe i przykładne...

tu nie chodzi o honor, przynajmniej w moim przypadku, ja bym po prostu nie chciala znaleźć smsów do innej albo do kolegi o mnie bo mogłoby mi sie zrobić przykro ;)

ja w nie sprawdzila bym wiele razy chlopak gdzies szedl a telefon zostawal ze mna

Gość glutyyyyy
Pani Czkawka No masz racje ale ja wolę znać prawdę nawet jeżeli to boli. Nienawidzę być oszukiwana i jak sprawdzałam to robiłam to z myślą o sobie a nie o tym czy on byłby wielce urażony. I raz się przekonałam ile znaczą słowa mówione prosto w oczy, d.... sobie mogłam tym podetrzeć. A w telefonie działo się,że ho ho i nie tylko...facet sądził,że trafił na taką co ufa w każde słówko bezgranicznie potem było już za późno dla niego.

Gość glutyyyyy
młoda13 a on szedł bo był umówiony z inną laską a Ty mu byłaś potrzebna do pilnowania telefonu.

Gość glutyyyyy
Byłego faceta... No widzisz każdy jest inny i nie wiadomo na kogo się trafi...a jak to sprawdzić każdy widzi dla siebie metodę . Często wychodzi w praniu....( telefonu ;-) )