Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 empeczw贸rka

mp4! jaki odtwarzacz wybra膰?

Polecane posty

Go艣膰 empeczw贸rka

hej, chcia艂abym zakupi膰 mp4 do 250z艂. najlepiej ok. 200. najwa偶niejsza jest dla mnie jako艣膰 muzyki. dobrze by艂oby jednak, aby odtwarzacz mia艂 funkcj臋 czytania e-book贸w. mo偶ecie co艣 poleci膰? my艣la艂am nad: pentagram eon vector lub eon frost (ale poczyta艂am niezbyt zach臋caj膮ce opinie) samsung yp-z3 iriver e300 co wybra膰? ew. co innego mo偶ecie poleci膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 empeczw贸rka
tylko widzisz, kochana, nie wszyscy tak my艣l膮 - to po pierwsze. po drugie nie wszystkich sta膰! a po trzecie, co najwa偶niejsze niekt贸rym zale偶y na lepszej jako艣ci, ni偶 na tym, 偶eby si臋 lansowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 empeczw贸rka
m贸g艂by si臋 kto艣 jeszcze wypowiedzie膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sakjekljfwl
podejd藕 do saturna/media marktu i tam sprzedawca powie, co jest 艣redniej klasy sprz臋tem, a co jest lepsze. pentagramy s膮 zaliczane do tej ni偶szej p贸艂ki. creativ mia艂y kiedy艣 dobre mp3, ale nie wiem jak wypadaj膮 na p艂aszczy藕nie mp4.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 empeczw贸rka
kto艣 jeszcze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 empeczw贸rka
czy kto艣 jeszcze co艣 poleci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zosiasamosiaaaaaaaaaaa
I co kupi艂a艣? Pochwalisz si臋? Ja mam taki odtwarzacz http://i-box.pl/odtwarzacze-mp3,-mp4/140-jazzy.html i bardzo dobrze mi s艂u偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo to jest bardzo dobra firma nie jest droga a jednak mo偶na liczy膰 na to, 偶e sprz臋t dobry. Nie trzeba wcale wydawa膰 fortuny.

Udost臋pnij ten post