Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie do dziewczyn

mam pytanie do dziewczyn

Polecane posty

mam pytanie do dziewczyn: mam od urodzenia krotki napletek ktory zakrywa okolo 1/3 zoledzi w stanie spoczynku a we wzwodzie calkowicie sie zsuwa poza nia. wstydze sie mojego pena bo koledzy ktorych widzialem nago nie maja takiego jak ja tylko dluzsze zakrywajace cala zoledz. czy sa tu dziewczyny ktore zechcialyby powiedziec czy widzialy tekie peny u swoich chlopakow i czy takie tez im sie podobaja czy nie :(

pytam powaznie! mam z tym problem bo czuje sie inny. pytam wiec jeszcze raz czy widziałyście takie i czy wam sie dziwczyny takie tez wydaja atrakcyjne czy nie

Gość sylwia mialam chlopaka
miałam chlopaka z takim jak opisujesz penem i nic nie widze w nim dziwnego. nawet takiego wole niz z dluga skorka. wiec sie nie matrw nie wiem jak inne dziewczyny bo nigdy nie rozmawialam z kupmpelami na ten temat

oczywiscie do panow tez to pytanie jednoczesnie.............

Gość erertay
a co za różnica? w zwodzie i tak się cały odsłania. ludzie to mają wyimaginowane problemy.

nie bardzo wyimaginowane chodzi o wyglad i pewnosc siebie. przeciez dziwczyny tez sie wstydza jak maja za dlugie wargi sromowe czy duza lechtaczke...

duzo osob tak ma a pozatym to lepiej bo seks z obrzezanym jest podobno fajniejszy a krotki napletek to jest cos w tym kierunku pozatym moze nie bedziesz dzieki temu szybklo dochodzil sprzyja to chigienie i glowka dzieki temu wieksza rosnie bo napletek nie ogranicza tak jak u stulejarzy albo jak u mnie krotkie wedzidelko mysle ze powinienes sie z tego cieszyc a nie martwic

Gość elizzzza
calkiem masz normalnego i jak dla mnie bylby super, nie lubie dlugich napletkow, ale tez i obrzezancow. a tak jak pisze poprzedniczka(poprzednik??) wieksza glowka jest poządana :)

Gość żadna normalna dziewczyna
nie zwraca uwagi na długość napletka, jestem pewna, że jak już któraś cię zobaczy nago nawet się nie skapnie, że masz krótszy napletek, to nie ma żadnego znaczenia, no chyba że tylko w twoim umyśle

Gość żadna normalna dziewczyna
do mnie jak wujek przyjezdza z libanu to on jest obrzezany i sex z nim jeset super wiec nie masz sie czym martwic.

Gość elizzzza
no nie do konca. dziewczyny wprawdzie nie sa wzrokowcami jak faceci, ale tu chodzi o estetyke. ja tam zwracam uwage jak facet wyglada i taki krotki napletek, a moze raczej widoczna w zwisie glowka bardzo mnie rajcuje :)

Gość 21MOTYLEK21
pewnie ze estetyka jest wazna. ja mam sredniego na szczescie motylka, ale strasznie kiedys cierpialam i o pokazaniu sie facetopwi nago mowy nie bylo. potem pokonalam wstyd gdy zrozumialam ze oni takie lubia. tak samo jest z toba. ale my dziewczyny rzeczywiscie lubimy widoczne glowki i ja odsobiscie wole glowki grubsze od trzonu niz odwrotnie

Gość Boematte
v34 ale z Ciebie flirciara ;)

Gość anulkaanulka
zastanawiam sie ale chyba wole ze skorka zakrywajaca glowke. lubie mojemu facetowi robic dobrze reka wiec musze miec czym;)

Gość anulkaanulka
ale taki pen to calkiem normalna "wersja" widzialam facetow z takimi na plazy, saunie. wiec spoko :) a dziewczyny rzeczywiscie bardziej zwracaja uwage na czulosc, niz na wyglad a nawet rozmiar oczywiscie w granicach :)