Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryży rudy Tusek

Nie będę dyskutował z szantażystami i motłochem! wygrałem wybory i robie co chce

Polecane posty

Gość ryży rudy Tusek

bo taka jest demokracja a wy mnie możecie cmoknąć w pompę :D po to zatrudniłem specjalistów marketingowych ze Stanów za miliard złotych z budżetu, żeby taki motłoch jak wy mnie wybrał- wystarczy trochę kitu że jesteśmy proeuropejscy, nowocześni, ładni i nas lubią a pisory to zacofane mohery bez wykształcenia i lecicie do mnie jak muchy do lepu :D macie za mało rozumu żeby pojąć to wszystko pa 🖐️

Gość i chooj ci w doop
:classic_cool:

Gość ptasiek nastroszony
i mam nadzieje , ze po podpisaniu ACTA takich debili beda zamykac za obrazanie Rzadu , Premiera i Prezydenta

Gość ryży rudy Tusek
no i co ?gdzie jesteście moi wyborcy ?:D moje żuczki , chodźcie do tatusia Putina w wersji Poland, chodźcie, chodźcie :)

Gość ryży rudy Tusek
Kaczyński jest mały i brzydki , bleeeeee :P

Gość Putin przynajmniej
dba o interesy swojego kraju. Nie to co jeden taki u nas

Gość xendźia
racja, putin dba twardo o interesy kraju nie to co Tusk, który daje doopy innym bogatym krajom jesli tego chcą , zrobił z Polski taką tanią kurvvę

Gość anitkamalali
ptasiek nastroszony TO wy juz powinniscie dawno siedziec za obrazanie rzadu za czasow PISU-u!!!!!!!

Gość serfanistk
Sikorski ostatnio lizał rowa Niemcom a Niemcy odganiaja nas od stołu w sprawie rozmów finansowych nich strzeli minete Angeli a innym obciągnie - smieć ,co sprzdaje nas za sakiewke srebrników ! tfu