Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brmaneczka

Jak rozkrecic osiedlowy pub?

Polecane posty

Gość Brmaneczka

Tydzien temu kupilam osiedlowy bar ktory podupada, przez poprzednich wlascicieli i ich watpliwa chec do pracy byl otwierany i zamykany bez jakichs zasad i chyba dlatego potracil klientow. Jak to odswiezyc, rozreklamowac??? Moze ktos zna sie na PIJARZE :D nie wiem jak to sie pisze ;)) prosze o kontakt moze ktos z reklamy mogl by mi posluzyc rada ;)

Gość Brmaneczka
up up up

Gość mr klocek spec od pr
takie rady kosztują koleżanko :classic_cool:

Gość Brmaneczka
czy kosztuja czy nie to juz nie twoja rzecz, to forum jest dla wszystkich i poradzic ktos mi moze, nie mam olbrzymiego zaplecza finansowego wiec szukam gdzie moge

Gość rada nada pada
piwo,karaoke,tosty tanio gofry, konkursy spiewania mini dyskoteka

Gość fxf
po pierwsze reklama i zmiana nazwy i wyglądu żeby ludzie wiedzieli że kto inny tym kręci

Gość rada nada pada
wlasnie daj jakas fajna nazwe typu PLAN B albo drugie dno cos oryginalnego

Gość fufla
trochę dałaś dupy kupując pub na który nie masz pomysłu a teraz myślisz że ktoś za darmo poda Ci swój pomysl na taki biznes a Ty potem będziesz czerpać z tego zyski. Już nie wspomnę o tym że o powodzeniu biznesu decyduje wiele różnych czynników o których Ty nie piszesz ani słowa.

Gość antyfanatyk to szmatyn
przedewszystkim zgadzam się z wpisem powyżej poza tym mogę doradzić że striptis na pewno napędzi bogatszych klientów :)

Gość Brmaneczka
no dobra to wam powiem, jest to w miescie duzym okolo 350 tys jest to na osiedlu typowych blokow, troche domkow jednorodzinnych, jest w podpiwiniczeniu, karaoke juz zakupione kula taka z lusterek tez, nazwe zmienilam, nadrukowalam ulotek i je rozniose, do jedzenia mam zapiekanki ale tosty calkiem fajny pomysl tylko nie wiem czy sanepid mi sie zgodzi, pub jest na okolo 25 osob

Gość Brmaneczka
hahah o rurze w srodku tez myslsalam tylko nei mam miejsca na garderobe a dziwne zeby sie panny w aucie pod barem przebieraly :D

Gość Brmaneczka
piwo beczkowe np bede robic po 3.5 bo wszedzie na okolo w barach jest po 4,

Gość hytry
a jakie miasto? bo znam sie na PR i mogę pomóc :)

Gość Brmaneczka
torun

Gość hdfdssdj
piwo po 4? u mnie po 6 ale to w centrum

Gość darmowe gołe baby
uważaj żebyś osiedlowych zuli nie pościągała :)

Gość ja wierze w Boga
Inna nazwa, fajny wystroj, reklama w lokalnej gazecie ze nowo otwarte miejsce, jak bedzie niezbyt drogo ludzie beda przychodzic, jedzenie ..hm moze jakies tortille z nadzieniami? tosty bez sensu...lepsze zapiekanki juz, doritosy z serem, moze jakies mini kotlety zmielonego z sosem pomidprpwym i spghetti..postaw na szybkie dania i przkaski ale tosty sa troche wiesniackie

Gość Brmaneczka
to wiesniacke osiedle jak by nie patrzec ;|)) heheheh tosty mysle by poszly, i fasolka po bretonsku bo to to chyba kazdy lubi ;))

a moze grill? grilowanie mieso i fryteczki,to bym poszla:) mozesz tez zrobic opcje "na wynos",to zlapiesz jeszcze ludzi,ktorym sie gotowac nie chce.

Gość ja wierze w Boga
Pomysl tez nad fajnymi koktailami alko, np. na dzbanki sprzedawac np. dzbanek sex on the beach za iles tam. Beda dziewczyny przychodzic na babskie spotkania na koktaile. Nie rozpedzaj sie tak z tym jedzeniem.

Jeśli piszesz że osiedle i "wiesniaki" to (porady z tipy.pl) 1. Promocje i darmocha Każdy wieśniak czy nie wieśniak lubi coś za darmo i promocje. Na drzwiach umieść wielki napis - piwo po 3,5, piąte piwo GRATIS! 2. Konkursy dla stałych klientów Raz w miesiącu rób konkurs - losowanie nagród wśród klientów. Poproś każdego o wypełnienie kuponu z danymi - najwawżniejszy jest mail i zrób losowanie nagród np. scyzoryk jakiś fajny, koszulka na euro 2012. Nagroda nie może być dla ciebie bardzo kosztowna ale dla klientów tak. W ten sposób przyciągniesz ich na KONKURS i NAGRODE ale zyskasz w zamian maile na które będziesz wysyłać newslettery z nowymi piwami, jedzeniem czy nawet wynikami meczy. 3. PLAZA i kanał sportowy Każdy facet pijący piwo lubi mecze. Możesz w to uderzyć. Będziesz ich przyciagać możliwością oglądniecie meczu z kumplami przy piwku. 4. MIŁA OBSŁUGA Barmanki najlepiej panie powinny być miłe i lubić sport zwłaszcza piłkę aby móc na ten temat dyskutować i kibicować z klientami Zobacz sobie porady biznesowe na Tipach np http://goo.gl/tDdOI

Gość ja wierze w Boga
frytki to swietny pomysl jak ktos tu doradza ale nie szalej z tym zarciem postaw na koktaile raczej i piwo.

Żarcie jak żarcie - jak się pije piwo to chce się jeść! Pomyśl co najlepsze jest do piwa czy wódki. Ja bym stawiała na chipsy i specjalność zakładu - chleb ze smalcem i ogórki kiszone (cena niska, na tyle aby nie dopłacać do tego) - to też przyciągnie klientów.

Gość Milutka76
Skoro masz juz zaplecze, wiesz co chcesz robić możesz skorzystać z projektu pozwalającego rozkręcić własną firmę. Wystarczy, że masz pomysł, jakiś ogólny zarys tego co zamierzasz robić i chęci do działania. Zgłoś swój projekt http://www.fundacjanowetechnologie.pl/inkubator/ a na pewno nie pożałujesz.

Gość Pawellog
Dodatkowy comiesięczny dochód (nawet 3000 zł i większy, bez wnoszenia wkładu finansowego z państwa strony) jest realny, dzięki wspópracy, do której zapraszamy właścicieli barów, sklepów spożywczych, jak i również stacji paliw, lokali gastronomicznych, itp. z woj. małopolskiego oraz świętokrzyskiego. Zainteresowanych przedsiębiorców prosimy o kontakt przez e-mail: Pawel.wspolpraca@wp.pl , lub tel.: 501-742-619

Gość gość
:)

Gość gość
:)

Gość gość
Na jakim osiedlu masz ten lokal? Zareklamuj się to może przyjdę, nazwę też podaj ;) piwko po 3,5 to bardzo tanio i chętnie skorzystam.

Gość gość
rozreklamuj się w internecie, na billboardach, może zrób spot, spot dotrze do wielu potencjalnych klientów, możesz go zamówić w studiu, w Krakowie np w http://www.imperiafilm.com/ robią dobrej jakości spoty