Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjkhlfh;jgh;gh

czy jak kogoś odwiedziłam na nk, potem zablokowałam widocznosć

Polecane posty

Gość jjjjkhlfh;jgh;gh

i jeszce raz odwiedziłam, to bedzie mnie widział w gościach?

Gość thyrdvhra
jak zapłaci to tak

gdzie sa goscie wiem ze trzech ostatnich mozna za darmo zobaczyc tylko gdzie to jest?

tak, ta osoba bedzie widziala ze wchodzilas na jej profil. Tez mnie ciekawi, czy pomimo tego, ze mamy profil ustawiony na "niewidoczny", to osoba ktora zaplacila, bedzie mogla zobaczyc ze wchodzilismy. Tak na logike, to wydaje mi sie ze nie powinna widziec, bo przeciez liczy sie to, jak ustawilismy nasz profil, a gdyby tak bylo, to musielibysmy placic za to, zeby byc niewidoczni, mimo tego, ze dana osoba placi za to zeby widziec. Takze wydaje mi sie, ze nawet jesli zaplacimy, to i tak widzimy tylko te osoby, ktore nie maja w profilu "niewidoczny".

ale wracajac do tematu. Te ustawienia nie dzialaja wstecz, a tylko od momentu w ktorym je wprowadzilismy. A wiec, podgladana osoba bedzie wiedziala twoje wejscia z czasu zanim ustawilas sie jako "niewidoczny".

Gość jhglfof
ale na nk nie jest pokazane ile razy wchodziłam, pokazywane jest oststnie wejscie, jeśli ostatnie wejsie było na niewidocznym a ona nie ma zapłąco e to chyba mnie nie widzi tak?

Gość jhglfof
ale lipa :/ sprawdziłam to na profilu siostry i kurde rzczywiscie pokazuję te pierwszą wizytę, zanim byłam niewodoczna, a to klops:/