Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

No

Polecane posty

Gość greghrgrw
takamała schlałaś się wczoraj szmato i pisałaś bzdury a teraz chcesz w żart to obrócić, jechałaś po ludziach do których się wcześniej uśmiechałaś, jesteś kurwa nikim bez własnego ja i krzty szczerości. jesteś w chuj zakłamana , prosta i żałosna

Gość greghrgrw
zbanowana po tobie też jechała, nie bądz naiwna. laska ma dwie twarze. obie niezbyt urodziwe ale jedna wyjątkowo parszywa

Gość greghrgrw
nic ci nie będę udowadniać, bo nie zależy mi na tym czy znasz jej prawdziwe oblicze czy nie. jakbyś była bardziej rozgarnięta to sama byś przegrzebała jej wczorajsze wpisy. dla mnie taka mała to największe mentalne dno na kafe, co wczoraj pokazała

Gość hahahahha oczy bolą
załosna jestes taka mała jedna, tak teraz idaje ze nie wie o co chodzi a posty typu " upiłam się, nacpałam" czy coś :D jebane przychlasty, brudne szmaty kafeteryjne czy cos takiego, co za idiotka, debilka, napierdolila sie i pokazala klase na kurwa kafe, tleniona szmata ... a ty zbanowane nie strasz, bo ty zgubisz te kłaki 3 na krzyz:D

Gość greghrgrw
zbanowane nie bądź kurwa naiwna, nawet mailowo sie z ciebie nabijała, jak się jej zwierzasz ze swoich miłości wirtualnych. jest zakłamana i dwulicowa. na szczeście zbyt głupia by udawać na dłuższą metę

zbanowane nie bądź k**wa naiwna, nawet mailowo sie z ciebie nabijała, jak się jej zwierzasz ze swoich miłości wirtualnych. jest zakłamana i dwulicowa. na szczeście zbyt głupia by udawać na dłuższą metę MAŁA, o co kaman😠

Gość greghrgrw
ma dla Ciebie znaczenie kolor nicka? widzisz co ona wczoraj na czarno nawypisywała? jak się przypierdalała do ludzi?ja z czarnego nie napiszę tylko dlatego, że nie chcę aby takie gówno jak ona ciągnęło sie za mną po innych topikach. nie bądź tylko zbanowana naiwna! powyciągała od ciebie informacje, żeby się z ciebie nabijać, co z resztą czyniła

Gość tpgjtmtdtmjtjtj
zgadzam sie,ta kurva takamala jest w choy falszywa,yebala na keri,kciukiem🖐️teraz lize im dopy🖐️jestes skonczona na tym forum suko;-)

Gość elfffffffe
Zbanowane Kciukiem wierz, wierz. Wiara matką głupich. Jesteście same siebie warte. Jedna drugiej dupę obrabia :). Jak mała popije to na kciukiem w mailach nadaje :)

Gość elfffffffe
Może Sylwia opowiesz jak to naśmiewałaś się z tłuszczu i paskudnego ryja kciukiem na gg ?

Gość greghrgrw
i z jej miłości kafeteryjnych..... i zza oceanu