Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

No

Polecane posty

tak sie uzaleznilam ze wchodze tylko wieczorem ... odpowiedz dalsza chyba znasz??? sram na te forummm wczesniej bylo duzo gorzej wszedzie kafe , net komorka kaf kaaaafe kafeee .... chlop z boku lezyyy mam ciekawsze zajecia niz siedzenie tu od rana do wieczora wczesniej pracowal dluzej to siedzialam calymi dniami ale teraz sie to zmienilo .. nie bedzie mnie tu niebawem WCALE ;df

Mimis kurwa na nic lepszego Cię nie stać jak z pomarańczy jeszcze mi jechać i szpanować jaka to ogromna rzesza za Tobą murem stoi?:-D jesteś kurwa załosny tyle Ci powiem. W realu to byś buraku głowę ze wstydu pewnie spuścił a tu kozak jesteś co?

Gość cherry blossom lips
michaił masz jakąś manię prześladowczą czy co???? nie życzę sobie żebyś ze mnie robił klona innej osoby a jak się nie łapiesz z iloma osobami pszesz to też źle świadczy o twoim intelekcie;))))

Gość cherry blossom lips
prawda,jak ty się z tąd wyniesiesz a potem nie daj Boże mała,kciukiem i noxi to to forum umrze z nudów i nie porównuję tu ciebie do nikogo,po prostu to są nabardziej charakterystyczne osoby tutaj,i chyba każdy nowy user się gdzieś na te nicki najpierw natyka

Gość cherry blossom lips
no michaił jeszcze się teraz małej przykleił do doopy to też będzie rozpoznawalny jako przydoopas(niech mu będzie);)))

Dobrze że to tylko wirtual i nie robi sobie przypału z tym barbachłem w realu bo by go na podwórku rówieśnicy przezywali i rodziców sąsiedzi jajkami obrzucali

Cherry a przypomnij mi czy ja do Ciebie coś na początku piłem? Bo sobie nie przypominam. Pomarańcze miałem na myśli podszywa krokodyla itp nie Ciebie. Uwzięłaś się na mnie tylko dlatego że stanęłem po Małej stronie. A uwierz mam powody o których niekoniecznie muszę mówić na forum

Gość cherry blossom lips
prawda-bez jaj,absolutnie nie przyrównuję ciebie do reszty bo jako uważny czytelnik tego forum uważam że jesteś z tej ekipy jedyną normalna kobietą,ale...no jesteś charakterystyczna,jak ktos nowy tu wchodzi -widać cię po prostu i dajesz się zapamiętać(na całe szczęście nie w takim kontekście jak resztę tej składanki) michaił to może powiedz z jakiego powodu jestes zauroczony dziewczyną którą śmiało prosto w twarz ja bym mogla nazwać pustakiem poczytaj jej tematy,głupota wyziera z każdej wypowiedzi,chętnie zrozumiem co ciebie niby przyciaga do małej jeśli to nie jest jej wyglad?

I mimiśq drogi wypraszam sobie jakieś pojazdy od gimnazjalistów bo do mnie zapewne smarkacz jesteś. Jak chodziłem do szkoły to jeszcze gimnazjum nie było a Ty pod szafę na stojąco wchodziłeś a po jagody na drabinie

no jak napisalas o tym ze jak ja odejde i reszta tych osob to forum umrze to odebralam to w jednoznaczny sposob .. wiesz w jaki wiecie co ni wiem co sie podzialo na tym foum .. ale to chyba pierwsza noc tutaj w ktorej nikt mnie nie zbesztal od roznych ... maacius jestes ?

Po twojej wypowiedzi nie wierzę że masz powyżej 16 lat a jeżeli faktycznie jesteś starszy to chłopie biegiem do psychologa bo normalnie to ty się nie zachowujesz

Gość cherry blossom lips
no wiesz może ta żona michaiła była z rozsądku a nie z zauroczenia to by uzasadniało fascynację urodą małej:) no Michail pochwal się wiekiem:)

Gość cherry blossom lips
hahaha i co Prawda-ubolewasz nad tym ze nie możesz się dzisiaj z nikim popstrykać ;) czekaj przeloguję się to może cos się da na to zaradzić;))) (żart)

Jak kolo się prawie trzepie przed monitorem bo takamala mu puszcza serduszka to jak żona pokaże cipke to chyba w majty odrazu leje

Gość cherry blossom lips
no podobno ma,gdzieś tam chyba wyczytalam ale wierny jej za bardzo nie jest(przynajmniej psychicznie)bo tak wzdycha do małej ja tam nie wiem jak to sie ma do jego przekonania o własnej "rycerskości"

Gość cherry blossom lips
pewnie żona za granicą,albo spi,albo też do kogos tam innego wzdycha...;)

Cherry-Wbrew pozorom i waszym wyobrażeniom jest wspaniałą osobą o pięknej duszy i sercu. Dziwne że taki zyeb jak ja miał okazję ją poznać od tej strony co? Trochę dystansu do jej osoby to może niejeden i niejedna by się o tym przekonał/a. Mi bardzo pomogła w trudnych chwilach których powodem właśnie żona była i jest nadal niestety i nie tylko o to chodzi. A wasze wydumania o włażeniu jej w dupe zachowajcie dla siebie

Gość cherry blossom lips
aha a więc ta "piękna duszyczka"pomaga tobie w chwilach kiedy masz problemy z żoną-no nic dodać nic ująć Ps:to ciekawe dlaczego osoba o tak pięknej duszy na forum "kreuje się-jak rozumiem"na mega wredna sukę czyżby rozdwojenie jaźni?

wpadlam na chwile i widze ze zle zrobilam ze tu weszlam, coz stwierdzam ze inteligentne osoby nie powinny wypowiadac sie na tym dennym, pelnym nienawisci forum wiec odchodze na dobre Wiekszosc z Was to zakichane, zacofane, wredne i falszywe osoby Bawcie sie dalej i marnujcie swoj zywot na tym marnym forumie ;) Powodzenia :) Cale szczescie zrozumialam teraz ze moja dzialalnosc tutaj byla zwyklym marnowaniem mojego cennego czasu a wiec Ciao!!!